in ,

Hoe dan, met nog geen 4.000 leden? DENK opent inmiddels het vierde partijkantoor…

FelixMittermeier / Pixabay

Behalve een politieke partij die Nederland onherkenbaar wil veranderen, blijkt DENK ook een niet onsuccesvol vastgoedimperium. De partij heeft slechts twee zetels in de Tweede Kamer maar heeft nu al het vierde (!) partijkantoor geopend.

Afgelopen weekend werd een gebouw in de Haagse tuigbuurt Schilderswijk onthuld als zijnde het nieuwe DENK-thuishonk. En ter gelegenheid hield fractievoorzitter Kuzu meteen een opruiende speech.

Gisteren heeft DENK in gepaste feeststemming een nieuw partijkantoor geopend. Het is al het vierde kantoor dat de jonge partij heeft neergezet: na Rotterdam, Amsterdam en Utrecht was het ditmaal de beurt aan .

Een opmerkelijke keuze, aangezien DENK niet vertegenwoordigd is Den Haag – het is één van de weinige grote steden waar de partij van Tunahan Kuzu niet op het stembiljet stond afgelopen maart.

Maar desalniettemin een vierde kantoor. Je vraagt je onwillekeurig af: waar betaalt DENK dit van? Een partij met nog geen 4.000 leden (ja, echt) kan het zich normaalgesproken echt niet permitteren om het ene na het vastgoedavontuur in een dure stad te starten.

 

Kortom: wie zijn de geldschieters van DENK?

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bart
2 jaren geleden

De vastgoedinvesteringen van DENK kunnen waarschijnlijk mede mogelijk gemaakt worden door hún leider in Ankara. Andere logische DENKwijzen zijn bijna niet mogelijk.

N.L. Doodziek
2 jaren geleden

Ik snap echt helemaal niets van de Nederlandse overheid …. Dit loopt uit op grote problemen … en daar hebben de burgers van af het begin af aan voor gewaarschuwd.

Eurostat: Kans op armoede in Nederland gestegen naar meer dan 2,8 miljoen mensen, bedankt Rutte en EU!

Saoedi-Arabië voelt zich aangevallen met de recente beschuldiging door het Westen: “You want $400 oil?”