in , , ,

Hilarisch: CIA onderzoekt GeenPeil om Russische banden

De Amerikaanse inlichtingendiensten onderzoeken Russische financiering van Europese politieke partijen en organisaties. Ook organisaties in Nederland kunnen de CIA of NSA op hun dak krijgen. Ronald van Raak (SP) wil van minister Plasterk weten of ook de AIVD betrokken is bij dit onderzoek.

Geen Peil verdacht

De Britse Sunday Telegraph citeert een anonieme Amerikaanse bron waarin de organisatie van GeenPeil verdacht wordt gemaakt. GeenPeil heeft met succes een afgedwongen over een verdrag tussen de EU en Oekraïne. GeenPeil is tegenstander van het verdrag en zou volgens de anonieme Amerikaanse bron argumenten gebruiken ‘die erg lijken’ op Russische , een nogal schimmige verdachtmaking.

Dit lijkt vooral op een heksenjacht tegen Rusland. Blijkbaar moet je wel bondgenoot zijn van Rusland, als je eurosceptisch bent.

Lees verder bij de Bron: RTL Nieuws

Photo by jurvetson


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michel
5 jaren geleden

Overal waar Amerika zich mee heeft bemoeid komt stront aan de knikker hetzij oorlog of opstand.
De US wil nu ook al -en“onder valse voorwendsels zich bemoeien met onze rechtstaat -een rechtstaat welke door ons is gekozen.. Natuurlijk zoekt de US “via allerlei kanalen” om invloed uit te oefenen op ons kiessysteem en op onze kiezers. Met angst aanpraten is dit ook [eerder] elders gebeurd. En aanslagen aankondigen [Angst] is een van de mogelijkheden om de Nederlandse Kiezer op een dwaalspoor te brengen. Vermoedelijk is dit ook in 2005 gebeurd. Dar is de Nederlandse Burger ook ingetrapt. Er gaart erg veel geld in rond -en blijft niet bij €30 miljoen. Let maar op wat er tegen die tijd “binnen Nederland is omgekocht en de media [MSM] meer dan gestuurd wordt -en hoeveel extra geld er tegen die tijd wordt ingepompt.

Aad
5 jaren geleden

Bij de meeste mensen is niet bekend dat er inmiddels honderden Amerikaanse ambtenaren op diverse ministeries en overheidsposten zitten.

.Sem
5 jaren geleden
Frits
5 jaren geleden

Als ik moet kiezen tussen de straatvechter met een rechte rug V.Poetin, of dat incompetente criminele niet democratisch gekozen zooije in Brussel, is de keuze simpel. Als op 6 april de uitslag in ons voordeel is -weten we wat er staat te gebeuren

dimi
Antwoord aan  Frits
5 jaren geleden

Ja Frits, misschien wordt het dan wel tijd om te gaan verhuizen naar het land van die straatvechter met die rechte rug. Dan kan je zelf ervaren dat leven in Rusland heel erg veel beter is dan in Nederland. Ik hoop ook maar dat je volhoud en je jezelf niet meer nedenkt.

Frits
Antwoord aan  dimi
5 jaren geleden

Er was in de afgelopen 15 jaar een groot gemis aan bestuurlijke integriteit en waardigheid in Nederland met name was er een gebrek aan interactie tussen burger en bestuur –en de daaraan inherente “verhuftering – asociale gedrag – ontsporing – verloedering – respectloosheid en het loslaten van principes door burgers binnen Nederland. Je dient een systeem [een maatschappij model] niet “alleen” op te hangen aan materiële welvaart -dat geeft “verschschraling en vervreemding”. Zo’n systeem zal nooit werken. De menselijke maat wordt gemeten naar zijn/ haar gedrag, Het afgeleide huidige gedrag agv. dit Anglo Amerikaanse systeem is in ons land op hol geslagen. Van het Europese Overlegmodel [Rijnlands systeem] naar het Anglo Amerikaans Verdienmodel zal om dit gemis nooit en te nimmer lukken. Europa hoort meer bij Rusland dan bij Amerika. De Mens moet je als kern nemen binnen een economisch Systeem. Dit is nu “niet” het geval. De mens is jou verdienmodel en niets anders. Een andere benadering lijdt tot sociale onrust en uiteindelijk tot oorlog. Het huidige Anglo Amerikaans Verdienmodel misbruikt mensen op alle gebieden. Het huidige en inherente gedrag past niet in een Europese maatschappij model. Vandaar de grote onrust en agressie. Cultureel zijn de Europeanen ook verder dan de Yanks. We moeten simpel weg van dit Amerikaanse verdienmodel af zien te komen -dan komt Europa terug waar deze moet staan. Dit verdienmodel maakt al het slechtste in de mens los.

.
Antwoord aan  dimi
5 jaren geleden

In Europa was er Vrede – tot dat Bush kwam
Onder leiding van deze “nep Christen Bush” is de VS een onwettige oorlog begonnen -en heeft daarna het gehele MO plat gebombardeerd ”onder het mom “Arabische lente” -en daarna ook de wereld in brand gescholen, Amerikaans bestuur heeft voor mij afgedaan en is veranderd in een schurkenstaat -en piratenstaat. Andere Landen leegroven en die landen in armoede achter laten.-en wij zitten met de vluchtelingen

Jack
Antwoord aan  dimi
5 jaren geleden

Lekker dan met die USA -die klootviolen hebben de gehele wereld in brand geschoten -en democratisch gekozen leiders met veel geweld afgezet of vermoord. Bestuurders binnen de VS hebben ook WOII laten ontstaan. En uiteindelijk kwam ook het coimmunisme voort uit het kapitalistisch systeem.

.
5 jaren geleden

De Yanks hebben nog 2 A-Bommen te goed -die ze op weerloze burgers gegooid -met 2,5 miljoen slachtoffers

A. Van Haaften
5 jaren geleden

GeenPeil is niet tegen dit verdrag. GeenPeil is er tegen dat ons alles zomaar door de strot wordt geduwd. Dat t nu het associatie verdrag met de Oekraïne treft, is puur toeval. Het gaat erom dat de onze regering graag het beste jongentje van de klas is en netjes meeloopt aan de hand van de “grote machten” Duitsland en USA. En wij Nederlanders ons weer aan de hand laten nemen door onze regering. En precies dát moet stoppen!!! En dat gaan we doen met onze stem!!! Ik stem NEE niet vanwege het verdrag maar uit principe. Dank je Jan Roos, ben het echt vaak niet met je eens maar hiervoor verdien jij een pluim!!!!

Iraakse Asielzoekers willen terug, maar mogen niet

Nederland verandert in politiestaat: U twittert wel heel veel, zei de politie