in

Hoe krijg je de luie Hollander van de bank? – Vluchtelingen!

De komst van zo'n 3000 vluchtelingen per week blijkt wonderen te doen voor de luie bankhangende Hollander. Waar Henk en Ingrid voorheen alleen voor “Zwarte Piet” protesten van die bank kwamen blijkt de komst van een paar honderd vluchtelingen en zelfde effect te sorteren alleen nog een tikkie heftiger.

Het uitkleden van onze ouderen, dwangarbeid voor uitkeringstrekkers, een , bank schandalen en bezuiniging op bezuiniging konden de Nederlander niet verleiden in actie te komen. De beste protesten hieromtrent konden rekenen op een man of 500 en dat was dan veel. Echter, nu er een ware vluchtelingen stroom op gang is gekomen, die overigens absoluut niet onverwacht kan zijn, laten Henk en Ingrid zich van hun ahem… beste kant zien.

Buurten organiseren zich, rijken kopen de grond op, heuse wegblokkades, Facebook dreigementen, ja niets is te dol om tegen de komt van weer een AZC te protesteren. Je zou bijna gaan denken dat we in Fransen zijn veranderd die ook voor iedere scheet dwars het land plat gooien met een staking en blokkades.

Zou het kunnen, dat nu het allemaal wel erg dichtbij komt, de Hollander versneld wakker aan het worden is en de dingen eindelijk begint te zien voor wat ze zijn? Gezien de behandeling waarop staatssecretaris Dijkhoff werd getrakteerd zou men het haast wel denken. Zelfs de burgemeesters krijgen het door hoe de roverheid iedereen gewoon een dolk in de rug steekt.

is verwijderd

Terwijl de vluchtelingen zelf in de centra die er al wel zijn elkaar de hersens inslaan, en passant nog even mopperen dat ze onder andere te weinig seks krijgen, weet de roverheid van gekkigheid niet meer wat ze moet doen om de stroom te beteugelen. PvdA ziet nieuw stemvee wat geronseld moet worden, goedkope werkpaarden terwijl Wilders en zijn de terroristen uit de moslim kastjes zien komen. Die laatste spint er overigens wel garen bij want in de peilingen haalt de PVV nu wel heul veul virtuele zetels(Wat die waard zijn konden we zien bij Ukip in de UK, die explodeerde ook in de peilingen maar bij de verkiezingen inzakte als een plumpudding). Kortom, virtuele zetels krijgen is een,maar deze ook echt verzilveren is een tweede. En net nu het zo lekker gaat met de partij van Greet komt dit artikel boven water wat even laat zien hoe de PVV iedereen belazerd, eigen achterban incluis. Tja, lullig Greet…

Enfin, we hebben er nu naast zwarte piet nog een tweede middel bij om de (ver)Nederlander te activeren. Nodig een paar vluchtelingen uit voor een feestje en zie hoe wegblokkades als vanzelf ontstaan.

Maar wat ik nou niet begrijp, als we al die nieuwe aanwinsten zsm aan het werk zetten, wat moeten al die dwang arbeiders dan gaan doen als tegenprestatie voor hun uitkering?

Lees verder bij de Bron: urubin

Photo by Nationaal Archief


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De EU is een staatsgreep aan het uitvoeren op de Europese landen: “Weg Met Ons!”

Rutte: Het gaat goed met de economie! Ondertussen zet IMF signalen voor wereldeconomie op rood