in

Hoe Rabobank zijn heil zoekt in de rechtbanken

Als je stopt met klanten werven door goede dienstverlening en je heil moet zoeken in rechtszaken om de pijnlijke waarheden toe te dekken… een teken van het begin van het einde. Ja, uw kunst en uw bedrijf is niet veilig van bepaalde (niet bij name te noemen) medewerkers van een (niet bij name te noemen) bank.

We zijn geen fan van Rabobank op LLE. Nee, na  met de Rothschilds, keiharde grootschalige en moedwillige bevolkingsoplichting middels de Euribor/Libor manipulatie fraude-affairede renteswaps, het Grootsalaris van de Rabo-top en de recentelijke onzinrondom hun hypotheekrente-plannen en toen nog de negatieve spaarrentes is het nette imago wel aan gort… En nu dit dus weer.

Oh Rabobank, wat doe je nu…

Beste Rabobank, het wordt tijd om uw PR-personeel te ontslaan. Ze kunnen alle schandalen die u teweegbrengt niet meer bijbenen. Hoog tijd voor daadkrachtiger PR-personeel, want een vos en zijn streken…

Nu is Rabobank dus in de rechtszaal huis aan het houden, het verbieden van boeken, het afdwingen van censuur… Ja, je kunt natuurlijk niet zomaar een boek schrijven of zomaar een filmpje maken en je mening delen. Het bankwezen in het algemeen, en in dit geval uiteraard Rabobank in het zeer bijzonder, stinkt dan wel, maar heb niet het lef om deze olfactorische waarneming daadwerkelijk toe te lichten voor publiek in het openbaar!

Ja, George van Houts (voorman van de toneelshow “De Verleiders” en Burgerinitiatief Ons Geld), wat denk je wel niet!? Je kan niet zomaar zeggen waar het op staat in Nederland? Dat soort vrijheid is anno nu uiteraard niet meer des Nederlands, of in ieder geval niet meer des Banks! (En dat is tegenwoordig feitelijk hetzelfde)

We moeten gewoon braaf en vooral stil de volgende bankenongelukken afwachten, en gewoon je kunst afstaan, je bedrijf onder curatele laten zetten, je al dan niet juridisch-legale mishandeling blijven ondergaan, maar vooral: gewoon eindeloos blijven betalen! En die boeken? Vernietigen.

Tijd om over te stappen?

Weet: Vertrouwen komt te voet en gaat te paard, en de tekenen zijn zeer duidelijk. Goed bedoelende boerenleenbank-coöperatie? Duidelijk al lang niet meer! Wellicht wordt het tijd voor u als klant om deze duidelijk waarneembare trend gewoon eens te erkennen en uw klandizie elders te beleggen?

Al 40% van de Nederlandse bevolking overweegt overstappen vanwege teleurstellend acteren door hun bank. ASN en Triodos zijn prachtige alternatieven en overstappen blijkt vrij eenvoudig.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

Photo by Gerard Stolk ( vers la fête du Roi )


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bilderberg 2015 in Austria Will Be Like None Before It

Franse geheime dienst: Russische invasie Oekraïne is verzinsel van NAVO