in ,

Het slechte toneelspel van de Oekraïense president Porosjenko

Op de veiligheidsconferentie in München heeft de Oekraïense president Porosjenko tijdens een speech met Russische paspoorten staan zwaaien. Deze zouden volgens hem het bewijs zijn dat Russische militairen in zijn land aanwezig zijn. Ze tonen echter alleen aan dat Porosjenko een praatjesmaker is.

wpid-wp-1423388105411

Porosjenko heeft blijkbaar niet veel vertrouwen in de intelligentie van zijn publiek, want dit is wel een heel doorzichtige truck. Welke militairen zouden bij een geheime operatie hun paspoorten meenemen? Geen enkele natuurlijk, want dan maak je het de vijand wel heel makkelijk.

Russia Today meldt bovendien dat Russische soldaten hun paspoorten moeten inleveren als ze actief zijn. Zij krijgen daarvoor in de plaats militaire ID-kaarten, maar die zien er heel anders uit dan de burgerpaspoorten waarmee Porosjenko aan het zwaaien was.

Lees verder via Gale Boetticher.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Geen gegevens gevonden

Geen gegevens gevonden

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Britse schapen gaan de sheeple achterna en krijgen Wi-Fi

We gaan even los op PVDA en Groenlinks, een bij elkaar geraapt zooitje van list en bedrog