in , , , ,

HOERA!! Uw schuld/belasting 2016 is betaald, vanaf nu werkt u voor uzelf!

Het is vandaag een mooie dag, vandaag is de Nederlandse belastingwende 2016. De wat?

Een Nederlander werkt gemiddeld tot 21 juni voor de staat. Wat hij daarna in de rest van het jaar verdient, kan hij in de eigen zak steken. Een Cyprioot is theoretisch al klaar met het betalen van belastingen op 21 maart, terwijl een Belg pas vanaf 6 augustus „belastingvrij” werkt.

Ik heb zo’n vermoeden dat het niet helemaal klopt, als ik zelf even snel reken gaat toch wel ruim meer dan de helft naar de , maar ..

Gefeliciteerd Nederlander! Tot nu toe zijn al uw inkomen dit jaar naar Rutte 2 gegaan, heeft u gewerkt (als slaaf) in dienst van de overheid, vanaf dit moment mag u weer voor zichzelf gaan werken!

Vandaag is dit jaar dus uw eerst werkdag waarbij uw verdiende naar uzelf en uw gezin gaat! Iets om te vieren! (En iets over statisme en collectivisme.) En houdt vanavond het foebelle in de gaten!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onthulling: Europese Commissie wist wél van dieselgate

Kijktip: Hoe terreur gebruikt wordt om je af te leiden van de echte wereld