in , ,

Het nieuwe normaal: 16 allochtonen mishandelen 2 Nederlanders in Heemskerk

gregroose / Pixabay

Een zestiental hebben vorige week donderdag twee Nederlandse mannen volledig in elkaar geslagen. Met honkbalknuppels en metalen buizen sloeg de groep in op de twee weerloze mannen, die als gevolg hiervan een gebroken oogkas, kaak en veel blauwe plekken opliepen.

Het voorval vond plaats van de donderdag op vrijdagnacht in de Noord-Hollandse plaats Heemskerk en is een van de vele mishandelingen door groepen allochtonen van Nederlanders, iets dat steeds regelmatiger voorkomt.

De groepsmishandeling door de allochtonen werd bekend nadat de moeder van een van de slachtoffers het verhaal op Facebook plaatste. Volgens haar zijn de slachtoffers rond middernacht opgewacht door de groep nadat twee van de daders de mannen al uitdaagden.

De moeder roept mensen op die iets gezien of gehoord hebben zich bij de te melden.

De politie zou inmiddels een onderzoek zijn gestart en meerdere mensen hebben gesproken.

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Westerse Wereld in Verval
1 jaar geleden

Wat is er met de NL regering inclusief justitie aan de hand dat zij alles maar accepteert van allochtonen en dat de autochtone bevolking er niets er van mag zeggen? Als de gevangenissen vol zitten met Marokkanen mag dat ook niet gezegd worden … En nee: stop met dit racisme te noemen want daar heeft het niets mee te maken !! NL is een zeer gastvrij land maar het kan niet zijn dat NL zich gaat aanpassen aan de wensen en gewoonten van de gasten. Het gedrag van de immigranten is werkelijk onbeschoft te noemen en niet passend bij hun status.

De NL regering lijkt een en ander te doen omdat zij dat zouden moeten doen …. Heel vreemd wat van wie iets zou moeten en waarom maakt Rutte niet duidelijk. Het klopt dat het Vaticaan wil dat de EU moslims moet opnemen …. maar wat moet de EU met een door en door ziek vaticaan dat al 2000 jaar de wereld heeft voorgelogen en de bijbel vertaald heeft naar eigen inzichten (zie https://en.wikipedia.org/wiki/Mauro_Biglino). Wat moet de EU met een paus die openlijk Lucifer aanhanger is (dus de duivel dient) en die vervolgd wordt vanwege rituele moorden op pas geboren kinderen (http://robscholtemuseum.nl/judy-byington-bishops-disown-vatican-for-child-rape-sacrifices-trafficking-his-excellency-carlo-maria-vigano-titular-archbishop-of-ulpiana-apostolic-nuncio-testimony/).

Het is de hoogste tijd voor een heel grote schoonmaak. En dan te beginnen aan de top …

Nederland 2019: ‘Veel arme ouderen dragen hun lot in stilte’

Het zou heel goed kunnen dat ILP hét wereldwijde betaalsysteem wordt