in , , , ,

Hoe het vaccinatie-gedram vriendschappen en families verscheurt

Laat jij je kinderen wel of juist niet vaccineren, maar maken vrienden of familieleden daarin een andere keuze? Dan kan dat voor moeilijke situaties zorgen.

Sander raakte vrienden kwijt omdat hij anti-vaxxer is, bij Eva sneuvelde een vriendschap omdat ze haar kinderen wél liet vaccineren en Annette worstelt – nu ze zelf een kindje krijgt – met het feit dat haar zus haar kinderen níet liet inenten.

Sander* (27) heeft zijn kinderen (5 jaar, 3 jaar en 8 maanden oud) bewust niet laten vaccineren.

“Mijn vrouw kwam ermee. Eerst dacht ik: doe normaal, vaccineren hoort gewoon. Maar toen ik ging uitzoeken wat er nou precies allemaal in die vaccins zit, kreeg ik daar niet veel duidelijkheid over.

Dan kom je op allerlei websites terecht waar uiteenlopende dingen worden gezegd. Zo zou er aluminium in die vaccins zitten. Ik kon niet achterhalen of dat nou klopt of niet.”

Uiteindelijk besloot Sander het standpunt van zijn vrouw te steunen.

Lees verder bij de bron: RTL Nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tokko
1 jaar geleden

Ja hoor, al die mensen die niks van scheikunde weten, niet kunnen rekenen, geen milligram van een nanogram kunnen onderscheiden weten allemaal precies hoe het zit.
Weten het allemaal veel beter dan iedereen die -tig jaar heeft gestudeerd op scheikunde en bio-chemie.
Dat je van een keer eten klaarmaken of bewaren in aluminiumfolie of in een pan van aluminium 10 keer zoveel aluminium binnenkrijgt dan in een vaccinatie zit, who cares?
En dat dat ook nog eens helemaal geen kwaad kan in dergelijke micro-hoeveelheden, wat zou dat? Je laat liever je kinderen mazelen of polio krijgen en andere kinderen onnodig extra risico lopen.
Ik ken 2 mensen van mijn leeftijd (73) die als kind in de Bible-belt woonden en van God niet mochten worden ingeënt. Fijn hoor, met raar zwieberende spastische benen door het leven moeten gaan…
We weten helemaal niet meer hoe het er uit ziet, zwaar zieke kinderen en door polio verlamde kinderen, juist omdat we een goed inentings systeem hebben (hadden) waar vrijwel iedereen aan meedeed, zodat ernstige ziektes geen kans kregen zich te verspreiden.

De gekte heeft flink toegeslagen in de generatie die nu opgroeit en alles beter weet dan wie ook en vooral op hun “gevoel” af gaat in plaats van op gezond verstand en logisch redeneren vertrouwt.

Maar we moeten vooral onder hun leiding terug naar de Middel-eeuwen, toen was alles immers veel beter?

Tokko

Duizenden Nederlandse huizen hebben te hoge concentratie koolstofmonoxide!

Nieuwe insectenplaag: ‘Bijtende mier in aantocht’