in ,

Huis van rechter in Epstein-Deutsche Bank-zaak beschoten – man gewond, zoon gedood – ‘verdachte pleegt zelfmoord’

De 20-jarige zoon van de Amerikaanse districtsrechter in New Jersey, Esther Salas, aangesteld door Obama, werd zondagavond doodgeschoten en haar man raakte ernstig gewond door een schutter die zich voordeed als een FedEx-chauffeur.

De 63-jarige echtgenoot van de rechter, Mark Anderl, een strafrechtadvocaat ligt in kritieke toestand in een ziekenhuis.

Salas is onlangs toegewezen aan een zaak die verband houdt met Jeffrey Epstein.

De was naar verluidt in haar kelder op het moment van de schietpartij en ongedeerd, volgens wetshandhavers.

The Daily Mail meldde:

De zoon van een federale is doodgeschoten en haar man is ernstig gewond geraakt nadat ze thuis waren aangevallen door een schutter gekleed als een FedEx-chauffeur.

De schietpartij kwam dagen nadat de een zaak was toegewezen met links naar Jefferey Epstein, hoewel er nog geen enkele suggestie is dat de aanval verband houdt met haar werk.

De aanval begon rond 17.00 uur toen Mark Anderl de voordeur van het ouderlijk huis opende. Hij is meerdere keren neergeschoten.

Daniel, een student aan de Katholieke Universiteit in Washington, D.C., ging toen de commotie onderzoeken en werd doodgeschoten. De schutter vluchtte vervolgens naar verluidt van het toneel.

Volgens Bloomberg werd Salas op 15 juli toegewezen aan een zaak die verband hield met Epstein.
Deutsche Bank AG zou investeerders naar verluidt hebben misleid over tekortkomingen in het witwassen van geld en klanten die zij als “hoog risico” beschouwde “niet goed” volgen, zoals Jeffrey Epstein, zeiden investeerders in de federale rechtbank van New Jersey.

De bank vertelde investeerders niet dat ze controleproblemen niet hadden opgelost en hield geen oog op cliënten als de veroordeelde zedendelinquent Epstein en twee andere banken die betrokken waren bij schandalen in het verleden van financiële misstanden, beweerden investeerders woensdag in de Amerikaanse rechtbank voor het district New Jersey.

Ten tijde van deze publicatie hebben de autoriteiten niet gesuggereerd dat de schietpartij op zondagavond verband hield met de zaken van Salas.

Verdachte bij het doodschieten van de zoon van de federale wordt dood aangetroffen, vermoedelijk advocaat

Het lichaam van de man werd gevonden in de stad Rockland in Sullivan County, in de buurt van Liberty, in de New York Catskills.

Autoriteiten geloven dat een advocaat die in New York dood is aangetroffen maandag de schutter was die de zoon van een federale in New Jersey vermoordde en haar man verwondde, aldus wetshandhavers met kennis tegen NBC New York.

Het lichaam van de man werd gevonden in de stad Rockland, in de Catskills. Een hoge wetshandhavingsfunctionaris zei dat de en de aan het onderzoeken waren of de man stierf aan zelf toegebrachte schotwonden en of een ter plaatse gevonden het wapen was dat werd gebruikt om de zoon van rechter Esther Salas te vermoorden en …..

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Shadow1100
1 jaar geleden

Kijk naar alle “dodelijke ongelukken”, “verzelfmoorden” en”hartaanvallen” rond de moord op Kennedy, de Doutreaux-zaak en Joris Demmink…..!

nitwit
1 jaar geleden

.
de mafia on de boven wereld kreigen we hier ook
zijn meestal liberale denkers

Klimaathysterie kost levens, maar activisten blijven paniek zaaien

Moderna maakt 1 miljard coronavaccins, die in testfase 100% milde tot ernstige bijwerkingen gaf