in ,

Hoe wereldvreemd zijn onze volksvertegenwoordigers?

Hoe logisch vindt u dit: Laten we een bevolkingsgroep nemen genaamd ouderen. Deze ouderen die gaan we vervolgens uitpersen tot op het bot. We verlagen de pensioenen, we verhogen belastingen en maken de waar ouderen meer dan gemiddeld gebruik van maken onbetaalbaar terwijl we tegelijkertijd deze zorg uithollen. Tot slot gaan we ook de AOW leeftijd verhogen zodat ouderen in een gat vallen en als dit alles nog niet genoeg is gaan we op termijn de verzorgingstehuizen gewoon sluiten. Dan wanneer blijkt dat onze krimpt en de boel niet aan te jagen blijkt gaan we zeggen dat vooral ouderen meer moeten uitgeven. Minister Jeroen “blauwdrukje” Dijsselbloem deed deze intelligente uitspraak.

Nog maar eentje: Laten we alle lasten voor de burgers gaan verzwaren, de zorg uithollen, de subsidies en toeslagen korten en ook de dermate duur maken dat het voor de meeste ouders niet meer loont om beiden te gaan werken. Het gevolg: Het land gaat naar de knoppen, huizenbezitters staan onder , de loopt op en de faillissementen zijn niet van de lucht. Dan constateren we dat de economie stagneert en zelfs krimpt en dus zeggen we: Burgers van Nederland gaat u alstublieft een nieuwe auto kopen want dat is goed voor de economie. Onze premier Mark “hahaha” Rutte deed deze intelligente uitspraak en de partner in crime met het “(on)eerlijke verhaal” Diederik Samsom herhaalde het nog maar eens.

Nog eentje om het af te leren: Lees verder via UrubiN.

Photo by stoolhog


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Snoepreisje? Geheimzinnigheid rond buitenlandse reis van fractieleiders

1984 is nu: Observatiecamera’s speuren naar sociale fraude