in , , , , , ,

Het migratiefeestje begint: ’Sociale zekerheid moet fors worden versoberd’

De sociale zekerheid moet fors versoberd worden.

„Er was aanleiding om uit het oogpunt van barmhartigheid of maatregelen te treffen voor mensen die niet helemaal mee kunnen komen. Je moet zo'n systeem van tijd tot tijd tegen het licht houden”, aldus -fractieleider in de Eerste Kamer Elco Brinkman.

Volgens Brinkman zijn de maatschappelijke omstandigheden veranderd: „Er zijn meer tweeverdieners, we leven internationaler en we worden ouder. Je moet naar de AOW, de , de ziektewet of wat dan ook durven kijken. We hebben als burgers en gebruikers moeite om afstand te nemen van het bestaande, maar het systeem is topzwaar geworden.”

Brinkman neemt op 4 juni afscheid van de Eerste Kamer. In de jaren '90 was hij de gedroomde opvolger van minister-president Ruud Lubbers, gereed om het premierschap over te nemen.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

Toch knap dat ieder zinnig mens dit van te voren zag aankomen door de ongebreidelde migratie en Brinkman ziet dat het aan andere dingen moet liggen zoals het “ouder worden”. We zitten nu met de gebakken peren. Stapelmesjokke!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geld in je knip, een huis of auto? U heeft een schuldbrief die aan hem werd uitgegeven en toch is hij een onbekende

Timmermans staat voor alles wat fout is en Nederland stemt massaal op hem