Het onvermogen van de ECB

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

Eén reactie op “Het onvermogen van de ECB”

  1. Anna Lyse schreef:

    Net als in de VS zijn de burgers in de EU volledig buiten spel gezet. En dat is geen toeval. Politici in de EU zijn omgekocht en ontvange hun instructies via instituten als de Bilderbergroep, ja ook in NL !!!). De media zijn allemaal gekocht en zijn allemaal in handen van een extreem kleine groep en niets komt naar buiten wat niet van hogerhand wordt goedgekeurd (sommige journalisten geven dat openlijk toe). Banken worden centraal geleid en door de elite gestuurd (BIS bank in Zwitserland). De farmacie is volledig geld gestuurd en heeft niet als doel mensen gezond te maken maar om de symptomen te bestrijden en pillen te verkopen tegen de hoogste prijs maar zodanig dat de mensen pillen blijven slikken. Dacht U nu werkelijk dat we geen medicijn tegen kanker hadden??

    Dit is WWIII. Anders gevoerd maar met hetzelfde doel namelijk een Nieuwe Wereld Orde. Precies zoals HItler dat noemde. Een wereldbevolking volledig gecontroleerd door een zeer kleine zeer rijke groep. De bevolking wordt zonder het te willen beseffen bedrogen, bestolen, voorgelogen over hun historie, voorgelogen over hun afkomst, voorgelogen via hun religies, afgeperst door de overheid via honderden soorten belastingen door een extreem kleine elite en door een kleine groep bloedlijnen. Burgers worden vermoord door gif, chemtrails, vaccins, chemotherapie, GMO, electromagnetische straling, dom gehouden door TV etc, een Europees leger etc. Uitvindingen worden bewust weggehouden van de bevolking. De aarde is een planeet van slaven.
    Het probleem is dat zelfs de NL regering niet meer te vertrouwen is … Rutte weet dondersgoed wat hij aan het doen is !!!! De enige oplossing is dat mensen massaal wakker worden en gaan lezen en er over praten en dan in actie komen.
    Zet de TV uit en ga zoeken op alternatieve sites op internet. Wordt wakker!

Wat is jouw reactie?

Close
%d bloggers liken dit: