in , ,

Het ongelooflijke verhaal van de Nederlandse pensioenroof

Conmongt / Pixabay

Dit is het onwaarschijnlijke maar ware verhaal van een volk dat zich laat beroven door zijn bestuurders. Het gaat over diefstal zonder dat de rovers bestraft worden. Miljoenen mensen worden stap voor stap uitgekleed en ontdaan van een deel van hun zonder dat iemand zich hiertegen serieus verzet.

Het is de grootste openbare zwendel na de tweede . Hier volgt een ooggetuigeverslag.

Werknemers sparen hun hele werkzame leven voor hun pensioen. Dit doen ze samen met hun werkgevers. Dan verschijnt opeens de op het toneel.

In hun oneindige bemoeizucht bedenken ze een pensioenwet, zogenaamd als bescherming voor de werknemers. Wat blijkt de pensioenpotten zijn miljarden groot, maar moeten van de alwetende overheid steeds minder uitkeren.

De moeten van Rutte binnenkort zelfs pensioenuitkeringen gaan korten.

Beroving

Zogenaamde experts hebben dit bedacht. Ze zitten bij de DNB en vormen heuse commissies onder leiding van om hun oordeel nog meer gewicht te geven. Ze geven toe dat er weliswaar ieder jaar meer dan 7% rendement door de pensioenfondsen wordt behaald, maar vinden dit niet genoeg.

Want zeggen ze, ooit zou het rendement weleens kunnen instorten en daarom moeten we nu al zuinig zijn. Consequentie van deze ongekende zuinigheid is dat de pensioenverzekerde niet krijgt waarvoor hij levenslang heeft gespaard.

Er moet namelijk meer in de pot achterblijven.

De moraal van dit verhaal is dat de overheid een ongekende roofoverval pleegt. De pensioenverzekerden worden beroofd van een deel …

Lees verder bij de bron: De Lange Mars Plus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je wist dat het ging komen: Deurbelcamera Ring werkt samen met politiekorpsen

Explosie aan langdurige gebruikers van opioïden (zeer sterke pijnstillers)