in ,

Het proces van het ontwikkelen van het vaccin is te snel en te riskant

Al bijna 20 jaar proberen de farmaceutische bedrijven een tegen te ontwikkelen, maar dat is niet gelukt.

Het heeft negatieve effecten gehad met alles van auto-immuniteit en tot sterfgevallen bij de proefdieren. Nu, in minder dan een jaar tijd, slagen de farmaceutische bedrijven erin om een vaccin tegen SARS-Cov-19 te ontwikkelen.

Maar het is een volledig ongeteste methode van RNA-, en we moeten vragen durven stellen.

Veiligheid – welke garanties zijn er?

De farmaceutische industrie moest de verplichte veiligheidstests bij dieren overslaan en direct naar menselijke proeven gaan. Dit ondanks het feit dat alle dieren in de eerste proeven met het Covid-19 vaccin een pijnlijke dood stierven toen ze werden blootgesteld aan het wilde type virus. Ze kregen een AID, Antibody Induced Disease.

Het veroorzaakte een hypercytokinemie in de longen en de dieren stikten dood. De eerste proeven met mensen in 2020 werden stopgezet vanwege ernstige in ongeveer 20 procent van de Moderna-studie.

Voor AstraZeneca en werden geen cijfers gerapporteerd. Hun studies bij mensen werden echter ook onderbroken. Maar nu, een paar maanden later, wordt beweerd dat er een effectief vaccin beschikbaar is – bij verschillende farmaceutische bedrijven.

Waarom is genetische modificatie van menselijke cellen toegestaan?

Voor het eerst in de vaccinatiegeschiedenis worden zogenaamde “nieuwste generatie” mRNA- gebruikt, die genetisch materiaal in onze cellen versmelten met behulp van nanotechnologie, om hen Coronaproteïnen te laten produceren.

Hoe beïnvloedt het ons genetisch materiaal en ons immuunsysteem? Dit is genetische manipulatie en is al lange tijd verboden, en wordt als illegaal beschouwd.

Patiënten hebben het recht om …..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
man standing on cliff duirng nighttime

Vrijgegeven CIA-document toont poging ‘op afstand bekijken’ van hoofdkwartier ‘Galactische Federatie’

gray and red shopping carts

Coronahysterie: winkelwagentjes ‘ontsmetten?’ Je reinste kul!!