in ,

Hof van beroep VS verbiedt mensen met een “hoog” IQ agent te worden

Onderstaand artikel gaat over de stand van zaken in de , maar is ook voor relevant, daar een gelijk beleid hier al vele jaren wordt gevoerd, persoonlijk geobserveerd door ondergetekende. Wanneer u beseft wat voor mensen in de VS agent zijn, weet u het ook voor Nederland.

Het lijkt erop dat mensen met een hoog IQ niet de mogelijkheid hebben om bij de te gaan.

Jordan, een 49-jarige afgestudeerde, nam het examen in 1996 en scoorde 33 punten, het equivalent van een IQ van 125. Maar de New Londense politie interviewden alleen kandidaten die 20 scoorden tot en met 27, op de theorie dat zij die hoog scoorden zich snel konden gaan vervelen met politiewerk en kort na de dure training weer zouden vertrekken.

Jordan beweerde dat zijn afwijzing bij de politie was. Hij klaagde de stad aan, op grond van het feit dat zijn burgerlijke rechten werden geschonden, omdat hem dezelfde bescherming op grond van de wet werd ontzegd.

Maar de Amerikaanse vond dat New London “hiervoor een rationele basis had voor het beleid.” In een uitspraak van 23 augustus, bleek het 2e Circuit het hiermee eens. De rechtbank zei dat het beleid onverstandig zou zijn, maar een rationele manier was om het verloop te verminderen.

Jordan heeft gewerkt als een bewaker sinds hij de test nam

(Abcnews.go.com)

Lees verder bij de Bron: World Unity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Twee toespraken: Obama liet ‘Jezus’ bedekken, maar laat Allah prominent in beeld

Onderste steen: Welk militair toestel vloog er nu naast MH17?