in ,

Het schurkenstaatje Nederland speelt haar valse dEUntje weer goed mee onder leiding van minister Blok

sheep 1547028350
SarahRichterArt / Pixabay

De “lange arm” van het bewind in Iran heeft toegeslagen in Nederland.

Opeens is daar de bleke verschijning van een politieke zombie, dienaar des konings Stef Blok van Buitenlandse Zaken en kenner van “failed states”.

En wij maar denken dat hij na al zijn escapades, blunders, stommiteiten en arrogantie allang was geëmigreerd. Nee, hij stelt dat de AIVD “sterke aanwijzingen” heeft, dat de Iraanse regering twee gevluchte Iraanse asielzoekers in Almere en Den Haag heeft geliquideerd. Meneer Blok noemt het “Iraanse Nederlanders” en Iran noemt het landverraders en moordenaars.

Meneer kondigde namens de EU – een machtig economisch blok volgens hem – strafmaatregelen tegen Iran aan. Maar ehh… de handel gaat er niet onder lijden, stel je voor….

blok1
Sterke aanwijzingen….

Waarom nu?

De bewuste moorden zijn in 2015 en 2017 gepleegd. In die periode was er volop beweging in de onderhandelingen met Iran met betrekking tot een kernwapenverdrag. Dat verdrag is inmiddels door de Amerikanen weer opgezegd, alleen vanwege druk uit Israël, het illegale nepstaatje dat Iran graag ziet aanvallen en daar vervolgens de Amerikanen bij wil betrekken.

De door de AIVD plotseling aangedragen “sterke aanwijzingen” zijn natuurlijk slechts indirect bewijs. Daar hebben we niet veel aan. Ze zullen met geen mogelijkheid de daders op kunnen sporen. Iran beweert al jaren dat Europa en specifiek Nederland onderdak geven aan Iraanse terroristen. Ze kunnen hier onderduiken en verder leven onder een andere identiteit. In het licht van de miljoenenleveringen aan het IS-kalifaat staat het “koninkrijkje” er weer mooi op als stiekeme schurkenstaat.

En wat de positie van Iran er natuurlijk ook niet beter op maakt, is de vaststelling van het Internationaal Atoomagentschap dat Iran zich volledig aan de gemaakte afspraken houdt. Ook aan de na de ondertekening steeds opnieuw verscherpte Amerikaanse eisen. Hieruit blijkt wel weer dat je met Corporate D.C. nooit afspraken moet maken, je delft je eigen graf.

En als klap op de vuurpijl vorige week het nieuws, dat Iran en Rusland gezamenlijke militaire oefeningen gaan houden.

En dan de speelbal van de macht D.J. Trump die vandaag zegt dat hij de troepen uit Syrië terugtrekt en dat morgen door J. Bolton terug laat draaien, anders wordt Tel Aviv zenuwachtig.

Het is ook bekend dat Corporate D.C. grote belangen heeft om in Iran minderheidsgroeperingen tegen het regime op te stoken. Dit in verband met de enorme hoeveelheden olie en gas in het land, die tegen Euro’s, roebel en Yuan wordt verkocht. Een bedreiging voor de Petro-dollar, de munt waar de militaire tak van het machtskartel op rust.

Lees ook eens verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
22e78eb2246d623d 640 medicijnen

Dit unieke medicijn bleek zo succesvol in Nederland dat Novartis het opkocht en de prijs verzesvoudigde

rutte 1

Is Mark Rutte een oorlogsmisdadiger?