in

HorrorReuzenteek zo goed als zeker opgedoken in Nederland

skeeze / Pixabay

Het lijkt er op dat de reuzenteek naar is gekomen. Een vrouw uit Drenthe heeft het snelle bloedzuigende beest zo goed als zeker aangetroffen in het Drentse dorp Odoorn. Reuzenteken gaan actief op zoek naar mensen en dieren en kunnen slachtoffers al rennend wel honderd meter volgen.

Caroline Clement, een vrouw uit het Drenthse Borger, heeft zeer waarschijnlijk een reuzenteek aangetroffen, dat meldt RTV Drenthe. Het dier werd onlangs ook al in gevonden, waardoor het slechts een kwestie van tijd was voordat het dier ook in Nederland zou opduiken.

Reuzenteken gaan actief op zoek naar mensen en dieren, ze kunnen slachtoffers als rennend wel honderd meter volgen.

De reuzenteek verschilt met de teken die wij gewend zijn door het gegeven dat het beest actief op zoek gaat naar dieren of mensen. De teek kan dus rennen en kan slachtoffers tot negen meter afstand zien met zijn ogen.

‘IK ZAG METEEN DAT DEZE ANDERS WAS'

De reuzenteek heet officieel de ‘hyalommateek'. Het dier zat op het paard van Clement, dat in de wei loopt bij het Drentse Odoorn. „Ik haal dagelijks teken uit mijn paarden en ik zag meteen dat deze anders was. Hij heeft heel lange poten en hij was vooral heel snel”, aldus Clement tegenover de regionale zender.

Clement: „Ik heb hem ook nog naast een normale teek gelegd en dan zie je een duidelijk verschil. Ook al had hij zich nog helemaal niet volgezogen”.

Lees verder bij de bron: Metronieuws.nl en AD

Foto is gewoon een teek.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Machtspolitiek VVD heeft Nederland onveilig gemaakt: de grote puinhoop Nationale Politie & veiligheid en justitie

Spaarrente nog verder omlaag naar 0,02%