in ,

Hoe de ultrarijken onder het mom van liefdadigheid de wereld overnemen

De samenleving zoals we die vandaag de dag kennen werd gevormd door de aristocratische klasse. Die werd steeds groter en machtiger door haar invloed op de economie, het onderwijs en de media. Als we antwoord willen krijgen op vragen over onze imperfecte wereld, moeten we kijken naar de mensen die deze wereld hebben vormgegeven.

De rijkste ‘filantropen’ op aarde behartigen alleen hun eigen belangen. Deze kleine groep beïnvloedt de levens van miljoenen anderen. Laten we eens kijken naar de meest invloedrijke filantropen ter wereld.

Bill Gates

bill-gates Bill kreeg geld van zijn rijke ouders en steun van IBM omWindows op te starten. Zijn filantropische werk bestaat uit het kopen van 500.000 aandelen Monsantomet een waarde van 23,1 miljoen dollar, het investeren van 2,5 miljard dollar in kindervaccinaties en het steken van 200 miljoen dollar in Common Core, een onderwijsinitiatief dat erop gericht is het onderwijssysteem nog verder te veralgemeniseren.

Eén van de rijkste mensen op aarde die onder meer miljoenen dollars investeert in grote banken die de economie leegzuigen. Hij heeft grote sommen geld gedoneerd aan Planned Parenthood, dat betrapt is op het verkopen van dode foetussen. Buffet spekt ook de kas van de Bill and Melinda Gates Foundation.

George Soros

george-soros Extreem rijke zakenman dankzij vele schimmige zakendeals. Op een gegeven moment werd hij een ‘economische oorlogscrimineel’ en ‘nazicollaborateur’ genoemd. Hij financierde vele radicale en gevaarlijke sociale bewegingen in Egypte, de Europese vluchtelingencrisis, protesten in Oekraïne, de Arabische Lente en de gewelddadige protestgroep Black Lives Matter.

Rockefeller

Rockefeller

De Rockefeller Foundation werd in 1913 opgericht om ‘het welzijn van de mensheid op aarde te bevorderen’. Deze familie gaf het onderwijssysteem vorm, introduceerde de moderne geneeskunde en ontwikkelde vaccins. Vandaag de dag zijn medische fouten één van de belangrijkste doodsoorzaken in de VS, scoren Amerikaanse leerlingen relatief slecht en veroorzaken vaccins meer ziektes dan ze voorkomen. Over de intenties van deze en overige zogenaamde “goede” doelen van deze en andere families wordt niet voor niets al jaren gespeculeerd over de werkelijke doelstellingen.

Rothschild

rothschild Begin jaren 1900 kocht deze familie het grootste deel van de Amerikaanse media op (wat gelijk ook de reden is waarom er weinig over wordt geschreven in de media). Ze was daarnaast betrokken bij de creatie van de Federal Reserve in 1913. De Rothschilds zijn altijd nauw betrokken geweest bij wereldzaken. Ze financierden veel grote oorlogen, waaronder die van Napoleon, de Eerste en Tweede Wereldoorlog en de Oktoberrevolutie, die in 1917 de weg vrijmaakte voor het communistische regime in Rusland. Ook richtten ze in Israël een zionistische beweging op.

 

 

 

De miljarden die deze vijf ‘filantropen’ weggeven lijken ons niet echt te gaan helpen. Sterker nog: ze vergroten er enkel hun macht en rijkdom mee. Miljarden dollars worden door deze vijf geïnvesteerd in manieren om ons leven moeilijker te maken. Hoeveel andere technocraten zijn er nog die onder het mom van liefdadigheid ons leven op een negatieve manier beïnvloeden?

Lees verder via Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wikileaks email dump onthult Clinton banden met Rothschilds en occulte Cabal

Duitse politicus: “NAVO schoot Russisch gevechtsvliegtuig uit de lucht in Syrië”