in ,

Het kabinet loog alwéér: ‘Expliciet aangestuurd op terughalen ISIS-vrouwen en ze staan in de rij’

Ilham B. is als het aan het ligt echt niet de enige radicaal-islamitische ISIS-vrouw die terugkomt naar . Want andere vrouwelijke ëgangers staan al klaar in de rij.

De regering loog hier dus over toen ze hier eerder juist bezwerende woorden over sprak. Schok!

Begin juni werd de Goudse ISIS-aanhanger Ilham B. teruggehaald uit . Logischerwijze vond heel weldenkend Nederland dat gestoord.

Het gaat immers om een oorlogsmisdadiger; om een terroristenvriendinnetje. Om een vrouw die radicale denkbeelden aanhangt, en die deze denkbeelden met veel plezier geïmplementeerd zag worden door het nazistische ISIS-zootje in Syrië.

Toen daar boos op gereageerd werd beweerde het kabinet dat we ons geen zorgen hoefden te maken dat er veel meer van dit soort tuig terug naar Nederland zou komen. Oh nee. Dit was een specifiek geval met een specifieke dame in een specifieke omstandigheid. Ja, het was vooral heel specifiek allemaal.

Maar wat schetst totaal niet de verbazing? De Telegraaf bericht nu dat er bewust wordt aangestuurd op het terughalen van méér ISIS-terroristes, én dat die ‘dames’ (bij gebrek aan een beter woord) “in de rij” staan.

André Seebregts is advocaat van acht vrouwen en hun 25 (wat?!?!) kinderen. Al die “cliënten” van meneer moeten teruggehaald worden, vindt hij. “Daar worden verzoeken voor ingediend.” En, zegt hij, daar is geen ontkomen meer aan. Want: “ik dat het ophalen van Ilham B. zeker een precedentwerking heeft.”

Meneer de advocaat maakt het allemaal nog hilarischer door te stellen dat de vrouwen berecht willen worden in Nederland… en dat strafzaken tegen hen anders niet behandeld kunnen worden. Die “verlopen” dan.

Dit is in die kringen een geweldig argument, omdat juist dit excuus werd gebruikt door het kabinet om Ilham B. op het naar Nederland te zetten. Dat noemen ze “om straffeloosheid” te voorkomen.

En nu komt het. De betrokken bewindslieden ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vaccin-junkies worden op hun wenken bediend: Nederland koopt alvast boostershot 2021 en de vaccins voor 2022 & 2023

Syringe Vaccination Injection  - KlausHausmann / Pixabay

Gezondheidsraad wil kinderen ook gaan vaccineren en ouders uit ouderlijke macht zetten