Honderden “vluchtelingen” tonen hooggeschoolde opleiding, willen brandstichtend de grens over

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Wake Up Call schreef:

    Het grootste probleem zijn niet de moslims maar wel de regeringen in de EU landen die op de een of andere manier geïndoctrineerd zijn om zoveel mogelijk moslims binnen te halen. Wat is er met die politici gebeurd? Wat is er met de politieke partijen gebeurd? Zijn ze gechanteerd (met compromitterende foto’s), gebrainwashed, mind controlled, omgekocht? De regering zwijgt in alle talen. Wie en wat zit daar achter (waarschijnlijk Illuminatie). Als je Frans Timmermans hoort dan weet je gewoon niet wat je hoort … Hij heeft al een baard laten staan en wie weet wat ons nog te wachten staat (als we niet ingrijpen). De grote politieke partijen zijn onhoorbaar.

    Het is onverantwoord om de zaak nog veel langer te laten duren. En het is de hoogste tijd dat burgers zich gaan organiseren om zo veel mogelijk feiten te verzamelen en zich voor te bereiden op verdere stappen.

  2. repelsteeltje schreef:

    zeg dat huisvesten en er voor betalen is nog het minste probleem we zullen er tegen moeten gaan vechten geloof me maar het word of vechten of onderwerpen!Fijne toekomst als je je kop in het zand steekt!!!!!!!!Maar vechten kan wel we zijn met velen mannen en vrouwen in europa tis niet leuk maar volgens mij word dit onze toekomst als we doorgaan met open grenzenbeleid jammer doch helaas!

Heb jij er iets over te zeggen?