in ,

Hoe is het met miljonair Jan Kees de Jager?

Oud-minister van Financiën Jan Kees de Jager gaat voor het grote , maar wel met passie. Hij is nu een half jaartje financieel directeur bij KPN à 625.000 per jaar en hij heeft het eigenlijk altijd zo gewild. ‘Ik heb me nooit een politicus gevoeld. Toen ik op het vwo zat, wilde ik al naar een groot bedrijf'.

Bij KPN is hij helemaal op zijn plaats. ‘Dit is een perfect match. Ik wilde iets met financiën en , bij een bedrijf met maatschappelijke relevantie. KPN biedt dat allemaal'. Hij geniet van zijn brede takenpakket. ‘Ik omschrijf mijn functie het liefst als ‘financieel directeur 2.0'. Iemand die in het bestuur meedoet met de zakelijke beslissingen'.

Voor het geld hoefde hij inderdaad niet naar KPN te gaan. Zijn eigen onderneming die hij voor zijn politieke carrière had, heeft hem miljonair gemaakt. Zijn hart ligt in het bedrijfsleven. Hij ging alleen de in, omdat oud-dorpsgenoot Jan Peter Balkenende hem meermaals vroeg.

Lees verder via Wel.nl.

 

Foto via Danny Mekic'


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Protesteren is stiekem verboden geworden

Vlucht MH-17: Opheldering wordt onmogelijk, wrakstukken worden “vernietigd”