in

Hillary Clinton neemt opdrachten aan van George Soros

De Amerikanen weten straks één ding zeker als de verhuiswagen van de gangsterclan bij het Witte Huis aankomt.

Ze hoeven alleen maar te kijken naar de donoren van de Clinton Foundation om te kunnen bepalen hoe de Amerikaanse politiek eruit gaat zien.

De door Wikileaks vrijgegeven e-mails laten steeds meer interessante zaken zien.

Zoals een boodschap van de beruchte George Soros aan Hillary Clinton in de tijd dat zij Minister van Buitenlandse Zaken was. Een bericht dat meer dan duidelijk maakt dat de Joods Hongaarse multimiljardair George aan de touwtjes trekt en dat Hillary vervolgens springt.

We praten over een e-mail die op maandag 24 januari 2011 wordt verstuurd door Soros naar Hillary Clinton.

Het onderwerp van de e-mail is: onrust in Albanië en in het bericht maakt Soros duidelijk dat er twee dingen dringend moeten gebeuren. In de e-mail instrueert hij Clinton om het volledige gewicht van de internationale gemeenschap op premier Berisha te doen neerkomen en om een ervaren Europeaan als mediator te benoemen.

En om te zorgen dat er geen misverstanden ontstaan, geeft hij haar drie namen waaruit zij mag kiezen. Het zal dan ook niemand verbazen dat Hillary vervolgens toegeeft en één van de drie die door Soros wordt aangedragen, Miroslav Lajcal, benoemt.
xxx

Dit soort operaties zijn standaard voor George Soros. Iedereen die een beetje bekend is met de geschiedenis van de Soros Open Society Foundations in oost en andere delen van de wereld sinds eind jaren ’80, weet dat de zogenaamde filantropische instellingen voor “bevordering van de ” in Polen, of de zakenman Soros in staat stelde om letterlijk de rijkdommen van de voormalige communistische landen te plunderen.

De aan Soros gelieerde organisaties zijn sterk verbonden met de verschillende kleurenrevoluties, de Arabische lente en talloze andere opstanden wereldwijd. Deze organisaties speelden ook een hoofdrol tijdens de staatsgreep in Oekraïne en de daaruit volgende oplopende spanningen met Rusland.

In het bovengenoemde voorbeeld instrueert Soros de Minister van Buitenlandse Zaken dat “Amerika en Europa in complete harmonie in deze moeten samenwerken”, waarbij hij duidelijk laat zien hoever zijn invloed wel niet reikt.

Door de recente onthullingen over de Clinton Foundation en de manier waarop de diverse donoren allerlei voordelen genoten via het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken is het meer dan duidelijk geworden dat de Amerikaanse politiek onder Clinton er één is die afhangt van het feit of je wel of niet aan de Clinton Foundation hebt gedoneerd.

Het zal dan ook zuiver toeval zijn dat George Soros 25 miljoen dollar heeft toegezegd aan de presidentscampagne van Hillary Clinton. Volgens de manier waarop de Clinton machine werkt, is dit bedrag goed voor een fiks aantal “voordelen en gunsten” richting George Soros.

Met bovenstaande e-mail wordt het systeem van donaties en orders uitvoeren pijnlijk duidelijk gemaakt.

Lees verder via Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ISIS heeft eigen geheime dienst in AZC’s, al honderden terreurteams opgericht

KPN en XS4ALL schonden privacy interactieve televisiekijkers