in ,

Hoe Nederland de grootste sponsor van de Europese Unie werd

Het is niet algemeen bekend, maar de Nederlanders zijn al een kwart eeuw de grootste sponsors van de .

Dan hebben we het nog niet eens over de miljarden waarmee en in de worden gehouden, maar alleen over het vele dat naar Brussel gaat en het weinige dat terugkomt.

Nederlanders betalen al twintig jaar het meeste van alle ‘Europeanen’ aan Brussel. En nu wil de de rekening verder verhogen, want de Britse contributie valt weg en er zou meer geld nodig zijn voor grenscontrole op de Middelbare Zee. En vooral: voor het .

Syp Wynia en Coen de Jong volgen het spoor terug. De Val van de Berlijnse Muur van dertig jaar geleden leidde tot een vlucht vooruit: méér en daar bovenop: de euro. ging meer betalen en kreeg minder.

En de euro, die zorgt voor sluipende ‘transfers’ naar Zuid-Europa. Ondertussen neemt de Nederlandse invloed in Brussel af. De remedie? Opt-outs: Nederland moest maar eens niet meer aan alles meedoen.

Waarom zouden we mee moeten doen aan Brusselse hobby’s die riskant of zelfs schadelijk voor Nederland zijn?


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

4 Comments

Laat een reactie achter
 1. Ja Wilma dat vind ik ook maar onze sektarische overheid met als sekteleider Rutte, hebben daar hele andere gedachten over. Van mij mogen ze voor een tribunaal dat tuig.

 2. Jaa,.. als “IK” het maar goed doe,… Toch?
  Dan kan ‘WIJ’ de boel besodemieteren,…. Toch?

  Want,…

  Als ‘WIJ’ het goed doen,..

  Kan ‘IK’ het niet besodemieteren…..

 3. Het is heel simpel : Nederland is gidsland in de NIeuwe Wereld Orde. Het is vanuit NL dat de Bilderberg groep werd opgezet (door ene spion bernard) en via NL en de Bilderberg groep zijn de plannen opgesteld voor de EU (in feite de oude N**I plannen van het Duitse Rijk – zoek maar op internet) en vervolgens moeten alle bevoegdheden van de souvereine staten naar de EU en vervolgens moeten de souvereine staten failliet (en dat lukt buitengewoon goed met immigranten en krankzinnige klimaat plannen) zodat de ECB achter de EU de macht in handen heeft op weg naar een Nieuwe Wereld Orde.

  Wordt wakker mensen en stop Rutte en kornuiten.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Statistieken: Zweden had zonder lockdown de beste corona strategie

blank

Je verzint het weer niet: geheime wapenzending van Nederlandse regering is in handen gevallen van een Libische militie