in

Hier valt je bek van open, DNA verwisseld: Man keer op keer ten onrechte opgepakt

Niemand geloofde hem als hij zei: ‘Er moet iets mis zijn met mijn '. Mohamed Boucharka (25) is talloze keren opgepakt vanwege autodiefstallen die door een ander waren gepleegd. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) bleek zijn DNA te hebben verwisseld.

Zelfs zijn eigen ouders vertrouwden hem niet meer. ‘Dat was nog het allerzwaarste'. In zijn jeugd was hij enkele keren veroordeeld voor diefstal. Reden waarom zijn DNA in het systeem van het NFI zat.

Hij is in totaal drie keer ten onrechte veroordeeld en een aantal keer opgepakt. Werk kon hij niet meer vinden door zijn . Zo raakte hij een baan bij een installatiebedrijf kwijt na weer een aanhouding.

Uiteindelijk was er een oplettende agent die wist dat hij in zat toen zijn DNA weer op een auto werd aangetroffen. Daarop is zijn DNA opnieuw afgenomen en kwam de zaak aan het licht.

Lees verder via Wel.nl.

 

Foto via micahb37


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer regelmaat dan…. en volk mag kramperen: Nederlandse belastingdeals niet uitzonderlijk

Megafraude in Marokko met Nederlandse uitkeringen