in ,

Het stopt niet vanzelf, daar gaat weer 234 miljoen: EU doneert miljoenen aan Zimbabwe

De Europese Unie heeft 234 miljoen aan de overheid van Zimbabwe gegeven om de politieke hervormingen aan te moedigen. Het is voor het eerst dat de EU financiële steun geeft aan het Zuid-Afrikaanse land, sinds de sancties die het land opgelegd kreeg in 2002.

De sancties werden geleideljk versoepeld, hoewel de bevriezing van tegoeden en een reisverbod voor president Mugabe en zijn vrouw nog steeds van kracht zijn. Sinds de invoering van de sancties heeft de EU de Zimbabwaanse regering vermeden en de financiële hulp beperkt tot goede doelen in het land.

Lees verder via Telegraaf.nl.

Dagelijks gaan er vrachtwagens vol met van en de andere EU landen naar Brussel toe. De kluizen in Brussel fungeren uitsluitend als doorgeefluik. Dit keer gaat er weer 234 miljoen euro naar het door en door corrupte Zimbabwe toe, geld waarvoor u hard heeft gewerkt en dat nu toekomt aan corrupte politici en tussenpersonen die onze minister Ploumen bevredigd hebben.

Omdat de sancties tegen Zimbabwe zijn versoepeld staan de salonsocialisten in Brussel al weer klaar om de vliegtuigen met ‘ontwikkelingshulp’ die naar Zimbabwe afreizen, uit te wuiven. Het geld dat de EU namens u verkwanselt, wordt zogenaamd aangewend voor de verbetering van de economische ontwikkeling, , de overheid en de institutionele opbouw in het land. Uiteindelijk verdwijnt het geld in de zakken van corrupte lokale en EU medewerkers die er naar casino’s en de hoeren van gaan.

Lees verder via EU trekt weer 234 miljoen euro van uw belastinggeld door.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Massale oproep aan providers: stop met de bewaarplicht en houd je aan de grondwet

Zwartepietactivist verliest baan door protest