Hoe het vaccinatie-gedram vriendschappen en families verscheurt

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Tokko schreef:

  Ja hoor, al die mensen die niks van scheikunde weten, niet kunnen rekenen, geen milligram van een nanogram kunnen onderscheiden weten allemaal precies hoe het zit.
  Weten het allemaal veel beter dan iedereen die -tig jaar heeft gestudeerd op scheikunde en bio-chemie.
  Dat je van een keer eten klaarmaken of bewaren in aluminiumfolie of in een pan van aluminium 10 keer zoveel aluminium binnenkrijgt dan in een vaccinatie zit, who cares?
  En dat dat ook nog eens helemaal geen kwaad kan in dergelijke micro-hoeveelheden, wat zou dat? Je laat liever je kinderen mazelen of polio krijgen en andere kinderen onnodig extra risico lopen.
  Ik ken 2 mensen van mijn leeftijd (73) die als kind in de Bible-belt woonden en van God niet mochten worden ingeënt. Fijn hoor, met raar zwieberende spastische benen door het leven moeten gaan…
  We weten helemaal niet meer hoe het er uit ziet, zwaar zieke kinderen en door polio verlamde kinderen, juist omdat we een goed inentings systeem hebben (hadden) waar vrijwel iedereen aan meedeed, zodat ernstige ziektes geen kans kregen zich te verspreiden.

  De gekte heeft flink toegeslagen in de generatie die nu opgroeit en alles beter weet dan wie ook en vooral op hun “gevoel” af gaat in plaats van op gezond verstand en logisch redeneren vertrouwt.

  Maar we moeten vooral onder hun leiding terug naar de Middel-eeuwen, toen was alles immers veel beter?

  Tokko

Heb jij er iets over te zeggen?