Hypocriete Westerse elite wijst niet islam, maar islamofoben als schuldigen aan

Heeft u afgelopen zondag ook zo genoten van de massademonstraties in Parijs en talloze andere Europese steden? De saamhorigheid, het ‘wij-gevoel’, de eensgezindheid tegen extremisme? Al die wereldleiders, inclusief ‘onze’ premier, gebroederlijk naast elkaar?

Of heeft u het net als ik niet kunnen aanzien en gewalgd van zoveel ongehoorde hypocrisie, waarmee de Westerse elite zichzelf opnieuw op een schandalige en misselijkmakende manier heeft overtroffen. Slechts zelden werd een schokkende gebeurtenis zó schaamteloos door de gevestigde orde uitgebuit. Hopelijk weet u waar ik het over heb – zo niet, dan ben ik bang dat u zich net als miljoenen anderen vreselijk hebt laten misleiden.

Foto wereldleiders in scene gezet

We beginnen met de volgende foto. Op TV kregen we de indruk dat de wereldleiders zij aan zij met de demonstranten door de straten van Parijs liepen. Wat blijkt: dit was allemaal in scène gezet. De foto’s van de politici werden in een lege, afgesloten zijstraat genomen – natuurlijk vanwege veiligheidsredenen, maar dat neemt niets weg van het feit dat ze de wereldbevolking bewust hebben misleid. (1)

2015-01-13-17-39-35.wereldleider-parijs-demo-aparte-straat

Alleen ruimte voor politiek correcte mening

Het wordt veel ernstiger als we naar de gastenlijst kijken, en hoe die tot stand is gekomen. De demonstraties waren zogenaamd tegen extremisme en voor het recht op vrije meningsuiting, maar Marine Le Pen, de leider van het Franse Front National dat een kwart van de bevolking vertegenwoordigt en virtueel de grootste partij van het land is, was niet welkom. Klaarblijkelijk geldt in Europa het recht op vrijheid van meningsuiting anno 2015 enkel voor degenen met een politiek correcte mening.

En die politiek correcte mening is natuurlijk dat het islamisme helemaal niets van doen heeft met de islam, en moslimterroristen helemaal niets met moslims. Daarom konden de leider van een islamitische terreurgroep en de premier van een islamistische staat, waar het recht op de vrijheid van meningsuiting met voeten wordt getreden, wél worden uitgenodigd.

PEGIDA: Record aantal anti-islam demonstranten

Daar trokken de Duitsers zich niet veel van aan – sterker nog, de anti-islam beweging PEGIDA bracht gisteren in Dresden een record aantal van 25.000 demonstranten op de been (2) en volgens de organisatoren zelfs 40.000 (3), en dat ondanks het feit dat de beweging massaal door de politiek en media wordt verketterd (5).

Terwijl de PEGIDA-demonstraties (LEGIDA in Leipzig) vreedzaam en zonder incidenten verliepen, braken bij linkse tegendemonstraties opnieuw zware rellen en gewelddadigheden uit. Pro-immigratie en pro-islam demonstranten wierpen flessen en rookgranaten naar de politie, en vielen de ME met onder andere pepperspray aan. In diverse steden raakten agenten gewond, en tientallen mensen werden gearresteerd (4).

‘De islam hoort bij Duitsland’

Voor de camera’s benadrukte bondskanselier Angela Merkel –die aankondigde om net als de meeste van haar ministers vandaag mee te doen met een islamitische demonstratie in Berlijn (8)- maar weer eens dat ‘de islam bij Duitsland hoort’ (6).

Naast haar stond de Turkse premier Ahmet Davutoglu, die ook al in Parijs aanwezig was. Davutoglu verweet Europa ‘vijandschap tegen de islam’ omdat onder andere Duitsland zich (nog) verzet tegen het Turkse lidmaatschap van de EU. Als dat niet zo zou zijn, dan zouden de ‘culturele spanningen’ op ons continent niet zo groot zijn geweest, betoogde hij. (6)

Turken steunen ISIS

Zoals iedereen bekend, en inmiddels ook door de Nederlandse media wordt erkend, is het met de persvrijheid in Turkije droevig gesteld. Nergens zitten naar verhouding zoveel journalisten gevangen als in Turkije, en dat enkel omdat ze negatief over de regerende AK Partij van president Erdogan en zijn lakei Davutoglu hebben geschreven.

Wie de artikelen op deze site vorig jaar heeft gevolgd, weet ook dat de Turken waar het op de strijd tegen ISIS aankomt ‘A’ zeggen maar ‘B’ doen. ISIS-terroristen werden in Turkse kampen getraind, bewapend en wordt een veilige doortocht over Turkse bodem geboden. Een journalist die hier ter plekke bewijs van wist te vergaren, kwam onder verdachte omstandigheden om het leven.

Turkse premier eist demonstraties tegen islamofobie

Toch nodigde de Franse regering Davutoglu uit om bij de demonstraties in Parijs aanwezig te zijn. De Turkse premier presteerde het om na afloop te eisen ‘een zelfde reactie te verwachten na een aanval op een moskee en na islamofobie.’ Hij prees president Hollande voor diens opmerking dat de terroristen ‘niets te maken hebben met de moslim religie’ (7)(11).

Davutoglu misbruikte om schaamteloze wijze de demonstraties in Parijs om het ‘Istanbul Proces’ te promoten. Daarmee proberen de moslimlanden via allerlei internationale organisaties zoals de VN al jaren om alle kritiek op de islam en de profeet Mohammed wereldwijd strafbaar te stellen.

Hamas en Ankara samen tegen Israël

De Turkse premier bood in december bij een massale partijbijeenkomst in zijn geboorteplaats Konya een platform voor Hamasleider Khaled Meshaal, en klapte instemmend toen Meshaal de Turken bedankte voor de toekomstige ‘bevrijding van Jeruzalem’, oftewel oorlog tegen Israël. De reactie van de duizenden toeschouwers was dezelfde oorlogskreet die werd gehoord tijdens de moord op 12 medewerkers van Charlie Hebdo: ‘Allahu Akbar!’

Netanyahu was niet welkom

Wie oorspronkelijk niet was uitgenodigd was de Israëlische premier Netanyahu, en dat ondanks het feit dat bij de aanval op de kosher supermarkt in Parijs vier Joden waren vermoord door een moslim terrorist. De leider van de Joodse staat kreeg te horen dat hij niet welkom was en liet het daar maar bij, totdat hij hoorde dat enkele collega’s van hem wel zouden gaan. Toen besloot hij om toch maar naar Parijs af te reizen.

Moslim terreurleider tegen moslim terreur?

De Fransen reageerden daar als volgt op: als jij komt, nodigen wij de Palestijnse leider Mahmoud Abbas ook uit (9). Veel bizarder kon het niet: de leider van een islamitische terreurorganisatie, die moordenaars van Joden en Israëlische burgers eert door straten en pleinen naar hen te vernoemen, en in schoolboeken Adolf Hitler en de uitroeiing van de Joden verheerlijkt, als deelnemer aan een massale demonstratie nadat volgelingen van zijn eigen religie een serie terreuraanslagen hebben gepleegd waarbij ook Joden werden vermoord, en dat enkel omdat het Joden waren.

Na afloop kreeg Netanyahu ook nog eens de wind van voren van president Erdogan, die zei niet te kunnen begrijpen dat de premier van Israël naar Parijs ‘durfde’ te gaan, ‘gezien het aantal (Palestijnse) kinderen en vrouwen dat jij hebt afgeslacht.’ Hij wees op de ruim 2000 omgekomen Palestijnen tijdens de oorlog tussen Hamas en Israël in de zomer van 2014. (10)

Hitler vereerder Erdogan verkettert Netanyahu

De hypocrisie en irrationaliteit spatte er weer vanaf. Uitgerekend Erdogan, die tijdens zijn schooljaren nooit zonder zijn favoriete boek –Hitlers ‘Mein Kampf’- van huis ging, die zich als burgemeester van Istanbul tot sultan uitriep, die weigert de Turks-Ottomaanse genocide op 1 miljoen Armenen te erkennen en openlijk streeft naar een door Ankara geleid islamitisch Kalifaat, beschuldigde de premier van de Joodse staat, en dat terwijl het de Palestijnen waren die de oorlog begonnen en massaal oorlogsmisdaden pleegden door hun raketten doelbewust vanaf scholen en ziekenhuizen op Israëlische dorpen en steden af te schieten.

Westen wijst islamofoben als schuldigen aan

Netanyahu had inderdaad beter thuis kunnen blijven dan zich alsnog aan te sluiten bij wat misschien wel één van de smakelooste schijnvertoningen ooit was – niet van de goedgelovige demonstranten, die inderdaad meenden voor het recht op vrije meningsuiting op te komen, maar van de politici, die er niet voor terugdeinsden hen te misbruiken om hun eigen politieke agenda te promoten – een agenda, die er zoals we al veel vaker geschreven niet gericht op zal zijn om het gevaar van de islam te beteugelen, maar deze juist in bescherming zal nemen door ‘islamofoben’ als de ware schuldigen aan te wijzen.

Hoe lang nog?

Het is dan ook de vraag hoe lang we op sites zoals deze nog openlijk kunnen waarschuwen voor de islam. Ik verwacht dat zodra ‘Parijs’ weer is weggezakt uit het collectieve bewustzijn –waarschijnlijk al over enkele weken- er stap voor stap op nationaal, internationaal en VN-niveau voorstellen zullen komen om het per wet te verbieden om religies en hun heilige personen te kwetsen en belachelijk te maken.

Onder het mom van ‘alle religies’ zal daar in realiteit echter maar één ideologie mee worden beschermd: de islam. Het bespotten en verketteren van het christelijke en Joodse geloof zal ongetwijfeld gewoon doorgaan, zonder dat er ook maar iets aan gedaan zal worden, op mogelijk enkele symbolische veroordelingen na.

En dat komt natuurlijk omdat het enkel de volgelingen van één religie zijn die in de landen waar ze de baas zijn of hopen te kunnen worden naar geweld en moord grijpen zodra hun overtuiging het doelwit van spotternij is: de islam.

Europese moslimleider: Islam betekent geen vrede

Hoe erg kan en zal het worden, als u bedenkt dat ‘onze’ politieke leiders de uitspraken van nota bene een van de bekendste Europese moslimleiders –de in Londen predikende Anjem Choudary- negeren, die onlangs bevestigde dat de islam géén vrede betekent, maar onderwerping aan Allah en de Sharia, en dat het geloof van alle moslims vereist dat beledigers van de profeet Mohammed worden vermoord en dat zij dit in Europa inderdaad zullen gaan doen ook?

Je ne suis pas Charlie

‘Je suis Charlie’ was de meest gehoorde en gelezen kreet de afgelopen dagen. Wel, daar sluit ik mij NIET bij aan, en dat niet vanwege de laag bij de grondse, extreem perverse ‘humor’ waarmee Charlie Hebdo ook de christelijke religie door het slijk haalde. Want hoe kwetsend en shockerend ze dat ook deden, mensen verdienen het nooit om enkel vanwege het uiten van hun mening te worden vermoord.

Je ne suis pas Charlie, omdat ik niet de ‘Charlie’ wil zijn die jullie, politici en media, ervan gemaakt hebben, namelijk een die enkel de door jullie bepaalde en goedgekeurde mening mag uiten: de mening dat alle religies, culturen en ideologieën gelijk zijn, ook –en zelfsjuist- die religie, die al in zoveel landen en delen van de wereld de oorzaak van zoveel hemeltergend onrecht zoals racisme, discriminatie, antisemitisme, geweld tegen alle andersdenkenden, tegen vrouwen, tegen homo’s, gruwelijke moordpartijen, slavernij, kindermisbruik, christenvervolgingen et cetera is.

Radicale islam bestaat niet

Eén blik over de grenzen leert dat er niet zoiets bestaat als een ‘radicale islam’ die enkel door een ‘klein clubje extremisten’ wordt gevolgd. President Erdogan bevestigde niet zo lang geleden tegen Westerse journalisten dat er maar één islam bestaat. Dat is dezelfde islam die de inspiratiebron van de aanslag op Charlie Hebdo en de moorden op de Joden in de supermarkt was, die de Joodse staat Israël van de kaart wil vegen en die Europa wil ondermijnen, islamiseren en aan de Sharia wil onderwerpen.

Zo kwamen ook de Nazi’s aan de macht

Het kan goed dat de meeste moslims in Europa daar zelf niet naar streven. Bedenkt u dan dat de Nazi’s met de steun van slechts 10% van de Duitse bevolking aan de macht kwamen. In de meeste Europese landen gaat het aandeel moslims hard naar de 10% toe, en in Frankrijk is dat percentage reeds bereikt. U mag zelf bepalen of het louter toeval is dat juist dat land de afgelopen tijd door islamitische terreuraanslagen wordt getroffen, en Joden opnieuw in drommen moeten wegvluchten voor hun leven.

Lees verder via xandernieuws.punt.nl

 • 52
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Florac Bosch schreef:

  Terwijl de islam gewelddadig oprukt vanuit Irak, Syrië, Somalië, Jemen, Turkije, Marokko en Libië tot in onze straten en nog meer Moslims uit islamitisch Midden- Oosten en Afrika richting Nederland komen, stemrecht en een verblijfsvergunning krijgen, hebben PVDA, D66, CDA en GL openlijk verklaard de islamitische immigratie te steunen!

  Politiek maakt dus zich wederom compleet ongeloofwaardig door de nutteloze acties tegen de jihadisten! 97% van de binnenkomende massa, behoort tot de verschillende sektes van salafisme! Hoe meer salafisten binnen, hoe meer jihadisten in Nederland. Hoe meer Salafistische megamoskeen, hoe eerder de Jihad (islamitische heilige oorlog tegen Nederlanders)! Moslims die haat en nijd verkondigen in de moskeen, want die zijn ook een gevaar voor de samenleving. Moskeeën worden gebruikt voor het verspreiden van haat tegen het gastland en de cultuur. Er zijn meer dan 9.000 moskeeën in Nederland en jonge moslims worden opgevoed aan de hand van een strijd tegen de ongelovigen. Moskee is de basis voor de deze Jihad! Wat zij op straks doen is vanuit hun ‘geloof’ gerechtvaardigd. Het is geen jeugdprobleem wat van gisteren is. Het is een oprukkend probleem waar niemand de handen mee aan vuil wil maken.

  Diederik Samsom, bezoekt zijn heilige paleis en roept op:’De extremisten misbruiken de islam.’, De islam hoort bij Nederland en is een vredelievende religie’ (Ook de stelling van het CDA en D66). Deze partijen willen de duizenden Mohammed aanhangers die hun partij rijk is niet ontvallen. De explosieve groei van het aantal geïmporteerde werkloze moslims in Nederland is hiervoor tekenend. De kern van Samson’s betoog komt precies neer op wat een jihadistische imam zegt.

  Terwijl bijkans de hele redactie van een satirisch blad vermoord was en onschuldige Joden als beesten waren neergeknald, blijft PVDA het schaamteloos opnemen voor de Islam. Hun eerste reactie op de moordpartij was wat de consequenties voor de Islam zouden zijn! Het zijn lafaards, leugenaars en huichelaars.

  Dankzij dit soort politici, dreigt in Nederland een soort midden-oosten land toestand te ontstaan. Overal in de steden zijn er moslimstrijders actief, imams en andere militanten zijn bezig om jonge mannen en vrouwen op te leiden! Veel jihadisten gebruiken de middelen van de gevestigde politieke partijen en overheids instellingen…Ze stellen onomwonden dat Nederland moet worden overgenomen. Moslims zouden nieuwe instroom bevorderen door meer bruiden uit een islamitische land te halen, hun kinderen als anti-Nederlands opvoeden etc.. 

  Huidige leiders hebben zo’n verschrikkelijke angst voor de realiteit van de islam dat ze zelfs het woord ‘islam’ niet in de mond durven nemen! Het bewijs van hun ‘moslimliefde’ was al lang te zien, door het aantal leden uit Moslimorganisaties! Met behulp van massieve druk uit Turkije en Arabische landen via de moskeeën worden veel moslimmilitanten als stemmentrekkers binnengehaald! Dankzij deze politiek in meerderheid, wordt de islamitische gevaar steeds groter in Nederland! 

  Moslim gemeenschap is de bondgenoot van de PVDA, CDA, GL en D66!

  PVDA en D66 leiders zijn dwaas dat ze in hun eigen sprookjes blijven geloven, niet alleen op economisch- en Europees niveau, maar ook in termen van een religie als de islam. Ze blijven maar doorkletsen over een islam die niet bestaat. 

  Er bestaat geen radicale islam, de islam is radicaal, punt. De dwazen van het gehele PVDA en D66 ‘schip’ geloven allemaal dus in fabels, dat is duidelijk. Maar ook CDA!

  CDA is een van de hoofdverantwoordelijken van de teloorgang van ons mooie Nederland, eerst 30 miljard halen, stelen, of roven uit het ABP fonds (of hoe je dat ook wilt noemen) van de hardwerkende burger, dan ons mooie landje verkwanselen aan de Moslim Maffia! De hele oude politieke partijen, inclusief CDA, zijn allemaal leugenaars! Het CDA heeft mede met de PvdA en VVD gezorgd voor de massa-immigratie en nu moeten we bang zijn in eigen land. Hele wijken in grote steden zijn niet-Nederlands meer; niet erg als we er iets beters voor terugkregen. Maar wat hebben we gekregen: criminelen, Jodenhaat en terreurdreiging!

  Terwijl onze westerse “wereld” verdwijnt, zijn er nog massa’s mensen die hopen, dat er ook nog maar iets kan worden gered. Veel van die islam-zalvers gaan ervan uit dat de islam het uiteindelijk zal gaan winnen, dus beginnen ze maar alvast met heulen en collaboreren teneinde hun eigen hachje veilig te stellen. Met deze houding is er niets nieuw onder de zon, getuige de recente geschiedenis van Nederland.

  Straattuig, het dragen van hoofddoeken als tegen vlag, schotelantennes voor de islamitische cultuur, moskee voor jihad, het oproepen tot gebed (propaganda voor jihad), en nu zwaar gewapende jihadisten in onze straten…!
  Er is gewoon een groot probleem en dat blijkt maar niet kleiner te willen worden. Moslim probleem of niet, feit is dat deze ‘lieverdjes’ voor een disproportionele gevaar en misbruik van onze sociale voorzieningen, inclusief zorg, zorgen. 

  Wat is precies de reden waarom NL in 38 jaar tijd moest worden overspoeld met voornamelijk jihadisten uit achtergestelde moslimlanden?
  Ons land heeft nieuwe leiders nodig met een nieuwe visie. De gewone man heeft geen enkel vertrouwen meer in de huidige politiek, waar het beschermen van onze democratie vastloopt onder een smorende deken van politieke correctheid.

 2. Ellen Konne schreef:

  Jihad moskeeën in Nederland en terreurdreiging !

  Terwijl het jihadisme een substantiële bedreiging vormt voor Nederland, blijven veel politici en gemeenten, uitbreiding van het jihadistische infrastructuur (voedingsbodem) te stimuleren. Dat men niets meer durft te zeggen over met dit geloof gemotiveerde burgeroorlogen, niets meer durft te denken over de rol van moskee tijdens islamitische heilige oorlog, bewijst dat het probleem uitbreidend is! Moskee is een ultieme trainingscentra voor de jihadisten, hoe meer moslims in Nederland, in het algemeen, des te meer schade voor het land!

  Zodat politici die hiervoor blind wensen te blijven, hebben het volk verraden en hebben blootgesteld aan een van de gevaarlijkste ideologieën die ooit door de mens is bedacht.

  Gemeente Gouda bouwt een megamoskee en worden Jihadisten via een omweg potentieel binnengehaald. Marokkaanse moskeeën in Amsterdam krijgen miljoenen euro’s subsidie van de gemeente om aan hun imago te werken.

  Deze Moslims onder leiding van salafisten zijn een voedingsbodem voor ISIS en Al-Qaeda. Moslims worden nu gefaciliteerd in hun intolerantie. Megamoskeen voor jihadis in Gouda, Utrecht en Amsterdam, Het is niet te geloven dat een gemeente zó laf en onderdanig is!
  Nederland:een open inrichting!

  D66 wethouders zeggen dat de moskeebouwers geen ISIS leden zijn, maar in werkelijkheid zijn deze islamisten en jihadi’s hetzelfde. De PR-machines van jihadi’s en idioten beleidsmakers werken perfect. Het probleem is de islam zelf, hoe meer moslims, hoe eerder islamitische burgeroorlog (jihad)! Een fundamenteel foute ideologie die sommigen iets milder belijden, maar dat is slechts een vernislaagje om de ware aard te verdoezelen. ISIS, net als Al-Qaeda, Hamas, Al- Nusra, Milli Gorus, is een splinter organisatie van Salafistische beweging/sekte die ook in Nederland aktief is…Feit is en blijft dat de islam een levensgevaarlijke doctrine is getuige de talloze terreurgroeperingen die overal ter wereld dood en verderf zaaien. Overigens, alle politici goochelen met cijfers en geven deze weer zoals het hun beste uitkomt! Nederland is dit gedraai en gekonkel spuugzat!
  In ca 1500 jaar heeft zich geen enkele mildere afsplitsing voorgedaan, sterker nog ze worden met de dag bloeddorstiger.
  Duidelijk is dat vooral uit de Soennitische bevolkingsgroep (92% van moslims die hier woont is Soennitisch) veel Jihadstrijders voortkomen. En de laatste tijd is ook duidelijk geworden dat de meeste Jihadstrijders voor IS kiezen.

  D66, GL, CDA en PVDA geven jihadisten de kans om hier aanslagen te plegen door weg te kijken, de zaken te bagatelliseren, af te zwakken. Door ze te pamperen (uitkeringen) geven, moskeeën te bouwen. Den Haag slaapt of verliest zich in gehakketak wat uiteindelijk niets oplevert. Politiek is gedegradeerd tot een vieze handel of zwendel. Werkende mensen en die hele leven gewerkt hebben zijn hier de dupe van.

  ISIS is een islamitische plant en wacht op zijn prooi! Die waarheid moet je niet ontkennen…Het jihadistische salafisme, bouwt nieuwe moskeen en verovert langzammerhand Nederlandse steden, met steun uit de politiek. De overheid maakt zich schuldig: gemeentebestuurders hebben ook de hulp ingeroepen van rijke jihadisten uit het M-Oosten. De tijd tikt, maar wat kan het volk ertegen doen?
  Het blijkt nu dat de D66, GL, CDA en PVDA nog steeds de voorstanders zijn voor grootschalige immigratie uit moslimlanden! Deze partijen hebben geen eigen politieke ideologie meer! Ze functioneren als een soort PR afdeling voor de islamitische expansie. En ieder die beweert dat de slachtingen, aanslagen en een aantal bloedige oorlogen van de afgelopen pak weg 25 jaar niets met de Islam te maken hebben hoort m.i. niet thuis in een landsbestuur.

  Van straat jongens tot massamoordenaars: hoe moslimjongeren moordende jihadisten aan het worden!

  Door de D66 gesteunde regering Rutte gaf onlangs miljoenen euro’s aan de Moslimorganisaties! Goed georganiseerde islamisten worden steeds militanter in Nederland. Straat voor straat, wijk voor wijk zijn er etnische omwentelingen aan de gang. Nieuwe generaties worden in de moskeen opgevoed/opgeleid als jihadisten tegen de Nederlanders!!

  Er zijn in Nederland duizenden moskeen en andere soort islamitische instellingen die hele dag propaganda verspreiden voor de jihad. Deze islamisering proces wordt door de D66, PVDA, CDA, en GL politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers. De gewone burger wordt tot de laatste door dit kabinet zeer nauwkeurig berekende cent zó uitgeknepen, het ideologische en glazentoren gebazel kent geen grenzen. 

  Iedereen kan waarnemen dat ons land als gevolg van het tot nu toe gevoerde immigratiebeleid langzaam maar zeker naar de knoppen gaat. Het gaat niet alleen om het geld. De immigratie (99% bestaat uit de moslims) in Nederland is qua aantallen extreem veel geweest en in een te korte periode. De Nederlandse samenleving is overspoelt met moslims. De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves. 
  Ons land gaat compleet naar de klote. We leven inmiddels in een schijn democratie: alles wat het volk wil wordt genegeerd en burgers bestempeld als groot gevaar voor burgers. Een vehaal van NL bestuurders in overleg met moslim-extremisten welke de burger niet of onvoldoende informeren! Je begint je af te vragen wiens belang de NL bestuurder dient.

  Intussen gaat de ongecontroleerde islamitische volksverplaatsing door, jihadisten hebben vaste voet in Nederland… Het grootste gevaar komt van deze moslims. Ze willen de echte jihad juist hier uitvoeren. De islam wil niet met de niet-moslims samen gaan. Omdat zij zich superieur wanen. Zo staat dat in hun genen: wanneer dan ook, hoe dan ook moeten ze met hun heilige oorlog beginnen…! Het zal ons nog vele vele miljarden kosten, betaald door de hardwerkende mensen; vooral de jeugd van nu zal de gevolgen later ondervinden. De onderzoeken constateren somber dat Nederland reeds ten prooi is gevallen aan de Islam, en met de Frankrijk hetzelfde dreigt te gebeuren.

 3. EU en Turkije probleem!

  Terwijl de waarden van onze westerse democratie en de betekenis van de Turkse cultuur nog steeds tegenover elkaar staan, wilt dit land zonder enkele hervorming onmiddellijk lid worden bij EU? Wie begrijpt de waanzin niet? De mogelijke toetreding van Turken tot de EU heeft aanzienlijke geestelijke, politieke en territoriale impact, omdat de islam aanspraak maakt op heel Europa.

  Jihadisten willen straks alles opleggen als 80 Miljoen agressieve Turken zonder visum Europa binnendringen…!
  Schande dat we daar nog mee zaken doen met Turkije!? De mensenrechten die continue worden getreden met voeten!
  Veel Europese politici, falende oude garde verraadt eigen bevolking! Nieuwe verdrag tussen Turkije en EU is een nieuwe val voor de Europese volkeren! De overheid laat zich door deze Islamisten gewoon bedriegen. En wij moeten straks nog miljoenen turken opnemen!
  Zodra de moslimbevolking in dit land, dat zo dom is geweest islamitische immigranten in grote getale op te nemen, een kritische omvang bereikt, beginnen zich zichtbare veranderingen te ontwikkelen. Complete wijken in westerse steden worden plaatsen waar wanneer men zich niet aan de islamitische kledingvoorschriften houd, wordt uitgescholden, aangevallen of verkracht. Geleidelijk begint zelfs de politie dergelijke gebieden te mijden, omdat elke arrestatie van een moslim crimineel Jihadist kan uitmonden in felle tegenstand en rellen – vaak goedgekeurd door de liberale linkse media vanwege “religieuze discriminatie” en “racisme.” Meer en meer vrouwen beginnen de burka of sluier te dragen. In dit stadium neemt de vraag naar moskeeën toe, die als centra van macht dienen en als symbolen voor de islamitische overwinning. Wanneer uiteindelijk het volk door politici en media vertrouwd is gemaakt met de vereiste islamitische ‘vroomheden’, beginnen moslims hun recht op te eisen voor meer afscheidingen in openbare voorzieningen, op werkplekken, op scholen, hoge scholen en universiteiten.
  Een moslim immigrant zou niet mogen integreren in een westerse samenleving maar als zijn verblijf afhangt van een bepaalde mate van integratie, dan is het tijdelijk toegestaan zolang de onderwerping en islamisering van het gastland nog geen feit is.

  In Europa wordt de immigratie van niet westerse, islamitische massa gesteund en op veel beleidsterreinen begunstigd. Gevestigde elite heeft grote belangen bij de anti- Europese Moslims: naar schatting 62 miljoen, veel stemmen dus! Door dat het om een behoorlijk grote groep van islamieten gaat, onderwerpen veel politici zich aan de primitieve woestijnrovers. 
  Jihadisten van Turkije, Syrië, Irak, libie, Mali, Irak, Soedan, Somalië, Afghanistan etc..krijgen logistieke steun van Turkije en andere golfstaten.

  Het is overigens een schande dat de bestuurders van EU mee geholpen hebben aan de bouw van moskeeën, een locatie beschikbaar hebben gesteld of bestemmingsplannen hebben aangepast voor de agressieve massa…
   
  In Europese steden hebben de bestuurders mee geholpen aan de bouw van aantal moskeen en islamscholen die Turkije graag wilde hebben!! 
  Deze corrupte politici zijn dus politiek actief, maar niet voor eigen land. Ze werken voor de vijandige mogendheden…Zolang Europese bestuurders via moskeebouw, Islamschool migratie van Moslims blijven bevorderen, komen er nog miljoenen bij!
  Turkse Jihad (verovering van Europa) is gevaarlijker dan de ISIS Jihad!
  Het Turkse Diyanet controleert in Europa wonende Turkse moslims. De imams, islamitische strijders worden door Diyanet in Turkije geselecteerd en hierheen gestuurd. Turkije propageert zijn eigen Islam:Deze islam is de meest gewelddadige en dwingende cult uit de geschiedenis… zie Ottomaanse tijdperk! Dood degenen die het mohammedanisme verlaten of vermoord diegene die als moslim werden geboren maar de cult niet willen volgen, is een belangrijk onderdeel van de islam. Mohammed moest dus zijn macht handhaven door diegene te vermoorden die zijn geloof niet wilden volgen. Dit is één methode om totalitaire controle uit te oefenen. Geen andere interpretatie van de islamitische geschiedenis kan een andere conclusie onthullen.

  Het is een verregaande controle via Turkse wetgeving. De essentie is dat de westerse waarden en de turkse islamitische waarden onverenigbaar zijn! 
  Democratie, vrouwenrechten, gelijkwaardigheid van religies, recht van vrije meningsuiting zijn de peilpunten! 
  Gescheiden loketten, stoelenrijtjes voor vrouwen en verplichte hoofddoeken zijn de kleine pasjes die gemaakt worden om de islam vaste voet te geven in het maatschappelijke leven. 
  Alle verworvenheden en inzichten worden door de islamaanhangers in meerdere of mindere mate opnieuw ter discussie gesteld, alsof we de onze die niet in volle overtuiging ons eigen gemaakt hebben in het Westen. Alsof we erop zitten te verwachten op verbeteringen voorgesteld door de Islamaanhangers! De corrupte politieke elites van de westerse landen vinden dit zelfs goed. Enthousiast Allah Akbar! geschreeuw van islamitische scholieren bij het bekijken van de onthoofdingen van ongelovigen in laten zien dat de Moslim Jeugd in Europa in handen van de externe mogendheden is en door hen wordt gebruikt als vijfde colonne. Het voornaamste element van de Turkse strijd tegen het Westen bestaat uit demografische oorlogsvoering met de volgende elementen: migratie en de vorming van geïsoleerde moslimgemeenschappen in EU landen…

  MIGRATIE EN GELOOF ALS DEKMANTEL!

  Krijgsheer Mohammed maakte duidelijk dat migratie een religieus gebod is. De reden hiervoor is simpel: hoe meer moslims naar het Westen komen, hoe meer mogelijkheden om in organisaties te infiltreren en hoe meer soldaten van de jihad zich zullen gelden wanneer het moment daar is, met het uiteindelijke doel de overwinning voor de islam.
  Migreren is een voorbereidende fase voor de jihad, en Mohammed zei hierover het volgende;
  Ik verplicht u waarmee Allah mij heeft verplicht; je aansluiten, gehoorzamen, plicht vervullen, emigreren en jihad voeren omwille van Allah.
  Migratie is de opstap naar Jihad: in landen waar moslims met oorlogsvoering de sharia niet dwingend kan opleggen, daar wordt gebruik/misbruik gemaakt van migratie.
  Migratie en/of Jihad [strijden] moeten leiden tot hetzelfde doel: islam in Egypte, Palestina en Iran werden met het zwaard veroverd, terwijl Indonesië, Maleisië, Centraal Azië en delen van India dankzij migratie werden geïslamiseerd.
  Migratie is slechts een verkapte verovering en het zal pas eindigen wanneer de hele wereld is veroverd.
  Het is dus niet bizar dat de Turkse islamieten die extreem tegen de waarden en normen van Europa zijn, ten koste van alles een EU lidmaatschap eisen..
  Afpersen en chanteren om lid te worden!! Moslim migratie is een overgangsperiode waarin de ontvangende samenleving wordt voorbereid te transformeren van een open samenleving naar een islamitische samenleving met slaven van Allah, met een staat gebaseerd op islamitische principes.

  EU+Turkije verdrag is een grote val!

  Het is pure grootheidswaanzin miljoenen Turken daartoe uit te nodigen..Uit meest islamitische landen stromen nog honderden miljoenen ongeschoolde migranten en zogenaamde asielzoekers, voor wie hier geen werk was, naar ons uitkeringsparadijs. Turken willen in Europa hun infrastructuur verder verbreiden en van daaruit wordt de omringende bevolking verdreven!
  Migratie van moslims naar niet-islamitische gebieden, waar zij kernen vormen, die zich ongelooflijk snel uitbreiden.. Dit is de basis van islamitische demografische oorlogsvoering, die in koran en hadith in detail is uitgewerkt. Daardoor wordt immers de normale bevolkingsgroei verveelvoudigd. Zij mogen zich ook niet vermengen of vriendschappelijk omgaan met de omringende bevolking. Dan behoren zij tot de ongelovigen. Vanuit zo’n van de omgeving geïsoleerde voorpost wordt dan de omringende bevolking met geweld verdreven en ruimte gecreëerd voor verdere immigratie!
  Via gelegaliseerde (zonder visa) migratie door ook andere islamitische landen willen de Turken de Europese Gemeenschap, de restanten van Europese beschaving vernietigen. Daardoor zullen immers de allergrootste islamitische migratiestromen ooit naar het Westen ontstaan en wordt de Westerse samenleving en democratische rechtsorde voorgoed vernietigd.

  Volgens dit vijandelijke EU verdrag, naast de zwakke Syrische strijders, worden er dus doelbewust Turkse islamieten massaal binnengehaald!
  Turkse Islamitische leiders en hun handlangers in Europa maken weg vrij voor inbezitneming van Europa door de moslims! 
  De grote steden worden zeer binnenkort geheel overheerst door de islam. Op middellange termijn zal de islam een meerderheid vormen en hier een middeleeuwse islamitische wetgeving in kunnen voeren en het hele land met geweld overheersen. Burgeroorlogen zoals in Syrie en Irak zijn dan in Europa onvermijdelijk.

 4. De EU commissie manipuleert en bedriegt de Autochtone bevolking!

  Turkije is helemaal niet rijp geworden voor de visumvrijheid…
  Moslims komen met honderden duizenden, ze gaan met tientallen terug, dit is een bedrog van EU.
  Stop onmiddellijk met die deal.

  EU is een ongekozen regime, een boevenbende die het volk bedriegt en dicteert, terwijl de grote meerderheid van Europeanen juist anders denkt; Hongarije 94% tegen, Kroatië 83%, Polen 81% tegen, Engeland 64%tegen, Duitsland 58% tegen, Nederland 63% tegen, Oostenrijk 69%tegen ..enz..

  In Turkije gelden mensenrechten alleen voor de Moslims en de persvrijheid bestaat niet meer!
  Er worden nu nog meer journalisten gearresteerd, nog meer Koerden afgeslacht!
  Turkije is de oorzaak van de vluchtelingen probleem en is momenteel nog erger geworden, want hebben ze ook Miljoenen Koerden migrant gemaakt!!

  Een schandelijk EU propaganda, hersenspoeling! Corrupte commissie leden van EU blijven de feiten te verdoezelen! Turkije is het grootste gevaar voor de Europeanen, het kan zich niet ontdoen van het regime dat het zelf gekozen heeft.

  Turkije was al vanaf begin betrokken geweest bij de Syrische burgeroorlog! Turkse militaire eenheden vechten aan de kant van Jihadisten van Al Nusra en andere terroristische organisaties!
  Bijna alle jihadisten gaan en komen via Turkije. Alle Jihadistische organisaties krijgen hulp van Turkije!!
  Terwijl huidige Turkije de echte oorzaak van de vluchtelingen probleem is, blijft de EU ons verraden door de macht van het regime te steunen!
  Hierbij maakt EU commissie de weg vrij voor 2.5 miljoen Syrische+80 Miljoen Turken en meer dan 500 miljoen afwachtende Moslims van hele regio… Moslims komen met honderdenduizenden, ze gaan met tientallen terug, dit is een bedrog van EU. Stop onmiddellijk met die deal.

  Terwijl Turkije bezig is een nieuw soort Ottomaans Rijk aan het opzetten met Islamisering in Europa, gaan EU leiders op 4 mei eigen bevolking opnieuw manipuleren dat Turkije goed doet en willen de handhaving van de visum voorwaarden aan Turkije forceren!

  Top bestuurders, zakkenvullers noemen ze zich zelf !

  Door deze dictatoriale bewind en ondemocratisch leiderschap in de EU, kan Turkije nu nog sneller Islamiseren..

  Terwijl de Turken en Marokkanen van de 3e en 4e generatie nog extremer aan het worden, lokt EU kliek nog meer Turken uit!

  Nu al dreigementen dat er massaal Turkse asielaanvragen deze kant op komen als het visumvrij reizen er niet komt. Beseffen deze mensen wel dat na het verlopen van het visum je hier illegaal bent? Het aantal illegale Turken zal dus drastisch stijgen.
  Geen nood, van uitzetten komt onder het huidige politieke klimaat niets terecht. Per saldo zal het aantal Turken dat de Turkse heilstaat ontvlucht dus toenemen.

  Terwijl de grote meerderheid van de Moslimjeugd zich verbonden voelt met IS, Al Qaeda, Marokkaanse en Turkse anti- democratische machthebbers, gaan EU leiders Europa aantrekkelijker maken voor 80 Miljoen Turken en circa 500 honderd miljoen Pakistaanse en Arabische Moslims die ook via Turkije willen reizen..

  Moslimjongeren in Europa worden steeds militanter en voelen zich als nieuwe bezetters! Ze bedreigen alles die tegen de Islamitische invasie is!

  EU commissie wilt graag de visum plicht naar de Turken afschaffen. Iedereen weet wat voor puinhoop dat gaat geven. Meer dan 500 miljoen moslims uit de regio krijgen ook een kans voor de jihad!

  Helaas zitten we met een rare kliek opgescheept dat alleen opkomt voor de Moslims, waardoor gewone burger zichzelf maar moet redden. En in Europa zitten er nog veel meer die zichzelf maar moeten zien te redden.

  TURKIJE WILT ISLAMITISCHE MEERDERHEID IN EU LANDEN.

  Turkije heeft een gevaarlijke infrastructuur en een contra Europese maatschappij gecreëerd binnen Europa.

  Turken streven naar de parallelle enclaves in EU landen en nu willen ze graag dat hun enclaves uitgebreid worden via nieuwe instroom. Daarom vragen ze eerst een visum vrijheid, terwijl meer geld vragen meest logische stap was!!!

  De lange arm van Turkije is een gevaarlijke fenomeen geworden.

  Erdogan wilt dubbel paspoort, EU maakt meteen een wet voor hem. Erdogan wilt visum vrijheid, EU gaat ten koste van alles dit regelen voor hem!

  Zodra het visumvrij reizen voor Turkije ingaat, krijgt het westen een tsunami van moslims. Salafisten dictator Erdogan en zijn drugsmensensmokkel maffia stuurt alle jihadisten naar EU landen.
  De absurditeit is, dat als de vrijstelling van visumplicht er komt, er juist miljoenen Moslims vanuit Turkije zelf bij zullen komen. Een inhouding is slechts een onderwerping aan het dictatoriale bewind in Turkije. Deze echter kan niet ongestraft blijven in Brussel.

  EU Commissie is een grote ramp voor Europa!

  De grootste corruptie ter wereld, een ongekozen dictatuur, administratie kantoor voor de Olie Salafisten zit in Brussel!
  Tientallen miljoenen pompt de EU in allerlei propagandamachines. Ze willen EU+Turkije deal te laten slikken. Het is werkelijk waar ongelooflijk schandalig. Europese volkeren moeten eerst de grootste bedrog ter wereld ontmaskeren…

  EU COMMISSIE EN SALAFISTEN!

  Salafisten worden op alle terreinen gesteund in Europa! Zelfs na de aanslagen van Parijs en Brussel, worden er eerst de moskeen en islamscholen in bescherming genomen, terwijl de jihadisten nog aan het doden waren!!

  Zoals het lijkt hebben de leiders van de EU zich al voor de volle 100% overgeleverd aan de bevordering en verbreiding van de Salafisme binnen EU grenzen..
  Sunnitisce radicale islam, Salafism en Jihadism die vorm van de islamitische heilige oorlog die de andersdenkenden op de hele Europa wil vernietigen, wordt gefinancierd door de EU leiders!
  Het is dus geen wonder dat deze commissie Turken helpt voor hun massale uittocht naar Europa!!

  Europese volkeren hebben nu feitelijk nep en marionettenregeringen, omdat 90% van wat in het parlement behandeld wordt uit Brussel komt. Wat wij gedaan hebben is onze algemene macht overdragen aan een niet-gekozen groep in Brussel, wat een zichzelf in stand houdende situatie is. Het grote probleem met deze vijand is dat hij op de automatische piloot staat.
  Een systeem van afhankelijkheid, collaboratie en corruptie. Allemaal omdat de droom van de kaste der politici over een Islamitische Europa om moet worden gezet in werkelijkheid.

  Maar het gewone volk valt door de ingewikkelde materie en angsthazerij makkelijker voor de laaghartige zwaar gesubsidieerde pro-Islam propaganda, Brussel wordt daardoor gesteund door de Moslimlanden.

  Een schandelijk EU propaganda, hersenspoeling!

  TURKIJE IS NU NOG ERGER GEWORDEN EN VER VERWIJDERD VAN EUROPA!

  Turkije bestrijd nu alle westerse normen en waarden en zakt steeds verder naar de middeleeuwse barbarij!
  Turkije heeft zich in de laatste dagen nog sterker gemaakt voor de Islamitische barbarij! Islamitische Turken hebben juist nu nog meer journalisten gearresteerd, pers en de oppositie wordt nog meer onderdrukt!

  Massale knokpartij in Turkse parlement, Koerdische HDP leden worden bijna gelyncht door de Salafisten van Erdogan partij!!
  Koerden worden van alle kanten aangevallen en EU zegt dat deze Turkije aan de voorwaarden voldoet!! Turkije gaat juist nu nog harder achteruit! Er worden nu nog meer journalisten gearresteerd, nog meer Koerden vermoordt! Binnen laatste 4 maanden zijn er meer dan de 75 000 Duizenden Koerden gearresteerd, bijna 1.6 Miljoen Koerden worden vanuit hun woongebied verbannen en als nieuwe migrant, klaar gezet voor de Europa!

  EU commissie is een grote leugenaar!

  Terwijl grote meerderheid van Europese volkeren (als voorbeeld; Hongarije 94% tegen, Kroatië 83%, Polen 81% tegen enz…) tegen de visa vrijheid voor Turken is, beweert deze EU commissie dat Turkije rijp is en aan alle voorwaarden voldoet!

  Dit is weer een EU staatsgreep!

  De EU is een pro Islamitische organisatie die het volk manipuleert en bedriegt voor hun eigen doeleinden, namelijk meer macht via Islamitische verbreiding over de rug van het volk en hun land.

  Wordt wakker. Sta op!

 5. DE IMPORT VAN NOG MEER MOSLIMS GAAT GEWOON DOOR!

  Aantal moslims in Nederland groeit gestaag. Rutte kabinet heeft de import van dit verderfelijke massa alleen versneld…De toename van het aantal moslims vormt nu een grote gevaar!
  Als het zo doorgaat, Het aantal moslims in Nederland zal door geboorteoverschotten, legale en illegale immigratie alleen nog maar toenemen.
  De explosieve groei van het aantal geïmporteerde werkloze moslims in Nederland wordt niet gestopt, maar versneld door de verraderlijke politici van PVDA en VVD.
  Geïmporteerde Moslims voelen zich zelfs aangevallen door de autochtone bevolking die niet islamitisch is en willen ze ook top functies bij de politie! Zo verkeert de islam in de Dar al-Harb van Rutte Kabinet!!.
  Hypocriete PVDA en VVD bestuurders wijzen niet islam, maar autochtonen als schuldigen aan!!!

  De autochtone bevolking verkeert in een grote spanning en strijd met de hatend binnenkomende brutale islamisten die ook door de politiek gesteund worden!
  Bron van de Islamitische volksverhuizing: Enorme, niet- naturelle Halal Fokkerij!
  En zij haten Nederland toch? Wat moeten zij dan in hun gehate land? Hun blinde haat  tegen Nederlanders en onze manier van leven spat er van af en is met zekerheid een bron van inspiratie voor hun heilige Jihadisten.
  De binnenstromende massa moslimvluchtelingen fokken door terwijl ze huidige populatie niet konden onderhouden in hun eigenland!
  Niet stoppen van het Islamitische fokkerij betekent dat er nog honderden miljoenen Moslims praktisch EU kunnen binnenvallen…

  Dit gecombineerd met een verzorgingsstaat wordt een eindeloze toestroom en aanwas van criminele Moslim uitstoot. Dat betekent dat er geen toekomst meer is voor de autochtone bevolking in Europa.
  Grote probleem is dat de autochtone bevolking te passief en gewoon apathisch is, veel bewoners en leiders, politici, vaak zijn ze ook nog enigen land haters!

  Moslimbevolking raakt gefascineerd en fokt nog harder…Beschaving wordt omgezet in middeleeuwse barbarij en het totale leefgebied van andere volkeren wordt steeds kleiner. 
  We zijn het afvoerputje voor criminaliteit en ellende aan het worden!

  HADJ en JIHAD!

  Hadj is een verplichte voorbereiding voor de Jihad oorlog wat ook nu door de IS strijders uitgevoerd wordt! Dit is een vermaning aan alle moslims. Maak je klaar voor de oorlog met ongelovigen.
  Corrupte landverraders, hangen niet alleen grote Halal borden, bouwen ze niet alleen grote moskeen maar heten ze ook alle Hadj welkom!

  “Schiphol heet alle Hadj welkom”

  Niet alleen de politici en corrupte bestuurders maar ook KLM lokt de jihadisten uit… Militante islamieten worden dus door de vijandelijke Europees beleid uitgelokt. Deze bestuurders heten een oorlogsmachine welkom!
  Huidige bestuurders, In naam mohammedanen, doch staan als zedeloos, verraderlijk en oneerlijk, ze heten islamitische Heilige oorlog welkom!!

  Koran roept letterlijk alle Moslims op tot de Jihad in Soera 9:11. Er zijn meerdere oorlogen, maar er is maar een voortdurende Jihad!
  Letterlijk staat er zelfs in de Koran dat Moslims “een bloedbad moeten aanrichten” onder alle ongelovige mensen. Het doden is volgens de Koran ( Soera 2:217 ) zelfs niet zo erg als een gelovige tot afval van de Koran te brengen.
  Hebben KLM bestuurders en de politici er enig idee wat deze strijders in hun hoofd hebben? Hoe moordzuchtig ze zijn? Haat, Terreur, Hadj, Jihad en het Salafisme wordt dus door de vijandelijke bestuurders, vanuit binnen gestimuleerd! Er worden nog steeds Imams geïmporteerd door de overheid! Deze Imams met Nederlandse uitkering, die jeugd in handen hebben, maken daar op agressieve wijze propaganda voor de jihad tegen het Westen.
  Weet KLM hoe deze hadj strijders getraind in het moorden en aanslag plegen? Het salafisme is het enige geloof op aarde dat geweld stimuleert door het te verpakken in de vorm van jihadisme.

 6. Meerwijk schreef:

  Tja onze Pim zalige (God hebbe zijn ziel) had ons al gewaarschuwd en moest daarom…….

 7. Victor Leman schreef:

  TURKSE VLAG, MOSKEE MET DE MINARET, VROUW MET DE HOOFDDOEK: DE NIEUWE SYMBOLEN VAN MOSLIM INVASIE!

  Moslims identificeren zich met beperkte middelen: Moskee minaret, Islamitische slagerij en hoofddoek.
  Arabische en Turkse moslims zien moskee minaret als een teken van de bezetting! De primitieve middelen zijn de belangrijkste tools in handen van Moslims. Turken en Arabieren kunnen nu in Europa grote enclaves creëren en veel gebied afbakenen met de moskeen en hoofddoeken.
  Erfenis van een Arabische stam in de woestijn die alleen geiten en schappen had: voor de Turken en Arabieren zijn de moskeen, Islamitische slagerijen en hoofddoeken heel belangrijk.

  INVASIE!
  Hoe meer aanslagen in Europa, des te meer Moslims binnen!
  Stimulatie en Mobilisatie van Moslims met de primitieve symbolen; verspreiding van hoofddoek, halal vlees en moskee minaretten…
  Steeds meer moslim strijders onderweg! Wat hebben zoveel Moslims in een niet-islamitische land te zoeken?
  Na iedere terreuraanslag in Europa, nog meer Vrouwen met een hoofddoek; hoe meer moslims binnen, des te meer vrouwen met een hoofddoek! Hoe meer Islamitische terrorisme hier, des te meer moskeen bij…!

  Steeds meer moslims in de nieuwe wijken van de grote steden. Ze zetten hun heilige oorlog met de moskeebouw voort!
  Vervolgens komen er halal winkeltjes in de moskeen om nog meer analfabete moslims binnen te trekken.
  Buiten de moskeen hangen ze meteen een grote bord met de “islamitische slagerij”, “HALAL” en ook Turkse vlag en portreten van andere moslimdictators! Dit doen ze ook in de wijken waar nog steeds Europeanen in meerderheid zijn! Dit is een beginsignaal dat er nu ook deze wijk aan de beurt is! Moslims weten instinctief dat ze met dit soort acties de bewoners kunnen verdrijven. Een grote Moskee, en “halal” borden, met analfabete, asociale hoofddoekvrouwen, is een super wapen geworden om een land van binnenuit te veroveren.
  Onder gebruikmaking van de strijdmiddelen en mogelijkheden die de democratie en het rechtssysteem van het Westen zelf, in samenhang met een burgerlijke meerderheid, toestaan en bieden, kunnen de Moslims Europa van binnenuit bezetten.

  Nu zijn we getuige van de historische gebeurtenis van de derde agressieve expansiegolf van de islam. Islam is een andere vorm van oorlogsvoering en twist heeft. Deze keer zet hij in op immigratie, vermeerdering en terreur.

  De huidige islamisering en bezetting vindt van binnenuit plaats.

  Baren, Baren en weer Baren!!

  De islamitische vrouw moet de islamitische machthebbers dienen..
  Baren tactiek wordt tegenwoordig succesvol ingezet in de “Jihad”. Onder het motto “Wij baren jullie kapot”, ter islamisering van Europa. Europeanen betalen belasting om kinderbijslag , uitkeringen enz. te bekostigen voor de islamitische vluchteling, om straks zelf gedood of als slaaf te dienen.
  Achter de islamisering van Europa, vindt er een gigantisch proces van menselijke beweging van het zuiden naar het noorden plaats. Van Afrika naar Europa, die tot de verandering en tot de ondergang van de cultuur van het Avondland zal leiden.

  Christenen, Socialisten en liberalen buigen voor de islam en laten ze dat hier in Europa de belasting betaler voor de islamisering van Europa betaalt.

  Niet alleen de PVDA en D66, maar ook GroenLinks militanten, willen door middel van miljoenen migranten de westerse samenleving stap voor stap van binnenuit te ondermijnen en uiteindelijk te laten islamiseren…

  Groen links blijft de Moslim leiders te steunen. Ze willen Europa overspoelen met valse vluchtelingen. Het uiteindelijke doel is de overname van heel Europa.
  Huidige moslimmigratie is een goed georganiseerde tocht door Turkije, Saoedi-Arabië, Qatar, Koeweit en om daarmee uiteindelijk slechts één doel te dienen:de invasie van Europa!
  De infiltratie woekert als een kanker steeds verder Europa in. Veel plaatsen zijn al gekoloniseerd. Grote steden onder de voet van Moslims.

  Megamoskeen met de minaretten trekken om hun beurt nog meer moslims naar Europa! Noord Afrikaanse jongeren zien de moskee als bewijs van dat Europa ten prooi gevallen is en stromen massaal binnen…

  Grote moskeen, massa hoofddoek vrouwen en gelijk Hallal winkeltjes! Alles wordt klaargezet om invasie van Moslims tot stand te brengen. De vorming van een nieuwe kolonie is dus op deze manier werkelijk een nieuwe bedreiging.
  Turkije is dus een bloedserieuze bedreiging en een direct gevaar voor het Westen.

  Diyanet, Milli Gorus, Moskeekoepel etc..onder leiding van Turkse geheime dienst, zijn inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Europa. Deze grote paramilitaire militie organisaties zouden in Europa, Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan!

  In Europa zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisaties werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 240 000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit.

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: