in , , , ,

Hoppa weer een EU-censuurmaatregel: ‘Terreurpropaganda binnen uur van internet, boete 4% van wereldomzet’

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Ze hebben het er maar druk mee die -bobo’s, de ene na de andere richting censuur neigende maatregel en/of wordt er doorheen gejast.

Internetbedrijven krijgen een uur de tijd om terroristische in een EU-lidstaat te verwijderen als de bevoegde autoriteiten daar opdracht toe geven.

Dat staat in een wetsvoorstel dat door het Europees Parlement in Straatsburg is aangenomen (308 voor, 204 tegen en 70 onthoudingen).

Een bedrijf dat een ,,substantieel aantal keer” is opgedragen om terroristische boodschappen van het internet weg te halen, kan door de autoriteiten worden gevraagd aanvullende maatregelen te nemen.

Bedrijven die de regel van één uur stelselmatig negeren, riskeren een boete van 4 procent van hun wereldomzet.

Ze zijn echter niet verplicht actief naar illegale activiteiten te speuren, zodat de vrije meningsuiting en persvrijheid worden gewaarborgd.

Na de Europese verkiezingen gaat het nieuwe EU-parlement onderhandelen met de EU-landen over definitieve wetgeving.

Lees verder bij de bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
N.W. Otto
1 jaar geleden

Hoe kan het dat deze niet gekozen EU organisatie zomaar zijn gang kan gaan? Hoe kan het dat regeringen deze EU blijven steunen zonder dat burgers de regeringen daar in steunen? Hoe kan het dat regeringen steeds meer bevoegdheden aan Brussel afgeven zonder de burgers te vragen of zelfs maar vooraf te informeren? Hoe kan het landen referenda ter zijde schuiven? Hoe kan het dat zelfs een Brexit wordt tegengehouden en eindeloos vertraagd wordt door een corrupte elite?

En nu dit: de EU bepaalt zelf wat of niet terroristische propaganda is en ieder negatief woord over de EU wordt uiteraard als terrorisme benoemd.
Uiteraard worden acties van mensen die tegen de EU zijn gezien als terroristische acties …. En niemand die hier wat tegen kan doen.

Ergo: de EU=politiestaat=fascistische organisatie=NWO.

Wordt wakker mensen en kom in actie. Deze EU is er niet voor de burgers. Is het niet voor U zelf: het mag niet zijn dat onze kinderen in een politiestaat gaan opgroeien !!! Om te beginnen moet de NL regering ter verantwoording worden geroepen om uit te komen leggen over deze EU acties. Rutte zal wel weer komen met een rotsmoes.

5G blijkbaar erg belangrijk: Huawei CEO vergelijkt 5G met “nucleaire bom”, waarschuwt VS tegen technische koude oorlog

Zware straf dreigt voor “hacker” om geniale actie voor aandacht TTIP vrijhandelsakkoord