in

Hoe George Soros zich bemoeit met de Italiaanse verkiezingen

Een paar weken geleden werd het wakker met het besef dat zijn democratisch proces kwetsbaar is voor de aanvallen van een buitenlandse plutocraat die probeert het resultaat van de populaire stem van Britse burgers omver te werpen via een tweede referendum over het lidmaatschap van de Europese Unie, of in case that was not possible, om de na de regering omver te werpen totdat de Hongaars-Amerikaanse oligarch zijn zin kreeg. 1)

George antwoordde door een artikel te schrijven voor de Daily Mail, 2) waarin hij zijn acties motiveerde door “zijn liefde voor Groot-Brittannië”, wat hem er op de een of andere manier niet van weerhield de Bank of England in 1992 aan te vallen, wat de Britse belastingbetalers miljarden kostte. Hij weet gewoon beter, en eist dus het recht om het politieke proces van een democratisch land te kapen, ondanks dat hij geen burger is, omdat hij vecht tegen ‘maffia-staten’. Het spreekt boekdelen over Soros ‘concept van “Open Society”, waar hij vrij zou zijn om de politieke show van welk land dan ook te voeren, in een wereld zonder grenzen, waar elke tegenstrijdige stem ongeldig zou worden gemaakt.

Het andere land dat in 1992 zwaar werd getroffen door de speculatieve aanval van Soros, was , dat in minder dan een maand zijn eigen verkiezingen houdt. Net als in het Verenigd Koninkrijk heeft de oligarch zwaar geïnvesteerd om het democratische proces te kapen op een manier die overeenkomt met zijn wil.

Laten we beginnen met de meest flagrante zaak: het + -feest geleid door Emma Bonino, die toevallig een toplid is van de Open Society Foundation van Soros. 3)

Het platform van de partij weerspiegelt de agenda van Soros: de Italiaanse natie mengen in de “ van Europa”, waar Soros niet eens meer met Italiaanse politici te maken zou hebben, maar gewoon kon lobbyen bij de Europese Commissie zoals hij nu doet, en de land met uit de derde wereld.

Bonino’s onderscheidende karakter is het vermelden waard. Hoewel ze razend populair is bij de Italiaanse elites, slaagde haar partij er niet in om het minimum aantal handtekeningen te halen om in aanmerking te komen voor verkiezingen. Ze moest lid worden van een groep die zich afscheidde van de heersende Democratische Partij om op de verkiezingslijst te staan. 4) Italianen houden misschien niet van haar ideeën, maar door Soros gefinancierde groepen zullen haar te hulp komen. Een van hen is Avaaz, 5)

die actief campagne voert in haar voordeel voor de zetel in Centraal Rome, waar Bonino tegen de patriottische, pro-familiekandidaat Iadicicco zou lopen. 6)
Avaaz heeft aan al zijn leden e-mails gestuurd met steun voor de centrumlinkse kandidaten in Turijn tegen de centrumrechtse coalitie.

Midden-links zinkt echter weg in de peilingen, nadat de Italiaanse marine in de afgelopen vijf jaar meer dan 600.000 immigranten uit heeft gehaald, waardoor immigratie een prioriteitskwestie is voor Italiaanse kiezers. Soros ‘agenten lijken dus begonnen te zijn met het richten van het protest 5 Star Movement als een secundaire optie: in Cagliari steunt Avaaz Andrea Mura, de kandidaat van de “populistische” beweging tegen centrum-rechts. 7) Het komt toevallig voor dat twee van de vier punten van het immigratieplan van Movimento 5 Stelle werden geschreven door juristen van ASGI, 8) de Vereniging voor Juridische Studies over Immigratie, die wordt gefinancierd door de Open Society van Soros. 9)

Het is niet verwonderlijk dat het immigratieplan van de protestbeweging lijkt op de voorkeuren van de miljardair: als het geïmplementeerd zou worden, zou Italië zijn ambassades over de hele wereld openstellen voor asiel- en werkvergunningsverzoeken, terwijl er maar liefst 15.000 staatsmensen zouden worden aangenomen om hen te verwerken, waarna de aanvragers zou worden verplaatst van hun land naar Italië en de rest van Europa door middel van een quotasysteem op EU-niveau, in overeenstemming met de beruchte herplaatsingsregeling die door Soros zelf is geschreven. 10) Italië zou de open deur naar Europa worden voor de rest van de wereld.

Het is onduidelijk of de leiding van Movimento 5 Stelle zich bewust is van degenen die hun diegenen die hun immigratieprogramma schreven financieel steunen. De komiek Beppe Grillo, de niet-officiële leider van het feest, was in het verleden nogal achterdochtig tegenover Soros; De laatste maanden lijkt hij echter afstand te hebben genomen van zijn creatie, die tegelijkertijd is getroffen door een paar schandalen met betrekking tot zijn kandidaten.

Bron: https://gefira.org/

Referenties

1. George Soros, de man die ‘de Bank of England brak’, steunt een geheim complot om Brexit, The Telegraph 2018-02-08 , te dwarsbomen .
2. ‘Ik zal het niet laten’: zijn naam is besmeurd en zijn motieven zijn aan de kaak gesteld, maar de miljardair-financier GEORGE SOROS vertelt waarom zijn liefde voor Groot-Brittannië betekent dat hij zal vechten om zich te verzetten tegen Brexit, Daily Mail 2018-02-11.
3. Boards, Emma Bonino, Open Society Foundations.
4. + Europa, sulle firme arriva il soccorso di Tabacci. E sulle alleanze Bonino prende tempo: “Decideremo”, Il Fatto Quotidiano 2018-01-04.
5. Avaaz, Soros, Israël en de Palestijnen, NGO Monitor 2013-06-03.
6. Voti a Roma? Avaaz Facebook 2018-02-07.
7. Mura o Cappellacci? Sul web il magnate Soros fa pubblicità elettorale al velista, Sardinië Post 2018-02-18.
8. Programma Immigrazione, Movimento 5 Stelle
9. ASGI-Chi siamo, ASGI.it
10. Dit is Europa’s laatste kans om zijn vluchtelingenbeleid, Buitenlands beleid 2016-07-19 op te lossen .

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Handelsverdrag EU-Mercosur: Stop het nieuwe TTIP

EU werkt aan wet om data consumenten buiten de unie op te vragen