in

Hypocriete Westerse elite wijst niet islam, maar islamofoben als schuldigen aan

Heeft u afgelopen zondag ook zo genoten van de massademonstraties in Parijs en talloze andere Europese steden? De saamhorigheid, het ‘wij-gevoel’, de eensgezindheid tegen extremisme? Al die wereldleiders, inclusief ‘onze’ premier, gebroederlijk naast elkaar?

Of heeft u het net als ik niet kunnen aanzien en gewalgd van zoveel ongehoorde hypocrisie, waarmee de Westerse elite zichzelf opnieuw op een schandalige en misselijkmakende manier heeft overtroffen. Slechts zelden werd een schokkende gebeurtenis zó schaamteloos door de gevestigde orde uitgebuit. Hopelijk weet u waar ik het over heb – zo niet, dan ben ik bang dat u zich net als miljoenen anderen vreselijk hebt laten misleiden.

Foto wereldleiders in scene gezet

We beginnen met de volgende foto. Op TV kregen we de indruk dat de wereldleiders zij aan zij met de demonstranten door de straten van Parijs liepen. Wat blijkt: dit was allemaal in scène gezet. De foto’s van de politici werden in een lege, afgesloten zijstraat genomen – natuurlijk vanwege veiligheidsredenen, maar dat neemt niets weg van het feit dat ze de wereldbevolking bewust hebben misleid. (1)

2015-01-13-17-39-35.wereldleider-parijs-demo-aparte-straat

Alleen ruimte voor politiek correcte mening

Het wordt veel ernstiger als we naar de gastenlijst kijken, en hoe die tot stand is gekomen. De demonstraties waren zogenaamd tegen extremisme en voor het recht op vrije meningsuiting, maar Marine Le Pen, de leider van het Franse Front National dat een kwart van de bevolking vertegenwoordigt en virtueel de grootste partij van het land is, was niet welkom. Klaarblijkelijk geldt in Europa het recht op vrijheid van meningsuiting anno 2015 enkel voor degenen met een politiek correcte mening.

En die politiek correcte mening is natuurlijk dat het islamisme helemaal niets van doen heeft met de islam, en moslimterroristen helemaal niets met moslims. Daarom konden de leider van een islamitische terreurgroep en de premier van een islamistische staat, waar het recht op de vrijheid van meningsuiting met voeten wordt getreden, wél worden uitgenodigd.

PEGIDA: Record aantal anti-islam demonstranten

Daar trokken de Duitsers zich niet veel van aan – sterker nog, de anti-islam beweging PEGIDA bracht gisteren in Dresden een record aantal van 25.000 demonstranten op de been (2) en volgens de organisatoren zelfs 40.000 (3), en dat ondanks het feit dat de beweging massaal door de politiek en media wordt verketterd (5).

Terwijl de PEGIDA-demonstraties (LEGIDA in Leipzig) vreedzaam en zonder incidenten verliepen, braken bij linkse tegendemonstraties opnieuw zware rellen en gewelddadigheden uit. Pro-immigratie en pro-islam demonstranten wierpen flessen en rookgranaten naar de politie, en vielen de ME met onder andere pepperspray aan. In diverse steden raakten agenten gewond, en tientallen mensen werden gearresteerd (4).

‘De islam hoort bij Duitsland’

Voor de camera’s benadrukte bondskanselier Angela Merkel –die aankondigde om net als de meeste van haar ministers vandaag mee te doen met een islamitische demonstratie in Berlijn (8)- maar weer eens dat ‘de islam bij Duitsland hoort’ (6).

Naast haar stond de Turkse premier Ahmet Davutoglu, die ook al in Parijs aanwezig was. Davutoglu verweet Europa ‘vijandschap tegen de islam’ omdat onder andere Duitsland zich (nog) verzet tegen het Turkse lidmaatschap van de EU. Als dat niet zo zou zijn, dan zouden de ‘culturele spanningen’ op ons continent niet zo groot zijn geweest, betoogde hij. (6)

Turken steunen ISIS

Zoals iedereen bekend, en inmiddels ook door de Nederlandse media wordt erkend, is het met de persvrijheid in Turkije droevig gesteld. Nergens zitten naar verhouding zoveel journalisten gevangen als in Turkije, en dat enkel omdat ze negatief over de regerende AK Partij van president Erdogan en zijn lakei Davutoglu hebben geschreven.

Wie de artikelen op deze site vorig jaar heeft gevolgd, weet ook dat de Turken waar het op de strijd tegen ISIS aankomt ‘A’ zeggen maar ‘B’ doen. ISIS-terroristen werden in Turkse kampen getraind, bewapend en wordt een veilige doortocht over Turkse bodem geboden. Een journalist die hier ter plekke bewijs van wist te vergaren, kwam onder verdachte omstandigheden om het leven.

Turkse premier eist demonstraties tegen islamofobie

Toch nodigde de Franse regering Davutoglu uit om bij de demonstraties in Parijs aanwezig te zijn. De Turkse premier presteerde het om na afloop te eisen ‘een zelfde reactie te verwachten na een aanval op een moskee en na islamofobie.’ Hij prees president Hollande voor diens opmerking dat de terroristen ‘niets te maken hebben met de moslim religie’ (7)(11).

Davutoglu misbruikte om schaamteloze wijze de demonstraties in Parijs om het ‘Istanbul Proces’ te promoten. Daarmee proberen de moslimlanden via allerlei internationale organisaties zoals de VN al jaren om alle kritiek op de islam en de profeet Mohammed wereldwijd strafbaar te stellen.

Hamas en Ankara samen tegen Israël

De Turkse premier bood in december bij een massale partijbijeenkomst in zijn geboorteplaats Konya een platform voor Hamasleider Khaled Meshaal, en klapte instemmend toen Meshaal de Turken bedankte voor de toekomstige ‘bevrijding van Jeruzalem’, oftewel oorlog tegen Israël. De reactie van de duizenden toeschouwers was dezelfde oorlogskreet die werd gehoord tijdens de moord op 12 medewerkers van Charlie Hebdo: ‘Allahu Akbar!’

Netanyahu was niet welkom

Wie oorspronkelijk niet was uitgenodigd was de Israëlische premier Netanyahu, en dat ondanks het feit dat bij de aanval op de kosher supermarkt in Parijs vier Joden waren vermoord door een moslim terrorist. De leider van de Joodse staat kreeg te horen dat hij niet welkom was en liet het daar maar bij, totdat hij hoorde dat enkele collega’s van hem wel zouden gaan. Toen besloot hij om toch maar naar Parijs af te reizen.

Moslim terreurleider tegen moslim terreur?

De Fransen reageerden daar als volgt op: als jij komt, nodigen wij de Palestijnse leider Mahmoud Abbas ook uit (9). Veel bizarder kon het niet: de leider van een islamitische terreurorganisatie, die moordenaars van Joden en Israëlische burgers eert door straten en pleinen naar hen te vernoemen, en in schoolboeken Adolf Hitler en de uitroeiing van de Joden verheerlijkt, als deelnemer aan een massale demonstratie nadat volgelingen van zijn eigen religie een serie terreuraanslagen hebben gepleegd waarbij ook Joden werden vermoord, en dat enkel omdat het Joden waren.

Na afloop kreeg Netanyahu ook nog eens de wind van voren van president Erdogan, die zei niet te kunnen begrijpen dat de premier van Israël naar Parijs ‘durfde’ te gaan, ‘gezien het aantal (Palestijnse) kinderen en vrouwen dat jij hebt afgeslacht.’ Hij wees op de ruim 2000 omgekomen Palestijnen tijdens de oorlog tussen Hamas en Israël in de zomer van 2014. (10)

Hitler vereerder Erdogan verkettert Netanyahu

De hypocrisie en irrationaliteit spatte er weer vanaf. Uitgerekend Erdogan, die tijdens zijn schooljaren nooit zonder zijn favoriete boek –Hitlers ‘Mein Kampf’- van huis ging, die zich als burgemeester van Istanbul tot sultan uitriep, die weigert de Turks-Ottomaanse genocide op 1 miljoen Armenen te erkennen en openlijk streeft naar een door Ankara geleid islamitisch Kalifaat, beschuldigde de premier van de Joodse staat, en dat terwijl het de Palestijnen waren die de oorlog begonnen en massaal oorlogsmisdaden pleegden door hun raketten doelbewust vanaf scholen en ziekenhuizen op Israëlische dorpen en steden af te schieten.

Westen wijst islamofoben als schuldigen aan

Netanyahu had inderdaad beter thuis kunnen blijven dan zich alsnog aan te sluiten bij wat misschien wel één van de smakelooste schijnvertoningen ooit was – niet van de goedgelovige demonstranten, die inderdaad meenden voor het recht op vrije meningsuiting op te komen, maar van de politici, die er niet voor terugdeinsden hen te misbruiken om hun eigen politieke agenda te promoten – een agenda, die er zoals we al veel vaker geschreven niet gericht op zal zijn om het gevaar van de islam te beteugelen, maar deze juist in bescherming zal nemen door ‘islamofoben’ als de ware schuldigen aan te wijzen.

Hoe lang nog?

Het is dan ook de vraag hoe lang we op sites zoals deze nog openlijk kunnen waarschuwen voor de islam. Ik verwacht dat zodra ‘Parijs’ weer is weggezakt uit het collectieve bewustzijn –waarschijnlijk al over enkele weken- er stap voor stap op nationaal, internationaal en VN-niveau voorstellen zullen komen om het per wet te verbieden om religies en hun heilige personen te kwetsen en belachelijk te maken.

Onder het mom van ‘alle religies’ zal daar in realiteit echter maar één ideologie mee worden beschermd: de islam. Het bespotten en verketteren van het christelijke en Joodse geloof zal ongetwijfeld gewoon doorgaan, zonder dat er ook maar iets aan gedaan zal worden, op mogelijk enkele symbolische veroordelingen na.

En dat komt natuurlijk omdat het enkel de volgelingen van één religie zijn die in de landen waar ze de baas zijn of hopen te kunnen worden naar geweld en moord grijpen zodra hun overtuiging het doelwit van spotternij is: de islam.

Europese moslimleider: Islam betekent geen vrede

Hoe erg kan en zal het worden, als u bedenkt dat ‘onze’ politieke leiders de uitspraken van nota bene een van de bekendste Europese moslimleiders –de in Londen predikende Anjem Choudary- negeren, die onlangs bevestigde dat de islam géén vrede betekent, maar onderwerping aan Allah en de Sharia, en dat het geloof van alle moslims vereist dat beledigers van de profeet Mohammed worden vermoord en dat zij dit in Europa inderdaad zullen gaan doen ook?

Je ne suis pas Charlie

‘Je suis Charlie’ was de meest gehoorde en gelezen kreet de afgelopen dagen. Wel, daar sluit ik mij NIET bij aan, en dat niet vanwege de laag bij de grondse, extreem perverse ‘humor’ waarmee Charlie Hebdo ook de christelijke religie door het slijk haalde. Want hoe kwetsend en shockerend ze dat ook deden, mensen verdienen het nooit om enkel vanwege het uiten van hun mening te worden vermoord.

Je ne suis pas Charlie, omdat ik niet de ‘Charlie’ wil zijn die jullie, politici en media, ervan gemaakt hebben, namelijk een die enkel de door jullie bepaalde en goedgekeurde mening mag uiten: de mening dat alle religies, culturen en ideologieën gelijk zijn, ook –en zelfsjuist- die religie, die al in zoveel landen en delen van de wereld de oorzaak van zoveel hemeltergend onrecht zoals racisme, discriminatie, antisemitisme, geweld tegen alle andersdenkenden, tegen vrouwen, tegen homo’s, gruwelijke moordpartijen, slavernij, kindermisbruik, christenvervolgingen et cetera is.

Radicale islam bestaat niet

Eén blik over de grenzen leert dat er niet zoiets bestaat als een ‘radicale islam’ die enkel door een ‘klein clubje extremisten’ wordt gevolgd. President Erdogan bevestigde niet zo lang geleden tegen Westerse journalisten dat er maar één islam bestaat. Dat is dezelfde islam die de inspiratiebron van de aanslag op Charlie Hebdo en de moorden op de Joden in de supermarkt was, die de Joodse staat Israël van de kaart wil vegen en die Europa wil ondermijnen, islamiseren en aan de Sharia wil onderwerpen.

Zo kwamen ook de Nazi’s aan de macht

Het kan goed dat de meeste moslims in Europa daar zelf niet naar streven. Bedenkt u dan dat de Nazi’s met de steun van slechts 10% van de Duitse bevolking aan de macht kwamen. In de meeste Europese landen gaat het aandeel moslims hard naar de 10% toe, en in Frankrijk is dat percentage reeds bereikt. U mag zelf bepalen of het louter toeval is dat juist dat land de afgelopen tijd door islamitische terreuraanslagen wordt getroffen, en Joden opnieuw in drommen moeten wegvluchten voor hun leven.

Lees verder via xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Controlestaat: Kentekenregistratie 3.0; Opstelten overweegt chip in kentekenplaat

Echt waar hoor, wel 3 verdachten; Marokko: “Aan IS gelinkte terreurcel ontmanteld”