in , , ,

Het was al zo vreemd allemaal omtrent Klimaatgoeroe Greta Thunberg, blijkt Antifa!

Op wordt nu sterke kritiek gericht op de 16-jarige klimaatactiviste Greta Thunberg sinds ze een foto van zichzelf publiceerde waar ze een t-shirt draagt van de extreem-linkse “”. Het t-shirt is aan de linkerkant versierd met de slogan “No pasaran”.

Afgelopen donderdag plaatste Greta Thunberg een Twitterbericht met de mededeling dat ze samen met de Britse indiepopband The 1975 een lied had geproduceerd.

Alle opbrengsten van het lied zal naar de radicale klimaatbeweging “” gaan, die in de loop van het jaar een reeks linkse protesten voor het “” in en andere landen heeft georganiseerd.

“Tijd om te rebelleren”, schrijft Greta, de dochter van de 48-jarige linkse activiste Malena Ernman, op Twitter.

Tegelijkertijd zit ze met een t-shirt aan met de tekst “Antifascist All Stars”, een product dat samen met andere truien met teksten als “Antifascistische actie” en “Vluchtelingen welkom” in linkse webwinkels wordt verkocht.

Het t-shirt dat ze draagt heeft ook een ster en de tekst “No pasaran”, een term die gebruikt wordt door de linkse extremisten van AFA en betekent dat de vijand niet mag passeren.

In de zijn er verschillende die kritiek hebben op haar imago.

“Als jij tot die gewelddadige groep behoort, hoor ik niet bij je”

“Welnu, dit maakt het …

Lees verder bij de bron: fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het was leuk voor zolang het duurde: Forum voor “Democratie”- R.I.P.

We gaan weer crisissen: ‘Code Oranje voor Nederlandse industrie’