in , , ,

Het is over voor vaccin (gentherapie) hype: Iers district met Covid-vaccinatie percentage van 99,7% meldt record aantal incidenties

KELLEPICS / Pixabay

De Ierse haven- en industriestad Waterford, met ongeveer 54.000 inwoners voor Ierse begrippen een grote stad, is een schoolvoorbeeld wat betreft vaccinatiebereidheid.

Volgens officiële informatie is een fabelachtige 99,7% van de inwoners boven de 18 jaar volledig gevaccineerd – meer is bijna niet meer mogelijk.

Als je de woorden van onze politici en “deskundigen” gelooft, zou het daarmee eigenlijk afgelopen moeten zijn met .

Record incidentie ondanks record vaccinatiepercentage

Desondanks krijgt Waterford nu treurige beroemdheid. Zoals de beide grote Ierse kranten “The Irish Times” en “The Irish Post” overeenstemmend berichten, werden er onder de inwoners van Waterford in de afgelopen 14 dagen ongeveer 800 nieuwe besmettingen met het corona-virus vastgesteld.

Met een incidentie van 1.486 (die in over een periode van 14 dagen gemeten wordt) markeert Waterford City daarmee de absolute top in heel Ierland.

Een land, dat overigens met een volledig vaccinatiepercentage van 88% van de in te enten bevolking vanaf 12 jaar tot de top in de wereld behoort.

Volgens het huidige narratief van de Nederlandse regering, namelijk dat we een “pandemie van de ongevaccineerden” zouden hebben en dat “treuzelaars en talmers” voor de op dit moment weer ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tienduizenden mensen steunen aangifte tegen de Staat wegens discriminatie en medische apartheid

person holding white and black labeled bottle

Video uitgelekt: BioNTech had al concrete voorbereidingen getroffen vóór Corona-vaccin in 2019