in , ,

Hilariteit op Twitter nadat Trump beweert dat de maan ‘een deel’ van Mars is

Comfreak / Pixabay

President Donald heeft vrijdag in een tweet op een mysterieuze Mars commentaar geschreven waarin gebruikers van hun beste grappen laten horen.

“Voor al het dat we uitgeven, zou NIET moeten praten over naar de maan gaan – dat hebben we 50 jaar geleden gedaan”, schreef hij. “Ze moeten gericht zijn op de veel grotere dingen die we doen, waaronder Mars (waar de maan deel van uitmaakt), defensie en !”

De tweet kwam een ​​dag nadat de NASA-beheerder Jim Bridenstine USA Today vertelde dat het ruimteagentschap tegen 2024 geen astronauten op de maan kan landen, tenzij het Congres de aanvraag van het budgetverhoging voor het project met 1,6 miljard dollar goedkeurt.

Hoewel Mars inderdaad zijn eigen manen heeft – twee om exact te zijn (genaamd Phobos en Deimos) – is de maan, die om de aarde draait, geen deel van de rode planeet.

Natuurlijk maakten veel Twitter-gebruikers snel grapjes over de schijnbaar onjuiste opmerking.

“Zoals beroemde zei: ‘We kiezen ervoor om niet naar de maan te gaan omdat het gemakkelijk is, maar omdat het Mars is', grapte ” Daily Show ” werknemer Jason O. Gilbert.

“Maan maakt deel uit van Mars zal leiden naar waarnemers van de maan en Qanon-mensen bundelen hun krachten”, voorspelde verslaggever Yashar Ali.

CNN's Haley Bird wees erop dat de verklaring van de president, ondanks zijn ongemakkelijke formulering, kan verwijzen naar “het feit dat NASA's plannen voor Mars-verkenning de maan diepgaand betrekken.”

Dr. Eugene Gu, een chirurg en wetenschapper gespecialiseerd in hart- en nierziekten bij kinderen, ondersteunde Vogel in een eigen Twitter-thread, voorspellende dat Trump later zou kunnen beweren dat zijn tweet verwijst naar “de maan gebruiken als een halteplaats voor een missie naar Mars” .”

Dr. Gu zei echter dat hij het niet eens was met een dergelijke verklaring, en sloeg Trumps woorden als “verwarrend en onsamenhangend voorbij” en zei dat de president “wartaal spreekt”.

Lees verder bij de bron: news.yahoo.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Peiling: SP en PVV stemmer zien nieuw pensioenakkoord niet zitten, maar dat boeit niemand

Brits kandidaat-premier dreigt EU-rekening voor Brexit niet te betalen