in , , ,

Het ongelijk van Groenlinks EU-kopstuk Judith Sargentini: moordende Syriër in Maastricht had banden met IS

JudithSargentini

De 38-jarige Syriër Osama I. die vorig jaar in Maastricht twee mensen doodstak, had banden met Islamistische Staat (IS).

Dat zegt advocaat Selcük Ikiz van één van de nabestaanden vandaag tijdens een niet-inhoudelijke zitting over de zaak bij de rechtbank in Maastricht.

„Het conflict in Syrië is verplaatst naar Nederland. Hij heeft mogelijk banden gehad met IS en volgens hem zouden de getroffen slachtoffers en hun families volgelingen van president Assad zijn. Hij heeft hen eerder ’vuile ratten’ genoemd.”

Volgens de de advocaat zou en ook een dodenlijst circuleren.

„Dat heb ik uit meerdere bronnen gehoord. Daar staan Syriërs op en prominente moslims.
Dat moet onderzocht worden.”

Het openbaar ministerie kent het bestaan van zo’n lijst ’vooralsnog’ niet(Joh?!). Van een terroristisch motief zou dan ook geen sprake zijn.(logica!)

De moorden vorig jaar december op de 46-jarige Egyptenaar Abbas aan de Botsaartstraat en de Syrische Nabila (56) aan de Joseph Postmesstraat lijken daaruit voort te vloeien, zegt Selçuk Ikiz, advocaat van Enas, de dochter van Nabila die de steekpartij overleefde. De verdachte wordt nu ook verdacht van poging doodslag op Enas en overbuurman Jack

Niet dat verdachte en de familie van de Syrische slachtoffers elkaar persoonlijk kenden in Syrië, maar het grote conflict – het regime van Islamitische Staat contra het regime van Bashar Assad – lijkt een belangrijke rol te spelen in de geweldsexplosie die 14de december 2017, zei Ikiz tijdens de regiezitting vrijdagmiddag bij de rechtbank Maastricht. Uit het dossier blijkt dat Osama I. mogelijk banden heeft met IS, en dat hij de familie van het vrouwelijke slachtoffer …(bron)

Judith had het nog zo gezegd!

In een tweet reageerde ze op een bezorgde burger met het volgende :

Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS-strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen. Is hysterie

En toch heeft de bezorgde burger gelijk gekregen.. Gebeurt wel vaker tegenwoordig!

We weten inmiddels dat waar Judith voor staat je het tegenovergestelde moet doen/lezen. Waar kennen we Judith nog meer van? Nou ze maakt zich de laatste tijd nogal druk om de oostelijke natielanden dwars te zitten omdat ze geen vluchtelingen willen opnemen.

Ze brengt het onder het motto rechtstaat in levensgevaar aldaar en dat de leiders van deze staten steeds minder gaan luisteren naar EU en meer naar het volk, wat nationalistisch is en daar hebben de ongekozen EU bobo’s een hekel aan.

Ze is vóór het VN-omvolkings verdrag, dus we moeten niet hebben dat Rutte de sloper het migratiepact gaat tekenen.

Kijk naar die ogen, de totale leegt die erachter zit..

https://twitter.com/GeorgMatthes/status/905426258191843328

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rights 1542413377

Doe eens rebels en doe mee! Collectieve aanklacht tegen de kabinetten Kok, Balkende en Rutte

bpm logo

Royal Dutch Shell, niet zo koninklijk als het lijkt