in , ,

Het opofferen van onze privacy voor de strijd tegen terrorisme heeft NIETS opgeleverd

En zo blijkt maar weer eens dat hoewel van alle burgertjes hun surfgedrag, telefoontjes, mailverkeer en nummerbordjes worden afgeluisterd, gemonitord, getracked, getraced, gefilmd en gevolgd door de autoriteiten.

Hoewel alle burgerbestanden zo langzamerhand zijn gekoppeld en het recht op is geofferd op het hakblok van terreurbestrijding, je in hartje Parijs, 10 Rue Nicolas-Appert, twaalf mensen waaronder twee agenten voorzien van portofoons en alarmknoppen kunt executeren in een regen van kogels zonder dat iemand je daad van te voren zag aankomen, terwijl je al jaren geleden met stip op de terrorismehitlijsten was binnengekomen in binnen- en buitenland en zelfs vast hebt gezeten voor ronselen voor de .

Dat je binnen én buiten op straat kunt knallen met Kalasjnikovs zonder geluidsdemper, “Allah Akbarrr” schreeuwend, onder de ogen van vele getuigen, minuten lang…

Lees verder via MWNW.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grote boeven geen prioriteit: Razzia’s en gevangenisopsluiting voor inning verkeersboetes in ons land

Plasterk: Topinkomens in zorg nog niet omlaag, duur hè die zorg