in , ,

Hugo de Jonge gaat samenwerken met Belastingdienst voor corona-app!?

Persbericht van minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge () op de donderdagochtend. Er lijkt wat beweging in zijn corona-app te zitten. Ruim drie maanden geleden meldde De Jonge dat hij aan de slag ging met een app om besmettingen met het coronavirus in kaart te brengen.

En nu is het zover: begin juli start ‘in samenwerking met diverse organisaties’ een gebruikerstest van de corona-notificatieapp in de regio Twente. Eén van die organisaties is de Belastingdienst, weet RTL Nieuws.

De Belastingdienst gaat de technische beschikbaar stellen.

Volgens Ron Roozendaal, directeur informatiebeleid bij het ministerie van Volksgezondheid is de Belastingdienst een ‘logische partner’ omdat de organisatie de technische achtergrond heeft om op grote schaal de app uit te rollen.

Daarnaast heeft de dienst een beveiligingscentrum, een zogeheten Security Operations Center (SOC), waarmee digitale aanvallen op de app sneller worden gedetecteerd.

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
11 maanden geleden

De dictatuur gaat steeds verder!

A.S.
11 maanden geleden

HUH????????????? De belastingdenst heeft hier de technische achtergrond voor?????????? DIE OPLICHTERS??????????? Waar het ALTIJD EN EEUWIG een “foutje in de computer” is en ze mensen ten onrechte beschuldigen van fraude? Bedoelen ze DIE criminelen????????????????????????

NL regering MOET zo snel mogelijk weg !!
11 maanden geleden

Allemaal zaken die erg NIeuwe Wereld Orde achtig klinken niet? En de Belastingsdienst heeft die ontwikkeld?
Wat heeft een Belastingdienst te maken met een locatie van een burger?
Begint verdacht veel op WWII te lijken toen overheden massaal al hun data direct aan de vijand overgaven …..

Het vreemde is dat de overheid niet op zoek gaat wie dit virus heeft ontwikkeld (want het is voor 100 % zeker dat Covid geen natuurlijk virus is -er zit namelijk een Sars component in het Covid virus). De Cabal (Khazarische maffia, Illuminati) heeft dit virus doen ontwikkelen om daarmee de wereld lam te kunnen leggen. De reden is dat toen Trump de Cabal teveel op de hielen zat heeft de Cbal het virus losgelaten met de bedoeling de wereld een snel failiessement te helpen. En dat virus is heel bewust op veel plaatsen tegelijk losgelaten. Niks via passagiets of maar door kleine drones en dergelijke.
Maar nee, daar weet de NL overheid niets van en doet daar ook niets mee (want de NL regering is vriendjes met de Cabal) !!! Maar wel praten met satanist BIll Gates .. die patenthouder is van het Covid virus …

De NL regering is heel vreemd bezig en het stinkt aan alle kanten …

11 maanden geleden

ik sta met de oren te flapperen !

Kamercommissie: Nederlandse moskeeën worden beïnvloed uit “onvrije landen”

CERN zet in op giga-Higgsfabriek, wil nieuwe 100 km lange deeltjesversneller