in

Hysterie over bommen in de VS terwijl dezelfde VS elke 12 minuten een dodelijke luchtaanval uitvoert

Comfreak / Pixabay

De ‘verijdelde’ met pijpbommen gericht tegen vips van de Democratische Partij in de VS, heeft daar het nieuws minstens 48 uur behoorlijk hysterisch bepaald, terwijl de VS elders de ene echte bom na de andere afwerpt.

Caitlin Johnstone heeft volkomen terecht op deze enorme hypocrisie gewezen, waarbij ze de vergelijking maakt met de oorlogsmisdaden begaan door de democraten onder en dan in het bijzonder over het enorme aantal bommen, die onder zijn regering werden afgeworpen op landen waar de armoede groot is.

Dit daar men net doet of de democraten allen vredesduiven zijn, terwijl het voor de mensen in arme landen niet uitmaakt door wie ze worden gebombardeerd, of het nu gaat om een ‘democratische dan wel republikeinse bom’, hun dood ziet er precies even gruwelijk uit.

Zo toont Johnstone een foto waarboven te lezen staat, dat een raket van 100.000 dollar, afgeworpen door een vliegtuig van 20 miljoen dollar, die per vlieguur 6.000 dollar kost, waar de door deze vliegtuigen afgeschoten raketten Jemenieten vermoorden, die rond moeten zien te  komen van minder dan 1 dollar per dag.

De VS is in feite de hoofdverantwoordelijke voor de die  uitvoert in buurland Jemen, daar de VS de bombardementen van de Saoedische terreurcoalitie coördineert en het vliegend oorlogstuig in de lucht aftankt, zodat dit oorlogstuig zo efficiënt mogelijk de sjiieten in Jemen kan bombarderen.(dit nog naast de VS leveringen van wapens, munitie en vliegend, varend en rollend oorlogstuig, plus de training van militairen, zaken waar ook Groot-Brittannië zich schuldig aan maakt…)

De VS is verreweg de grootste terreurentiteit op aarde en het is dan ook van het grootste belang dat het Internationaal Strafhof (ICC) een grootschalig strafrechtelijk onderzoek start naar de enorme oorlogsmisdaden die de VS over de wereld pleegt.

Onder de Obama administratie was deze terreurentiteit zelfs de volle twee termijnen, van de eerste tot de laatste minuut in illegale oorlogen verwikkeld.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

De Deep State probeert nu via diverse valsevlagoperaties zoals die bompakketjes bij hun mensen om de aandacht af te leiden, terwijl die pakketjes nooit zijn afgestempeld door de US Mail, wat normaal altijd gebeurt. Deze knullige pakketjes zijn gewoon persoonlijk afgeleverd met een ISIS-vlag eraan gekoppeld.

Hetzelfde gebeurde na 911 toen er veel brieven verstuurd werden met miltvuur als inhoud, wellicht eveneens een Deep State operatie (Black Op). Die hele karavaan van mensen die naar de VS willen is ook zo´n operatie.

Men is zo wanhopig, want als al deze acties mislukken dan is het doek eindelijk gevallen, want na de aanstaande verkiezingen worden de dagvaardingen uitgevaardigd en kunnen de rechtszaken beginnen, zodat de Deep State eindelijk voorgoed kan worden ontmanteld...


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ziekenhuizen failliet verklaard: De afbraak van ons zorgstelsel door verzekeraars en politiek

EU-handelsverdragen met Singapore en Vietnam strijdig met SER-meetlat