in ,

HPV-vaccin voor jongens vanaf 9 jaar is per 2021 opgenomen in rijksvaccinatieprogramma?!

Staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) onthulde vrijdag dat het vaccin tegen , dat van alle wereldwijd het meest gedocumenteerde (bij)werkingen heeft, de meeste dodelijke slachtoffers kent, nooit de benodigde tests heeft doorstaan en verreweg het duurst van alle vaccins is, vanaf 2021 voor jongens vanaf 9 jaar in het rijksvaccinatieprogramma wordt opgenomen.

Hoewel jongens geen baarmoeder hebben en de invoering bij meisjes vanaf 13 jaar is, was dit het advies van de gezondheidsraad en dat is integraal overgenomen.

Van alle vaccinatiedossiers is die van wel het meest controversieel. De overheid, de en de farmaceuten zijn er glashelder over dat het HPV vaccin veilig is en beschermt tegen baarmoederhalskanker.

Toch blijft de vaccinatiegraad dalen. Dat komt voornamelijk omdat er op informatie te vinden is, waaruit blijkt dat er veel zware gemeld worden.

Onderzoeken waar veelal naar verwezen wordt, zouden gedaan zijn door diezelfde farmaceuten. Cijfers, artsen en rapporten spreken elkaar tegen in een ogenschijnlijk ondoordringbaar woud waarbij de voor- en tegenstanders ver uit elkaar liggen.

De facto is de informatie die in het publieke domein, los van het internet, beschikbaar is, toch niet zo dubbelzinnig als het in eerste instantie lijkt. Dit dossier is daarom bij uitstek geschikt om een begin te maken met het huidige systeem van winst door ziekte, om dit te buigen naar een winst door gezondheidssysteem. Hoe dat kan krijg je te zien in deze minidocu van eigen makelij:

Dossier HPV: kans op winst door .

Goed gedocumenteerde, ontluisterende antwoorden op vragen over de invoering, de effectiviteit, de veiligheid en de noodzaak van het HPV vaccin vind je hier.

  • Een HPV vaccin voor jongens? Nog meer onzin en nog meer risico!
  • Wat is anuskanker / peniskanker en hoe gevaarlijk is het?
  • Hoe groot is de kans dat kinderen deze vormen van krijgen? Nul komma nul!

De achtergronden van deze statements staan allemaal in dit artikel: Baarmoederhalskankervaccin voor jongetjes? – jongetjes hebben geen baarmoeder!

Lees verder bij de bron: Earth Matters

“HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden”

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

OPCW-schandaal wordt steeds groter, MSM dood stil

1 op de 3 verkeersboetes gaat de prullenbak in na aantekenen bezwaar