in , , , ,

Hongarije: met anonieme migrantenkaarten is al meer dan 1,55 miljard euro uitgegeven

creditcard

“Meer dan twee miljoen mensen hebben anonieme migrantenkaarten ontvangen, en het equivalent van 500 miljard forint (1,55 miljard euro) is op deze manier besteed”, zei hoofd beveiligings adviseur van premier György Bakondi op Hongaarse M1 televisie vrijdagochtend in een actualiteitenprogramma.

Bakondi zei dat de migrantenkaarten onwettig zijn, omdat Europese burgers geen anonieme bankkaarten kunnen bezitten, ze niet kunnen worden gecontroleerd en er geen openbare aanbestedingsprocedure is gestart voor hun uitgifte.

“Deze oplossing, die ‘niet doordacht en onwettig is’, en andere pogingen van de Europese Unie om illegale migratie te legaliseren, zoals het migrantenvisum en het opzetten van legale kanalen voor immigratie, vormen een veiligheidsrisico voor de gezondheidszorg, economische en culturele gevolgen voor de Hongaarse en Europese burgers”, verklaarde hij.

Volgens de Chief Security Advisor willen ze de migratie niet stoppen, maar legaliseren.

“Hongarije is het hier echter niet mee eens. De mening van Hongarije is dat het probleem niet naar Europa moet worden overgebracht, maar dat er in plaats daarvan hulp moet worden geboden om problemen ter plaatse op te lossen”, voegde hij eraan toe.

Bakondi zei ook dat het goede weer heeft geleid tot een toename van het aantal migranten op de Balkan-migratieroute.

Lees verder bij de bron: Overheid – Nieuws

En het zou toen allemaal niet waar zijn geweest…. Zucht!

Migranten krijgen soort van creditcard van de VN, EU en Soros voor de barre tocht naar Europa

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
28921158797 819fc7c1bd Tommy Robinson

Tommy Robinson doet mee met EU-verkiezingen voor het Europees Parlement

700 nepnieuws

GroenLinks en EU creëeren nepnieuws: Nederland met 86% in de pro-Europese kopgroep