in

Het sterftecijfer in Nederland en Europa is niet hoger door het coronavirus

Iedere dag opnieuw vertellen de nieuwslezers van NOS ons met een doodgraversgezicht hoeveel mensen nu weer zijn overleden aan het .

Waar de NOS wel liegt, zo doen cijfers dat niet en daaruit blijkt dat er helemaal geen stijging is van het aantal sterfgevallen in ons land noch de rest van Europa.

Misschien zou het een goede zaak zijn als het publiek massaal de knop van de televisie zou gebruiken om dat ding uit te zetten, zodat ze niet langer overspoeld kunnen worden door propaganda. Dit laatste, media flooding noemden ze het, was een van de speerpunten tijdens Event 201 van 18 oktober 2019 in New York, net voor de uitbraak van Covid-19 (corona), waar een bijna kopie van de huidige uitbraak werd gesimuleerd.

Nieuwslezers die met doodgraversgezichten een beeld willen schetsen alsof de Apocalyps is gearriveerd en dat als we niet snel exact doen wat de van ons vraagt, wij allemaal ten dode opgeschreven zijn.

Misschien is het een goede zaak om in plaats van televisie te kijken, te kijken naar kille cijfers. Cijfers hebben de gewoonte de waarheid te vertellen, want één en één blijft gewoon twee, ondanks de massale stroom propagandaberichten.

Er is een club die Euro MOMO heet en die bijhoudt hoeveel mensen er nu werkelijk doodgaan in Europa. De meeste Europese landen, waaronder en , melden hun sterftegevallen en van daaruit wordt dan een Europees overzicht gemaakt.

Het bizarre is dat ondanks alle paniekberichten over corona en de vele sterfgevallen die dagelijks door de nieuwslezers worden benoemd, er geen enkele stijging valt waar te nemen in de statistieken van het aantal sterfgevallen in Europa.

Hieronder zie je een overzicht van het aantal sterfgevallen per leeftijdsgroep in Europa van week 11, dat is de periode 9 tot en met 15 maart 2019.

Op dat overzicht is de rode lijn de “normale” lijn, het aantal sterfgevallen dat je mag verwachten op basis van historische jaarcijfers. De groene lijn geeft het werkelijke aantal sterfgevallen aan en dan zie je in de hoogste leeftijdscategorie dat er zelfs minder sterfgevallen zijn dan normaal. Ook wanneer het totaal neemt van alle leeftijden, dan zie je dat we onder het normale niveau zitten met het aantal sterfgevallen.

xxx

Wanneer je naar het volgende overzicht kijkt, dan zie je het aantal sterfgevallen per land, gecombineerd met alle leeftijden, waarbij de rode lijn weer het “normale” aantal sterfgevallen weergeeft.

Dan zie je dat alle landen binnen de normale limieten vallen en wat opvalt is dat die bij Nederland zelfs behoorlijk onder het normale niveau ligt. Zelfs een land als dat iedere dag de voorpagina’s haalt met de “enorme” aantallen doden, zit gewoon keurig binnen de ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Photo by Sarah G…


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wat doet NL om de NWO te bestrijden?
11 maanden geleden

Het Corona virus is bewezen ontwikkeld door de Cabal en bewust ingezet om de macht te kunnen grijpen en de wereld om te buigen naar een wereldwijde politiestaat.
De wereld ligt inmiddels stil met giga verliezen en instortende beurzen.
Inmiddels pompen FED en ECB ieder 750 miljard in de economie (neem aan als crediet).
Het verhaal gaat dat legers zijn ingezet om de Cabal op te rollen. Maar daar is nog geen enkel bewijs voor.

Het is te hopen dat het leger daadwerkelijk de cabal aan het opruimen is …. maar er is geen enkel bericht over voortgang over het oppakken van topmannen van de Nieuwe Wereld Orde.
Nog sterker: de burgers weten niet eens waar het leger staat ….
Waarom horen de burgers niets?

Mobiele data van Britten doorgespeeld naar overheid wegens Corona

Terwijl u hamsterde is het stikstof-akkoord er doorheen gemanoeuvreerd