in

Het nut van vaccinatie: De groepsDRUKspuit

pixabay zelfmoord vaccin 02 480x300 1

Gistervond was D66-marionet Lubach weer op tv. Deze keer met een pleidooi voor de vaccinaties, maar vooral voor het belachelijk maken van mensen die het vaccin NIET willen laten zetten. Van échte kerels snap ik niet dat ze zich tot een dergelijk niveau zouden verlagen, maar bij Lubach past dit als een maatpak. Wat een ontzettende slappe zak is het toch met z’n irritante domme lach (om z’n eigen ‘grappen’), z’n kinderlijk ingestudeerde sketches en nóg irritantere publiek-lach-knop.

Het enige mantra dat u op de NOS, NPO en RTL hoort, is dat u zich moet laten inenten ter bescherming van de zwakkeren. Over de bijwerkingen leest u soms iets in de krant, maar op tv hoort u er maar verdomd weinig over.

Griep verdwenen

De GRIEPspuit was bedoeld om de zwaksten te beschermen bij de jaarlijkse griepuitbraken, in mijn ogen een logische *optie die uitsluitend gehandhaafd werd als die mensen daar *zélf voor kozen. De corona-GROEPsspuit echter wordt nu aan IEDEREEN (!) met DWANG opgelegd! N

iet dat ze u daadwerkelijk DWINGEN die spuit te nemen, maar u uw vrijheden ontnemen en u van deelname aan de gemeenschap uitsluiten als u deze groepsDRUKspuit NIET accepteert, komt op exact hetzelfde neer, maar dan achterbakser!

De griep is nu overigens écht helemaal verdwenen…

Van een zogenaamde ‘kritische’ Lubach zou u mogen verwachten dat hij aangaande de vaccinaties JUIST de volgende vragen zou stellen: de minister-president en De Jonge peinzen er niet over om zich te laten vaccineren, want zij hebben ‘geen klachten’… Ik heb ook geen klachten, dus waarom zou ik me dan WÈL laten vaccineren? En als ik me WÈL laat vaccineren, ben ik dan immuun en kan ik dan geen Covid meer krijgen?

Het antwoord is: dat kan dan nog steeds. En als ik me WÈL laat vaccineren kan ik anderen dan niet meer besmetten? Het antwoord is: dat kan dan nog steeds…

WAAROM in vredesnaam MOET ik mij dan laten vaccineren?! Maar van Lubach ……

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rechter 1559908088

Rechter onvoorbereid: Uitspraak mondkapjesboete met 4 maanden(!) uitgesteld

green and white braille typewriter

Amerikaanse RIVM binnenkort door Google en Facebook gecanceld vanwege de zinloosheid van mondkapjes