in ,

Hoe je een Brexit referendum kan ombuigen naar meer EU integratie

We zijn een paar dagen verder, we hebben wat nieuws gezien, de machthebbers vragen zich nu af hoe ze een Brexit referendum kunnen ombuigen naar meer integratie van het VK bij de EU.

Elke crisis is een kans, een kans die je moet benutten, een kans op meer EU. Zoals Churchill zelf zei ‘Never let a good crisis go to waste.’ En er zijn gelukkig heel wat scenario’s te bedenken hoe de bestuurlijke elite deze Brexit-referendum kan ombuigen, allen reeds uitgevoerd door de EU of reeds besproken als optie. We bekijken gewoon eens acht voor de hand liggende scenario’s.

crisis

Rahm Emanuel, VS chief of staff.

1: Doe “De Rutte”

Deze optie is vrij eenvoudig, zoals bedacht door de VVD. Proberen te heronderhandelen naar een Ja. De Brexit zal niet volledig lukken binnen het regeringstermijn Cameron of Boris Johnson, hij en/of zijn opvolgers kunnen te allen tijde gaan heronderhandelen met de EU over immigratie ofzo, en dan zeggen dat de bezwaren die geuit zijn, zijn weggenomen. Handtekening eronder en klaar.

2: Doe “De Balkenende”

Nee = Ja. Twee jaar wachten met acties. Dan een nieuwe contracten opstellen met de EU dat feitelijk 98% gelijk is, snel de handtekeningen eronder en klaar. Dit is de oplossing van het CDA voor het Nederlands referendum Nee tegen de EU grondwet. Het merendeel van de overige twee procent (zoals het EU volkslied, de EU sjerp en de EU vlag) kan daarna stilletjes gewoon ingevoerd worden. Voor het VK mogeljk dan uit “de EU” middels één of twee EU-verdragen annuleren, maar wel onderdeel blijven van alle overige verdragen rondom vrije handel, samenwerking, etc, etc.

3: De Ierse Aanpak

Een nieuw referendum uitschrijven en dan net zo lang referenda houden totdat er een JA uit komt. Dit herkent u van de EU Grondwet. Ierland keurde af en mocht terug komen totdat er een JA kwam. De petitie is alvast door 2 miljoen mensen ondertekend.

4: Democratie volgens de Europese Commissie: Gewoon Negeren!

Dit werd gedaan met de miljoenen handtekeningen tegen TTIP, de miljoenen handtekeningen tegen de Brussel-Straatsburg verhuizingen, de miljoenen handtekeningen tegen het privatiseren van water, etc. Hoewel het burgerinitiatief officieel de enige inspraakmethode is die de bevolking heeft, kan je die uiteraard gewoon negeren. Ofwel, gewoon de Nee negeren en recht zo die gaat. In combinatie met “de Balkenende” (uitstel en dan toch) bijzonder succesvol. Er zijn reeds VK-politici die oproepen de Brexit als raadgevend te zien.

5: De Oekraïne Aanpak

De EU kan natuurlijk – samen met de VS – democratie gaan brengen naar het VK. Dit betekent het volk ophitsen – misschien willen Hans van Baalen (VVD) en Guy Verhofstadt (VVD66) wel weer helpen – massale ontwrichting creëren, veel huurlingen, veel geweld, veel doden, Cameron, Johnson, Farage et al wegjagen, hardhandig een nieuwe regering aanstellen die Pro-EU is. Handtekeningen eronder en klaar.

6: Verdeel en Heers

OK, Wales en Engeland stemde dan wel tegen… Maar het staatje The City, Noord Ierland en Schotland stemden voor. Dan breken we die delen gewoon los van Engeland en Wales, en voila! Plus: Je kan in Noord Ierland en Schotland dan meteen toevoegen aan de eurozone.

Als je het nieuws volgt werd vanaf uur 1 gezegd dat Schotland voor was. Dus dat Schotland een nieuw referendum introduceert voor ‘vrijheid’ van het VK, dan is Schotland daarna meteen ingelijfd door de EU, met de euro en alles erop en eraan. Bam! Brexit omgebogen naar winst voor de eurozone. Deze aanpak is reeds zichtbaar in het nieuws. Zeker in combinatie met optie 7 zeer succesvol:

7: De EU Narigheidsaanpak, de PRS

Vanaf nu Engeland het leven zo rot maken, dat het volk gaat schreeuwen om genade. Hiermee is reeds gestart door de bankiers, de actieve financiële sabotage startte direct na bekendmaking. De bankiers hebben een mening. Je moet hier dus denken aan vergeldingsacties.

U herkent in deze aanpak de PRS-aanpak, Probleem -> Reactie -> Oplossing. Creëer zoveel narigheid voor Schotland, Noord Ierland, Wales en Engeland, dat het volk zal schreeuwen om hulp. Die hulp is: Meer EU! Misschien wel de introductie van de euro in het VK om ‘het VK te redden’ van de dan gefaalde (lees: stuk gesaboteerde) pond? We hebben in Oekraïne reeds vreemdere praktijken gezien.

8: De Eagles Aanpak

Hotel California is een prachtige omschrijving van de EU:

Mirrors on the ceiling,
The pink champagne on ice
And she said “We are all just prisoners here, of our own device”
And in the master’s chambers,
They gathered for the feast
They stab it with their steely knives,
But they just can’t kill the beast

Last thing I remember, I was
Running for the door
I had to find the passage back
To the place I was before
“Relax, ” said the night man,
“We are programmed to receive.
You can check-out any time you like,
But you can never leave! “

Je mag wel uitchecken, je kan de EU alleen nooit verlaten.

Herinner: De EU verlaten is Verboden

De EU verlaten, dat mag namelijk niet. Het is immers One World Government. Dus mocht aanpak 1 t/m 7 niet lukken, dan bedenken ze wel een andere list. Mogelijk wel een nieuwe Unie voor het VK? Desnoods met de VS verder? Vermoedelijk niet. Ik vertrouw erop dat de EU wel een goede list bedenkt. Ondanks hun reputatie, is de EU namelijk zeer doortastend, heel effectief opererende (één doel: meer integratie) en bijzonder efficiënt met de realisatie van hun plannen.

Alles staat immers in één totalitair teken: de Ever Closer Union. Je mag een hekel hebben aan de EU, je mag vloeken, schelden en tieren, je mag de EU van alles verwijten, je mag zelfs scheiden, maar…

Verlaten? Dat nooit!

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!

Photo by hannibal1107 cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pact met de duivel: “Gewonde IS-terroristen massaal behandeld in Turkse ziekenhuizen”

Deze toekomst durft geen enkele politicus te vertellen aan het gewone volk