Het smerig spelletje van het openbaar ministerie tegen Geert Wilders

5138966247_6c709b805e_geert-wilders

Ik kreeg vandaag een bericht van iemand die tot haar verbazing onderstaande brief van het OM heeft gekregen, terwijl zij nooit een aanklacht tegen Wilders heeft ingediend. Ook gaat het OM er al vanuit dat Wilders wordt veroordeeld en hij een schadevergoeding moet betalen!

brief-om1

brief-om2

Hier haar melding:

nou breekt mijn klomp
in het verleden heb ik aangifte gedaan tegen Spekman en Samson. krijg ik vandaag een brief van de rechtbank of ik een schadevergoeding wil indienen tegen GEERT WILDERS terwijl ik helemaal geen aangiften tegen onze PVV leider heb gedaan ik heb dit meteen door gespeeld….

Lees verder via eunmask.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Steve zegt:

  Het OM..
  .
  Er bestaat binnen Nederland geen grotere Corrupte bende dan de rioolratten binnen het Openbaar ministerie
  ..
  De Hoofd OvJ -Bart Nieuwenhuizen [AJAM] heeft als enige de opdracht om [alle] criminele ambtenaren af te schermen -van hun veelvuldige misdrijven – en burgers het drijfzand in te sturen. Deze Figuur was ook nauw betrokken bij de bescherming van Joris Demmink

Geef jouw mening