in , , ,

Hogere zorgpremies en griepprik voor zorgverleners

Nieuwe griepprik beschermt teg

In het avondjournaal wordt de bevolking er alvast op voorbereid dat de stijging van de zorgpremies voor 2019 waarschijnlijk het dubbele zal zijn van die voor dit jaar.

En om te zorgen dat er nog meer zieke mensen in dit land komen, pleit een (goedgelovige of gekochte) ouderenbond voor een griepprik van zorgverleners.

Soms bekruipt je het gevoel dat je in een gekkenhuis zit als je zo de mainstream nieuwsberichten bekijkt.

Zoals wanneer je het volgende leest:

Alle zorgverleners zouden een griepprik moeten krijgen. Daarvoor pleit seniorenorganisatie KBO-PCOB. Het zou oudere patiënten beter beschermen. De organisatie wil ook dat ziekenhuisbesturen een actief beleid voeren griepvaccinatie van alle zorgmedewerkers in het ziekenhuis te stimuleren.

Bij deze nodigen wij de ouderenbond KBO-PCOB uit om aan te tonen dat een griepprik voor een zorgverlener een oudere patiënt beter zou beschermen. Dat zou in theorie kunnen maar het griepvaccin is altijd gebaseerd op het virus van het jaar daarvoor en beschermt dus niet tegen die van dit jaar. Bovendien is aangetoond dat een vaccin iemand niet vrijwaart van de ziekte waartegen is geënt, wat nog eens bovenop het gegeven komt dat een griepvaccin dus per definitie achterhaald is ieder gegeven jaar. En als laatste is aangetoond dat zij die zojuist gevaccineerd zijn juíst degenen zijn die anderen infecteren.

Het volgende teletekstbericht hebben we geleend van Wanttoknow.

xxx

Uit een eerder artikel op deze website van enkele jaren geleden staat precies wat er in een dergelijke griepprik zit.

In een griepprik zitten ondermeer de volgende gifstoffen: Ethyleen glycol = antivries; Phenol = een desinfecteringsmiddel; Formaldehyde = kankerverwekkende stof; Aluminium = deeltjes die je hersencellen aantasten; Thimerosal (kwik) = neurotoxine, tast immuunsysteem aan en veroorzaakt hersenbeschadiging; Neomycin & Streptomycin = antibiotisch en geeft allergische reacties.

Antivries en kwik is al erg genoeg, maar neem bijvoorbeeld de stof Formaldehyde:

Formaldehyde is bekend als middel om dode mensen of dieren te conserveren. De bekende kikker in het glas met vloeistof in het laboratorium op school of universiteit ligt dus in een bad van Formaldehyde.

Wat doet deze stof met je:

• Lage concentraties kunnen irritatie aan ogen, keel en neus opleveren
• symptomen van vergiftiging zijn branderige ogen, hoesten, droge keel
• Formaldehyde kan astma en bronchitis-achtige verschijnselen veroorzaken
• Formaldehyde staat geregistreerd als een carcinogeen (kankerverwekkend)
• Er zijn studies die een verband aantonen met neus en longkanker en mogelijke verbanden met leukemie en hersenkanker
• Aspartaam (als NutraSweet in veel light producten) breekt in het lichaam af in methanol (wood alcohol), het lichaam zet vervolgens methanol om in Formaldehyde.
• Formaldehyde veroorzaakt in het lichaam schade aan het immuunsysteem, zenuwstelsel en veroorzaakt onherstelbare schade aan DNA
• Styrofoam is een bron van Formaldehyde. Iemand die een warme drank drinkt uit een Styrofoam beker, krijgt een overdosis aan Formaldehyde.
• FastFood bedrijven zoals McDonalds en Burger King verpakken hun (warme) voedsel in Styrofoam.
• We vinden Formaldehyde in vaccinaties
• Hoge concentraties leveren permanente schade op aan de longen

Wanneer je dat alles zo leest, dan zou je bijna denken dat ze bij de ouderenbond de Georgia Guidestones hebben gelezen.

De griepprik doet dus wel degelijk iets, maar dat is wat je niet wilt. Je wilt niet dat je immuunsysteem wordt verzwakt, want dat is juist datgene dat je werkelijk beschermt tegen allerlei ziektes, maar verzwakken is nu precies wat het griepvaccin wél doet.

Het enige dat ervoor zal zorgen dat de zorgpremies in dit land, maar uiteraard ook op andere plekken op aarde, omlaag gaan, is wanneer iedereen in plaats van hun immuunsysteem vernietigen met zaken zoals chemokuren, vaccinaties en bewerkt voedsel, er nu eens voor zorgt dat ze hun immuunsysteem versterken. Je hebt dat niet voor niets gekregen en wanneer dat optimaal functioneert dan zijn huisartsen niet overbelast zoals nog maar weer eens werd duidelijk gemaakt in het journaal van zaterdag.

Leef zo gezond mogelijk en geef je lichaam wat extra ondersteuning, zeker in de donkere wintermaanden. Het grote geheim dat ze je in de medische industrie niet vertellen, is dat je de meeste ziektes zelf te lijf kunt met een normaal functionerend immuunsysteem. Echt waar!

Meer informatie over vaccinaties:

Vaccinvrij

Lees ook eens verder bij de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
15379491165 7898814bba dossier

Onrechtmatige aanmeldingen in EPD-LSP blijken structureel probleem

2017 11 11 14 33 20.facebook20luister20af20 20oprichter20sean20parker2000a

Experiment bewijst dat Facebook u overal en altijd afluistert of meekijkt