in

Hoppa! Wij Nederlanders betalen het meest van iedereen aan de EU!

Wat is de EU toch geweldig. Het is zelfs zo geweldig, dat we graag vrijwillig het meeste betalen aan de EU voor het voorrecht om anti-democratisch en zonder mandaat geregeerd te mogen worden door de eurocraten. Per hoofd van de bevolking betalen wij Nederlanders in 2016 namelijk netto het meest van allen in de EU! Meer dan de Duitsers, Finnen en de Zweden dus, oneindig veel meer dan de . Wij zijn dus de grootste sponsors van de EU. En dan hebben we uiteraard de eindeloos komende naheffingen niet meegerekend!

U wilt natuurlijk graag weten waar uw geld naartoe gaat?

De uitgaves

Hoe klinkt 10 miljard per jaar voor de bureaucratie? De 440 miljard die spontaan verdween? De 3 miljoen voor druivenpelmachines? Een miljard per jaar aan fraude? Een200 miljoen aan verhuiskosten Brussel->Straatsburg? Of 30 miljoen voor een zwart CIA-vliegveld in Polen? En 21 miljard voor meer inspraak door bedrijven? Een extra miljard voor een toelage die het Europese Parlement zichzelf gaf? De 235 miljoen voor Zimbabwe? Dejaarlijkse miljard voor Turkije?

De officiële begroting staat overigens hier. Zie voor de uitgaves ook de tags ‘Geld goed besteed‘, ‘We eisen meer geld van u‘ en het populaire ‘Geld kan voor politici nooit op‘.

De verantwoording

Helaas wordt er door de EU heel, heel veel geld verkwist.  Elke verantwoording van de EU over het uitgegeven geld wordt consistent al 20 jaar lang afgewezen. Afgelopen jaar hadden slechts 3 landen (waaronder uiteraard Nederland) een gedeeltelijke inzicht gegeven hoe ze de miljarden die ze van de EU krijgen (onze miljarden dus) hebben uitgegeven. U herinnert zich de verstrekte landbouwsubsidie voor digitale koeien in Farmville?

De resultaten

OK, u betaalt dan wel het meeste van alle Europeanen, maar u krijgt er uiteraard wel wat voor terug! Vooral veel uiteraard, maar ook zulks moois als de pannenlappen wetgeving, de koffiezetapparaat thuis wetgeving, de btw op de alternatieve gezondheidszorg, het GMO gebod, het verbod op kapsters op hoge hakken, hetvrouwelijke voetbaltrainersquotum en uiteraard de Europese minimum leeftijd voor ballonnen blazen. U ziet, de EU houdt zich uitsluitend bezig met belangrijke lidstaat overstijgende onderwerpen. Het gaat zo maar door

Het hoeft helemaal niet zo te zijn!

U was natuurlijk op de hoogte van het feit dat EU land Polen (die krijgt netto geld, en ook nog ruim meer dan wij per capita betalen!) de EU-vlag onlangs in de ban heeft gedaan? Staats TV NOS had onlangs een item precies daarover. De EU-vlag is door de nieuwe premier Szydlo in de ban gedaan. Het asielzoekersquotum ook, overigens, na ‘Parijs’ gooide de premier de Poolse grens voor asielzoekers dicht. Dat kan dus wel!

Let op Rutte:

Dit kan dus jij ook gewoon doen! Wellicht een leuk actiepunt voor je? Een voornemen voor begin volgend jaar? Als een van de grootste geldontvangers dit kunnen en mogen, dan mag jij als grootste betaler nog wel heel veel meer vrijheden nemen! Sterker nog, als we dit niet doen, zijn we de gekke Henkie van de EU! Voor zover dat we dit uiteraard nog niet al waren…

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Huurders in problemen door zoveelste huurverhoging’

We gaan door een periode van intellectueel terrorisme