in , , , ,

‘Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’

‘Voor de onthullers van de daden van het totalitaristische en duidelijk krankzinnig geworden Merkel & Co regime wordt het –zeker sinds de wederopstanding van de linkse Goebbels-, Freisler- & Co nabootsers- dagelijks steeds moeilijker,’ schreef Andreas Köhler enkele dagen geleden voor Journalistenwatch. Behalve het censureren en blokkeren van Facebook en YouTube berichten en video’s, worden er nu ook complete kanalen en accounts opgeheven.

‘En nu worden de eerste regimecritici en verzetsstrijders gearresteerd. Vroeger dreigde voor hen het concentratiekamp, de bijl, de strop of de kogel. En nu?’

Angela’s Dagboek vol met ‘cultuurverrijkers’

In de context verwijst Köhler naar ‘Angela’s Dagboek’, dat al enige maanden wordt bijgehouden met een enorme waslijst aan migranten misdaden. Enkele berichten van 16 januari: ‘Berlijn: Afgewezen asielzoeker pleegt brutale roofmoord en snijdt iemand de keel door. München: Nigeriaan overvalt op station 59 jarige Russin, rukt haar slip en broek naar beneden, en probeert haar te verkrachten. Brandenburg: 19 jarige in trein door zwartrijdende Libanees aangerand. Mannheim: steekpartij. Durmersheim: 44 jarige door twee Algerijnen in elkaar geslagen en levend begraven, en gestikt.’

Bij onze Oosterburen zijn dit volgens de media allemaal ‘kleinigheden’ die het noemen niet waard zijn. In Nederland komen dit soort ‘incidenten’ zo neutraal mogelijk in de media, dus zonder de afkomst, identiteit en (religieuze) motieven van de daders te vermelden – tenminste, als het om migranten en asielzoekers gaat.

Lezen we nog even verder in ‘Angela’s Dagboek’ van 16 januari 2018: ‘Gelsenkirchen: 17 jarige door twee ‘donkerhuidigen’ overvallen, geslagen en beroofd. Grünau: Syriër bij anti-terreur operatie gearresteerd. Bochum: Drie mannen met zwarte volbaarden rukken tas van 78 jarige bejaarde af. Hamburg: Libiër overvalt 20 jarige. Holzwickede: 56 jarige door een groep uitgescholden, met mes bedreigd, verwond en beroofd.’

De gevestigde orde noemt dit alles een verrijking voor onze cultuur. Onze samenleving wordt ‘steeds mooier en veiliger’. Zoals: ‘Krefeld: jonge man met donkere huid valt 42 jarige van achteren aan en dreigt haar met seksueel geweld. Krefeld: 18 jarige door een ‘onverzorgde Zuidlander’ achtervolgt en aangerand. Duisburg: verspreidt foto van Abdul Aziz Ali vanwege poging tot moord. Wolfenbüttel: Man spreekt 33 jarige in gebroken Duits aan en betast haar. Hamburg: 23 jarige asielzoeker betast vrouw, als haar partner wil ingrijpen, wordt die met geweld bedreigd. Frankfurt: Terreurverdachte maakt pijpbom in kelder, maar wordt weer vrijgelaten.’

‘Duitsland wordt afvoerputje Derde Wereld’

Köhler wijst op de in de maak zijnde nieuwe ‘GroKo’ coalitie tussen CDU/CSU en SPD, die zo goed als zeker geen bovengrens gaat stellen aan de massa immigratie. ‘Iedereen mag komen, ongecontroleerd, ook misdadigers, vooral degenen die in hun thuislanden niet langer gewenst zijn omdat ze te gevaarlijk zijn… Wij worden het afvoerputje van de Derde Wereld, en dat vindt men prima. De hele wereld heeft onze hulp nodig. De hele wereld mag komen. En zo niet, dan gaan we naar om nog meer propaganda te maken: ‘Wir Schaffen Das!’ horen we van de Führerin, die radicaal is en geen limiet wil. Net zoals destijds bij Stalingrad: ‘wir schaffen das’ – of we zullen samen ten ondergaan.’

Duitsland heeft weer een gedachtenpolitie

Ondertussen zijn de nieuwe censuurwetten van minister Heiko Maas van kracht geworden. Analisten in binnen- en buitenland hebben het over een ware ‘gedachtenpolitie’, over een ‘volkopvoedingsprogramma’ en over ‘censuur door een staat, die in het verleden vreselijke ervaringen heeft met gedachtenpolities.’ Daarmee wordt gedoeld op de Nazi tijd en op de DDR, de ‘Stasi’, waar Angela Merkel zelf ook actief voor was, en wier totalitaire methodes ze stap voor stap in het verenigde Duitsland –inmiddels cynisch DDR 2.0 genoemd- aan het invoeren is.

Gelukkig zijn er nog mensen die de werkelijke gebeurtenissen en informatie op het internet durven zetten. Het zijn degenen die nog goed het verschil weten tussen een echte en een . In de Tweede Wereldoorlog waren dat de makers van de verzetsblaadjes en de leden van verzetsgroepen, waarvan niet weinigen de strijd om de vrijheid met hun leven moesten bekopen.

Net als toen krijgt de nieuwe dictatuur volop steun van studenten, academici, media en bedrijven. Allemaal werken ze mee aan het onderdrukken van de ‘verkeerde’, niet-politiek correcte mensen en meningen. Negatieve berichten over het regime en het beleid, vooral ten aanzien van de massa immigratie, islam en de , worden niet langer getolereerd. Feiten doen er niet langer toe; de overheid bepaalt wat ‘waar’ is, en wat niet.

Vrijheidsactivist Lieblich vreest voor zijn leven

Oliver Flesch en Sven Lieblich zijn twee van de eerste slachtoffers van de censuur van het regime Merkel. Lieblich is een criticus en activist uit Halle, en verwierf landelijke bekendheid door zijn geniale provocatieve satirische acties, zoals zijn optreden als islamitische haatprediker, werver voor de Bundeswehr, en ‘demonstrant’ voor ‘meer vluchtelingen’. Hij was spreker op 168 demonstraties, en had zijn eigen populaire kanaal ‘Svens Welt’.

Linkse activisten riepen al vaak op hem te vermoorden. YouTube verwijderde zijn video’s, en vervolgens zijn complete kanaal. Inmiddels zou Lieblich door de politie worden opgejaagd, en werd ook zijn woon- en werkomgeving op de korrel genomen en doorzocht. Er zou ook al een arrestatiebevel tegen hem klaar liggen. Lieblich vreest het ergste, zo stelde hij in een video op 16 januari. Hij sluit niet uit dat hij uit zijn huis wordt gehaald en wordt vermoord (en men het vervolgens op een zelfmoord of ongeluk doet lijken, zoals in de VS al meer dan 100 tegenstanders van de Clinton-Deep State is overkomen).

Lieblich benadrukte daarom dat hij niet suïcidaal is, en riep alle collega activisten, bloggers en verzetsstrijders op om standvastig te blijven vechten voor de waarheid en de vrijheid, en het regime Merkel met alle mogelijke middelen onder druk te blijven zetten. (1)

Staatscensuur DDR 2.0, ook in Europa en Nederland

En als u denkt dat deze staatscensuur en –onderdrukking alleen voor Duitsland geldt: de Europese Unie heeft inmiddels besloten om zijn eigen ‘gedachtenpolitie’ afdeling op te zetten, die in de loop van dit jaar met ‘aanbevelingen’ zal komen om het zogenaamde ‘nepnieuws’ hard aan te gaan pakken. Dat betekent zonder twijfel dat critici van Brussel, van de islam(isering), de massa immigratie en van het anti-Rusland beleid van het internet zullen worden verwijderd, zodat alleen nog de goedgekeurde propagandakanalen van de officiële media zullen overblijven.

DDR 2.0 – niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa, ook in Nederland, met minister Ollongren als fervente voorstander en nationale uitvoerder van de nieuwe staatscensuur/propaganda (2). Het is daarom niet overdreven te stellen dat het Vierde Reich inderdaad is opgericht, en het vanaf nu nog veel sneller bergafwaarts zal gaan met onze vrijheid en democratie.

(1) Journalistenwatch
(2) The Post Online

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

20 miljoen euro wachtgeld in 5 jaar tijd uitgekeerd aan oud-politici

Oeps, de peperdure F-35 (JSF) wordt twee keer zo duur