in , , ,

Hongarije is er klaar mee en opent frontale aanval op globalist George Soros

Trump: ‘Soros’ organisaties hebben de gewone man beroofd van zijn geld en welvaart, en dat in de zakken van enkele grote bedrijven en politieke instellingen laten verdwijnen’.

De ultralinkse miljardair-globalist (en voormalige Nazi) George Soros krijgt voor het eerst serieuze tegenstand bij zijn campagne om de soevereine Europese natie-staten volledig uit te wissen met een tsunami van islamitische asielzoekers.

Hongarije –Soros’ geboorteland- heeft namelijk aangekondigd om alle NGO’s die aan hem en zijn ‘Open Society’ gelinkt zijn –en daarmee ook aan de Europese Unie- ‘weg te vagen’, omdat ‘die de globalistische kapitalisten dienen, en politieke correctheid boven nationale regeringen stellen,’ aldus Szilard Nemeth, een hoge official van de regering Fidesz partij.

‘Internationaal is er volgens mij nu een kans om dit te doen,’ legde Nemeth uit, wijzend op de verkiezing van Donald Trump, waar George Soros een verklaarde tegenstander van is. Het Hongaarse parlement gaat nu debatteren over een wet waarmee de overheid NGO’s en hun topmensen aan banden kan leggen.

Orban eerste regerende openlijke pro-Trump politicus in Europa

Premier Viktor Orban was de eerste (en vrijwel enige) regerende Europese politicus die nog tijdens de presidentscampagne openlijk achter Trump ging staan. Gesterkt in zijn niet aflatende strijd tegen Brussel zou hij door diens overwinning als beloning inmiddels een uitnodiging hebben gekregen om kort na Trumps inauguratie het Witte Huis te bezoeken.

Orban werd door zowel de aftredende Amerikaanse regering als de Europese Unie voortdurend bekritiseerd vanwege zijn zogenaamd autoritaire regeringsstijl, en dat terwijl juist die van Obama en Brussel totaal ondemocratisch is, en op het randje van totalitarisme zweeft.

De Hongaarse premier wordt verafschuwd door de Westerse elite, omdat hij de grenzen, cultuur en waarden van zijn land overeind wil houden, en niet zoals in West en Noord Europa wil laten verwoesten door massa immigratie en islamisering en de daaraan gekoppelde algehele verarming van het gewone volk.

In 2014 gaf Orban persoonlijk opdracht om enkele door Noorwegen gefinancierde organisaties te onderzoeken, die volgens hem enkel dekmantels waren voor ‘betaalde politieke activisten’.

Trump: Soros pakt geld van gewone man en geeft dat aan grote bedrijven

Ook volgens Trump zijn de ultralinkse organisaties van Soros –een prominente Hillary Clinton supporter- onderdeel van een ‘wereldwijde machtsstructuur die verantwoordelijk is voor besluiten die onze werkende klasse en ons land hebben beroofd van zijn welvaart, en dat geld in de zakken van een handjevol grote bedrijven en politieke instellingen hebben laten verdwijnen’.

Soros’ is tevens één van de drijvende krachten achter de censuur die de gevestigde orde in Amerika en Europa op het onafhankelijke en ‘rechtse’ nieuws uitoefenen, en achter het extreemlinkse geweld en terreur dat bedoeld is om op beide continenten zoveel mogelijk chaos te veroorzaken, om deze vervolgens aan te grijpen voor een dictatoriale machtsgreep waarmee de Westerse democratieën definitief zullen verdwijnen.

Bron


 

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Panzer 2 1024x576

“Geen Wo-3, geen NAVO- missie“: Zwaar Amerikaans oorlogsmaterieel komt aan, grootste bewapening sinds koude oorlog

Flight MH17 What Youre Not Being Told1

Verhaal journalisten die naar MH17-rampplek afreisden doet twijfel rijzen over betrouwbaarheid onderzoek