in

Het spike-proteïne besmettingsgevaar is een dwaalspoor

Bijna de gehele alternatieve media sleept de massa momenteel mee in het spike-proteïne verhaal, maar het is belangrijk om de taak van gecontroleerde oppositie te doorzien en daar blijf ik op wijzen.

Het spike-proteïne verhaal bekrachtigt feitelijk de besmettingsleugen van het coronavirus.

Daarvoor moet u eerst kennis nemen van wat een virus nu eigenlijk is. Virussen zijn (in tegenstelling tot wat de mainstream media en wetenschap stellen) door het lichaam zelf aangemaakt proteïnen zonder levende kern, die code bevatten om zich te kunnen repliceren via een levende gastcel, met als taak het lichaam op te schonen van vervuiling.

De term spike-proteïne verwijst naar de spikes die zichtbaar zijn op de Photoshop plaatjes (zie bijvoorbeeld het plaatje bij dit artikel) die we al ruim een jaar te zien krijgen van het (vermeende) coronavirus.

Dat het coronavirus nog nooit volgens de officiële werkwijze in een bloedsample van een zichtbaar is gemaakt met een elektronenmicroscoop (maar ook dat valt eventueel Hollywood style te faken), komt omdat het nog nooit geïsoleerd is.

De PCR test amplificeert code die onderdeel van het (veronderstelde) coronavirus zou kunnen zijn, maar dat is als een boutje vinden in een schroothoop op de sloop (een boutje dat ook in een Mercedes zit) en dan stellen dat je een complete intact Mercedes in die schroothoop gelokaliseerd hebt.

Het spike proteïne zou worden aangemaakt door het messenger RNA (mRNA) in alle bekende coronavirusvaccins. Dat kan prima kloppen, waarbij ik in mijn boek uitleg (en hier op de website) dat er net zo makkelijk een CRISPR- enzym in het kan zitten dat remote control programmering mogelijk maakt (zie deze toelichting).

Messenger RNA heeft dus (volgens de officiële lezing) de taak om lichaamseigencellen de opdracht te geven proteïnen aan te maken. Dat bewijst in zichzelf één belangrijk ding, namelijk dat menselijk in feite een biocomputer/celfabriekje is dat de code kan genereren om moleculen (in dit geval proteïne) te produceren.

Die proteïnen bestaan dus ook weer uit DNA strengs, maar hebben geen levende celkern.

De vaccinindustrie bevestigt dus zelf het feit dat het lichaam in staat is om een virus te produceren. In dit geval noemt men dat dan het spike-proteïne, wat in feite niets anders is dan …..

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vaccin-bedrog: Passagiers op eerste volledig gevaccineerde Noord-Amerikaanse cruise testen positief op Covid-19

Corona-hoax: Duitse ziekenhuizen manipuleerden IC-bezetting, regering wist van bedrog