in

Hugo de Jonge bevestigt dat zijn oom lid is van de Kiesraad

-minister bevestigde dat zijn oom lid is van de Kiesraad, het dat de regering adviseert betreffende de . Het gaat om Aat de Jonge, die sinds 2019 lid is en voorheen burgemeester was van de gemeente Dronten.

Op de vraag van klokkenluider Huig Plug of Aat de Jonge zijn oom is, antwoordde de coronaminister: “Nee. Trouwens, wel geloof ik, ja. Volgens mij wel, ja.” Plug vroeg vervolgens: “Dat weet je toch wel zeker?” De minister zei: “Ja, ik weet niet wat hij allemaal doet, joh.”

https://twitter.com/PlugHuig/status/1371807947148439552?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1371807947148439552%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fhugo-de-jonge-bevestigt-dat-zijn-oom-lid-is-van-de-kiesraad%2F

Broer Marien en de van AstraZeneca

Vorige week werd bekend dat de Kiesraad de beveiliging van de verkiezingssoftware, waarmee de stemmen worden geteld, heeft laten ‘onderzoeken’ door het bedrijf HackDefense, van -politicus Mark Koek.

De geloofwaardigheid van De Jonge staat al ter discussie omdat zijn broer Marien in het verleden werkte voor het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Merck. Die firma werkt samen met AstraZeneca, bij wie ons land …

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Overheid en ICT = 100% faal: Wachtwoord gehackte gemeente was ‘Welkom2020’

Cancel Stop Culture Subscription  - viarami / Pixabay

Almere heeft poep aan archiefwet en wiste jarenlang e-mails van wethouders en burgemeesters