in

Hoeveel meer corona onzin kunnen we nog verdragen?

Wanneer je 's morgens wakker wordt en je kijkt naar de nieuwste berichten in de mainstream media, dan moet je soms echt je ogen uitwrijven.

Je moet het dan nog een keer lezen, en dan misschien nog een keer, maar ja, het staat er toch echt.

Ze doen in de mainstream media al geen moeite meer om een samenhangend coronaverhaal te verkopen aan het grote publiek. Het stadium dat mensen kritisch keken naar berichten is allang voorbij, dus wat er staat maakt niet zoveel uit, zolang het maar het officiële standpunt verdedigt.

We hebben formeel te maken met een nieuw virus. Een virus dat tot dit jaar nog niet eerder is voor gekomen. Het heet een , maar het gedraagt zich als een griepvirus. De symptomen zijn ook gelijk aan die van de griep en de mensen die overlijden aan de gevolgen van dit virus zijn de mensen die normaal gesproken overlijden aan de griep.

Maar, dit jaar overlijden ze niet langer aan de griep, maar aan corona. Ook mensen die aan allerlei andere oorzaken overlijden, maar toevallig een beetje genetisch materiaal bij zich dragen waardoor ze positief testen, worden geteld als coronadoden. Niet zo vreemd dat je dan het volgende soort plaatjes ziet verschijnen.

Overal ter wereld is de griep opeens zo goed als verdwenen en ook dit jaar zal het niet anders zijn als we de cijfers van het mogen geloven.

Maar, dan krijgen we het volgende stukje volksverlakkerij in het AD:

Door het coronavirus blijft het ook de komende jaren druk in de Nederlandse ziekenhuizen, vooral in de winter. Artsen denken dat een vergelijkbaar verloop krijgt als de griep. Daarom pleiten ze voor speciaal ‘winterpersoneel'.

Je houdt het niet voor mogelijk, maar waar ieder jaar de ziekenhuizen tot voor kort vol liepen met grieppatiënten, zo zullen ze straks vollopen met coronapatiënten. Alhoewel het een ogenschijnlijk nieuw virus is dat zich gedraagt als de griep, maar niet de griep is, maar corona, weten ze nu al dat deze, net zoals de griep, iedere winter terug zal komen. Dit is pure volksmisleiding en niets anders dan (staats)propaganda.

Maar, daar blijft het niet bij, want vervolgens verschijnt er in hetzelfde AD weer een stuk coronapropaganda waarbij je drie keer in de ogen moet wrijven. Maar, toch, het staat er echt.

Het is een stuk goedkope propaganda om te voorkomen dat mensen de bekende kaartjes uitprinten waarop staat dat ze een medische aandoening hebben en daardoor ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Om alle twijfel weg te nemen: Nanotech in vaccin, zwart op wit in een kamerbrief

‘Onafhankelijk’ patiëntenfederatie Nederland grotendeels gefinancierd door zorgverzekeraars en ministerie van VWS