in , , , , , , , ,

Honderden “vluchtelingen” tonen hooggeschoolde opleiding, willen brandstichtend de grens over

Uit videobeelden uit blijkt dat vluchtelingen vuren beginnen aan te steken om de grens te doorbreken om Noord-Europese welvaartsoorden te bereiken. U ziet ook meteen hoeveel er op dit moment voor de grens staan, die wij met zijn allen moeten gaan onderhouden, huisvesten en wat al dan niet meer.

De branden zijn gesticht door die eerder deze maand probeerden de noordgrens met Macedonië te bereiken. Ze botsten met de .

De migratieroute door Macedonië is sinds 2016 gesloten, maar vluchtelingen proberen het opnieuw te openen.

“Waarom laten jullie de deze migranten binnen, zodat ze jouw in vuur en vlam kunnen zetten met alle economische groei die ze door hun hooggeschoolde arbeid zullen brengen ???”, vroeg Chris Menahan.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wake Up Call
1 jaar geleden

Het grootste probleem zijn niet de moslims maar wel de regeringen in de EU landen die op de een of andere manier geïndoctrineerd zijn om zoveel mogelijk moslims binnen te halen. Wat is er met die politici gebeurd? Wat is er met de politieke partijen gebeurd? Zijn ze gechanteerd (met compromitterende foto’s), gebrainwashed, mind controlled, omgekocht? De regering zwijgt in alle talen. Wie en wat zit daar achter (waarschijnlijk Illuminatie). Als je Frans Timmermans hoort dan weet je gewoon niet wat je hoort … Hij heeft al een baard laten staan en wie weet wat ons nog te wachten staat (als we niet ingrijpen). De grote politieke partijen zijn onhoorbaar.

Het is onverantwoord om de zaak nog veel langer te laten duren. En het is de hoogste tijd dat burgers zich gaan organiseren om zo veel mogelijk feiten te verzamelen en zich voor te bereiden op verdere stappen.

repelsteeltje
1 jaar geleden

zeg dat huisvesten en er voor betalen is nog het minste probleem we zullen er tegen moeten gaan vechten geloof me maar het word of vechten of onderwerpen!Fijne toekomst als je je kop in het zand steekt!!!!!!!!Maar vechten kan wel we zijn met velen mannen en vrouwen in europa tis niet leuk maar volgens mij word dit onze toekomst als we doorgaan met open grenzenbeleid jammer doch helaas!

Hoe de media belangrijke informatie over 5G verdoezelen

Bijna geen student te vinden bij studentendemonstratie tegen klimaatverandering