in , ,

Hoogleraar ontdekt dat caseïne (eiwit in melk van de koe) kanker ‘aan’ zet 

Ehrecke / Pixabay

Onlangs kwam ik een artikel tegen met de titel: “Wetenschapper verklaart hoe koemelk calcium uit je botten zuigt en verzwakt .” Het verklaart hoe caseïne, het eiwit dat in de melk van een koe zit, een aandoening in het lichaam creëert die metabole acidose wordt genoemd.

Vanaf deze plek compenseert het lichaam door calcium uit de botten te zuigen. Hoe ironisch is dat? In dat artikel gaan ze in op de wetenschap dat de melk van een koe niet echt voor een mens bedoeld lijkt te zijn. Je kunt daar meer over lezen in het artikel hierboven.

De wetenschap komt van Dr. Colin Campbell, een Amerikaanse biochemicus die is gespecialiseerd in het effect van voeding op de gezondheid op lange termijn. Hij is emeritus hoogleraar Nutritional Biochemistry aan de Cornell University, hij heeft een Ph.D. in voeding, biochemie en microbiologie. Geleerden zoals Campbell en hun werk zijn zo belangrijk in een wereld van medische opvoeding en academische wereld die voeding bijna volledig negeert.

De meeste van onze voedingseducatie begint op de basisschool en is volledig ontworpen door de grote voedingsbedrijven, niet door de wetenschap. Maar de tijden veranderen, en dat geldt ook voor voedselgidsen. Neem Canada, bijvoorbeeld, die onlangs hun voedingsgids hebben vernieuwd ten gunste van een plantaardig dieet op basis van hele voedingsmiddelen. Dit is grotendeels te danken aan het werk van Dr. Campbell.

Campbell documenteerde dit alles in wat bekend werd als The China Study“. Hij begon voor het eerst op de Filippijnen, waar hij en zijn collega’s eiwitten aan ondervoede kinderen gaven. Hij verwachtte niet dat dierlijke eiwitten mogelijk verband zouden houden met kanker en benadrukte in de onderstaande video dat het niet gemakkelijk was om deze informatie terug te brengen naar zijn collega’s, vooral omdat hij op een melkveebedrijf was opgegroeid.

Hij merkte dit voor het eerst op van het werk dat hij deed op de Filippijnen, en opnieuw was het verrassend omdat ze precies het tegenovergestelde observeerden van wat ze naar de Filippijnen gingen doen. Ze wilden ondervoede kinderen nog meer eiwitten geven, maar merkten toen dat meer eiwitten (dierlijke eiwitten in zuivel) verband hielden met hogere kankercijfers, vooral bij kinderen.

Caseïne is het meest relevante chemische carcinogeen dat ooit is geïdentificeerd, vergis je niet. – Campbell, uit de onderstaande video.

Campbell ging verder dan louter correlatie en vond met behulp van dierstudies die hij uitvoerde dat caseïne eigenlijk kanker “aanzet”. Wanneer dieren een dieet met veel caseïne kregen, nam de kanker dramatisch toe. Wat nog interessanter is, is wanneer ze besloten om een ​​vergelijking te maken met behulp van plantaardig eiwit.

Wat we onderweg hebben geleerd, is dat we kanker kunnen aanzetten en uitschakelen. Schakel het in door het verbruik van caseïne te verhogen, schakel het uit door het te verlagen of te vervangen door plantaardig eiwit. Dat was echt heel spannend dat we voeding konden nemen en kanker aan en uit konden zetten, ik bedoel, dat was behoorlijk verrassend. – Campbell

“Het is genegeerd, het is 200 jaar genegeerd.”

Zoals hierboven vermeld, zijn artsen en medische professionals niet getraind in voeding en weten ze er praktisch niets over. Dit is de reden waarom, wanneer dit onderzoek door Campbell aan velen wordt gepresenteerd, het bijna als ongelooflijk wordt beschouwd, en het blijft genegeerd worden. Voeding is enorm en zou de belangrijkste focus moeten zijn van medische educatie en een hoofdfocus van de behandeling als het gaat om de behandeling van verschillende ziekten.

Helaas zijn artsen opgeleid om medicijnen voor te schrijven. Dit is verschrikkelijk en het is een van de redenen waarom meerdere ziekten niet verdwijnen en waarom de prijzen elk jaar blijven stijgen. Dat gezegd hebbende, er zijn ongetwijfeld ook andere factoren bij betrokken. Dr. Asseem Malhotra, een bekende arts in Groot-Brittannië, had een paar keuzewoorden te zeggen voor het over moderne medische opvoeding en algemene kennis die artsen bezitten. hier. Dit was behoorlijk verfrissend.

Dingen veranderen inderdaad, en meer artsen worden opgeleid in gebieden waar ze moeten worden opgeleid. Dit vereist van de arts zelfstudie.

Ondertussen hebben mensen in de kankergemeenschap bijna geen aandacht besteed aan voeding, of als er af en toe wat informatie naar boven komt, wordt het weggegooid, dus het wordt nooit overwogen. In plaats daarvan willen ze op andere manieren met kanker werken, ze willen zien hoe chemotherapie werkt, de wil om kankercellen te doden, ze willen straling doen enzovoort, maar ze willen geen aandacht schenken aan het dieet. – Campbell

Lees verder bij de bron: Collective Evolution


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
2 jaren geleden

mijn reactie is dat de wetenschappers zetten van alles en onderzoeken alles als we de wetenschap moeten geloven zijn er tegen woord zo veel wat KK (kanker)er van krijgen ik bedoel maar ’n jaar of 3 a 4 terug zeiden ze dat we geen appels of sla moesten eten want dat zal ook KK(kanker) veroorzaken roken zal KK(kanker) veroorzaken nu zeggen ze hier dat dat als je te veel koe melk drink of ongeveer in zo een zin dat dit ook KK(kanker) veroorzaakt maar laten we eerlijk zijn mensen hebben we harden cijfers gezien en dan bedoel ik niet harde cijfers uit berichten van krantenknipsels of het nieuws want die moeten toch hun kranten vollen krijgen met berichten en het nieuws moet hun programma’s vol maken.

Maar met harde cijfers bedoel ik dan ook echt op zwart en wit origineel papier bijvoorbeeld via live uitzendingen of zo want als de wetenschappers zo goed geleerd zijn en dat zijn ze ook wel anders ben je geen wetenschapper maar elke wetenschapper weet en daar hoef je nog geen wetenschapper er voor te zijn ook wij als normalen mensen met gewone ander beroep of studenten of gewoon hard werkende mensen weet gewoon dat iedereen met KK(kanker)cellen worden geboren tenminste als je goed op school hebt opgelet dan heb je dat ook op school gekregen/geleerd en ja bij de enen komt de KK(kanker)cellen sneller als goedaardig en bij de ander komt het later of en weer bij ander komt het helemaal niet vrij.

Dus ik geloof die dingen pas als ze met originelen harde cijfers op zwart en wit komen en dat het echt 100% bewezen is want dat zie een gewone mens nooit we horen het alleen op het nieuws en we lezen het allemaal in de kranten meer niet.

Sorry maar misschien zullen menige mensen niet met mij eens zijn maar mensen die niet met mij eens zijn dat mag maar dan heb ik 1 vraag voor deze mensen hebben jullie harde cijfers gezien en dan bedoel ik met gezien in het echt he en niet gelezen in kranten of gehoord op het nieuws maar echte harde cijfers op een originelen zwart en wit papier in een live uitzendingen.

Rik
2 jaren geleden

onzibn

2 jaren geleden

Melk van de koe is voor de kalf, mensen maken daar een mega uier van dat de koe haast niet kan lopen.

2 jaren geleden

Is het alleen bij koemelk? en waarom bij koemelk?

Uwe Hayek
2 jaren geleden

Caseïne A1 of A2 ? “Wetenschappelijk” onderzoek zoals dit is nauwelijks de naam waardig.

CHANGE #2:
A Mutation in Cows About two thousand years ago, a spontaneous mutation in Northern European cows caused them to make the protein casein A-1 in their milk instead of the normal casein A-2. During digestion, casein A-1 is turned into a lectinlike protein called beta-casomorphin. This protein attaches to the pancreas’s insulin-producing cells, known as beta cells, which prompts an immune attack on the pancreas of people who consume milk from these cows or cheeses made from it.5 This is likely a primary cause of type 1 diabetes.6 Southern European cows, goats, and sheep continue to produce casein A-2 milk, but because casein A-1 cows are hardier and produce more milk, farmers prefer them. The most common breed of cows worldwide is the Holstein, whose milk contains this problematic lectinlike protein. If you think that drinking milk gives you a problem, it’s almost certainly the cow’s breed that is at fault, not milk per se. The black and white Holstein is the classic example of the A-1 cow, while the Guernsey, Brown Swiss, and Belgian Blues are all casein A-2. That’s why I recommend that if you consume dairy, you opt for only casein A-2 dairy products, which grocery stores have recently started selling, particularly on the West Coast. Alternatively, use goat or sheep milk products to be safe.

Nieuwe recessie is hier: Duitse detailhandelsverkopen gekelderd, slechter dan 2007 en Italië in technische recessie

Onderzoek onder Japanse atoombom overlevers: Leven langer en minder kanker