in ,

Het RIVM wordt gesponsord door de stichting van vaccin-drammer Bill Gates

Internetspeurders zijn op een pagina van het gestuit waaruit blijkt dat het overheidsinstituut heeft ontvangen van de Bill & Melinda Gates Foundation.

Op de pagina, die is aangemaakt op 1 juni 2011, valt te lezen:

Als onderdeel van de voorbereidingen op de wereldwijde eradicatie van ontwikkelt het RIVM voor de World Health Organization () een nieuw en veilig poliovaccin voor lokale productie in ontwikkelingslanden.

Recent zijn klinische lots van het geïnactiveerde poliovaccin (IPV) geproduceerd, gebaseerd op verzwakte “Sabin” poliovirusstammen. Dit Sabin-IPV zal binnenkort in een klinische studie in mensen worden getest.

Daarnaast zal de ontwikkelde worden overgedragen aan producenten in opkomende landen. Hiervoor zijn de voorbereidingen gestart en de WHO heeft de eerste twee potentiële partners geselecteerd.

De WHO en het RIVM zijn hiertoe financieel in staat gesteld door de Bill & Melinda Gates Foundation.

De pagina is ontdekt door twitteraar de Redacteur. Hij schreef er het volgende over:

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tijd voor giga schoonmaak aan de top !!!!
10 maanden geleden

Laat alle rotzooi maar naar boven komen ……
Wij zijn als burgers veel te goed van vertrouwen geweest terwijl we dag en nacht bezig werden gehouden met een te lage beloning zodat mannen, vrouwen en kinderen moesten werken.
We mochten immers niet wakker worden en tijd hebben om te gaan uitzoeken wat er precies aan de hand was. Daarom werden we bezig gehouden ….
Alle winsten verkregen met arbeid door de burgers werd weggesluisd.
We zijn voorgelogen, bestolen, vermoord, uitgeperst en vergiftigd met medicijnen die niet anders dan rotzooi zijn.

Nu we zo goed op weg zijn is het noodzakelijk dat we de NL overheid, de EU, alle NGO’s en alle corporaties en banken volledig nader onder de loep nemen.
Nooit zullen wij ze ooit nog kunnen vertrouwen.
De conspiracy denkers hebben het al die jaren volledig bij het juiste eind gehad !!!!

AGM Hulsebos
10 maanden geleden

Bill Gates geeft openlijk in de media aan dat de lockdown nog zeker t/m eind 2021 zal duren. Hij wil 6-7 fabrieken bouwen voor productie van vaccins. Gates is wereldwijd al jaren actief op vlak van vaccinatieprogramma’s. Gates betoogt openbaar dat vaccins kunnen – zullen bijdragen aan het verminderen van de omvang van de wereldbevolking met 10-15%. Hoe dat werkt is mij een raadsel; wat zit er in die vaccins dan?

De Bill en Melinda Gates Foundation blijkt wereldwijd verweven met formele instituties waaronder het Nederlandse per 1 januari 2015 geprivatiseerde-verzelfstandigde IntraVacc (Vacc van vaccinaties)? Zie de Brief van Minister Schippers (VWS) van 4 juli 2013 waarin de Bill Gates Foundation als erkende instantie wordt vermeld.
Uit een webpagina van het RICM die is aangemaakt op 1 juni 2011 valt te lezen dat het overheidsinstituut geld heeft ontvangen van de Bill & Melinda Gates Foundation.

Voor corona Covid 19 moet de wereldbevolking wat Gates betreft massaal worden gevaccineerd en moet dit vaccin worden gecombineerd met het chippen van mensen (mensen moeten dus ook met een chip worden geïnjecteerd). Bill Gates stelt dat samenkomsten nooit meer mogelijk worden voordat iedereen zal zijn gevaccineerd.

Wat is hier echt aan de hand en wat is die Bill Gates werkelijk van plan?

Zijn de maatregelen die onze overheid nu neemt in het kader van corona wel echt gericht tegen corona? Of wil de overheid voorkomen dat mensen kunnen samenkomen of negatief geformuleerd kunnen samenzweren tegen maatregelen die de overheid nu wellicht aan het doorvoeren is en waarvoor het protesten wil uitsluiten? Verdeel en heers. Is dat de tactiek?

D
9 maanden geleden

Alles wat jullie zeggen klopt! Verdeel en heerst is het ook rutte en de rest zijn bang, als jullie in trump geloven niet doen hij doet mee aan 2 kanten.

Bill gates elon musk rotschild en black rock prive bank doen allemaal mee! En ze willen je een vacinatie geven met rommel dat je niet meer zwanger kunt worden zonder dat je het weet.

Ook wat ze allemaal nu doen is groot je zit nu in de 3de wereld oorlog de stille oorlog.

Vangils
9 maanden geleden

Mensenmassa de staatop

Henk
9 maanden geleden

Waar kan ik dat terugvinden waarin Bill Gates dit beweerd? Graag een link naar de website of video content.

Art
8 maanden geleden

De 10-15% reductie wil Gates bereiken doordat kinderen gezonder zijn en het dus niet meer nodig is om heel veel kinderen te krijgen. Niks geen boosaardig plan, gewoon je verstand gebruiken. Helaas kunnen velen dat niet en wauwelt men elkaar maar na.

Burgerrechtenorganisaties slaan alarm over werkwijze Ministerie Volksgezondheid en Corona

Ze blijven drammen, nu vraagt het EU-parlement de regeringen om eurobonds voor herstel